atob 08.01.02, 22:05 Co tak sam tu bede siedzial?I tak sam do siebie pisal! Zawiaze sobie kielbase na szyji to chociaz moj pies sie z mna pobawi ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: POBUDKA...!!!!!!!!! 09.01.02, 09:54 atob napisał(a): > Co tak sam tu bede siedzial?I tak sam do siebie pisal! Zawiaze sobie kielbase n > a szyji to chociaz moj pies sie z mna pobawi ! I co już się obudziłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: POBUDKA...!!!!!!!!! 09.01.02, 22:56 d.z. napisał(a): > atob napisał(a): > > > Co tak sam tu bede siedzial?I tak sam do siebie pisal! Zawiaze sobie kielb > ase n > > a szyji to chociaz moj pies sie z mna pobawi ! > > I co już się obudziłeś... Zawsze sie budze [dzieki Bogu] Ale rano wlaczac kompa nie dzieki wole 20 min dluzej spac Ostatnio wlaczam kompa raz dzienie okolo 22 "co widac sluchac i czuc" Ale to sie niedlugo zmieni [mam nadziejr] Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: POBUDKA...!!!!!!!!! 10.01.02, 08:10 atob napisał(a): Ostatnio wlaczam kompa raz dzienie okolo 22 "co widac sluchac i czuc" > Ale to sie niedlugo zmieni [mam nadziejr] A cóż to za zmiany się szykują? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: POBUDKA...!!!!!!!!! 10.01.02, 23:44 d.z. napisał(a): > atob napisał(a): > > Ostatnio wlaczam kompa raz dzienie okolo 22 "co widac sluchac i czuc" > > Ale to sie niedlugo zmieni [mam nadziejr] > A cóż to za zmiany się szykują? > Powrot do starego powolnego rytmu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś