Gość: makulatura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 09:03 Wiem, że są punkty skupu. To mnie nie interesuje. Szukam kogoś, kto regularnie odbierałby duże ilości gfównie kartonów. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Oddam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 15:58 U nas - Wawer - rejon Błękitnej makulaurę regularnie co miesiąc zabiera prywatny samochód - zostawiając uprzednio - 2/3 dni wcześniej zawsze kartkę z terminem odbioru i prośbą o wystawienie przed dom - na kartce jest telefon - 604 871 143. Wiem, ze "obsługuje" regularnie różne fragmenty dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARLENA Re: Oddam. IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 20:54 CHĘTNIE BYŚMY ZABIERALI MAKULATURĘ ,JESTEŚMY Z MAŁEGO MIASTECZKA I NASZE DZIECI ZBIERAJĄ MAKUL,W NAGRODĘ BĘDĄ MOGLI POJECHAĆ NA WYCIECZKĘ LUB OTRZYMAJĄ MEBLE DO KLASY O ILE ZBIORĄ NAJWIĘCEJ.TO PIERWSZAKI I SĄ BARDZO PRZEJĘTE TĄ AKCJĄ.GDYBY BYŁA MOŻLIWOŚĆ USTALENIA TERMINU ODBIORU BYŚMY BYLI BARDZO WDZIĘCZNI. POZDRAWIAMY RODZICE. KON 601692123 Odpowiedz Link Zgłoś