Gość: pralinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 11:51 tekst z dzisiejszej miasta.gazeta.pl/warszawa/1,80197,5771436,Stacja_PKS_Warszawa_Bazar.html komentarze w euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
444a Re: PKS Stadion 06.10.08, 17:45 Możecie mówić, że jestem zboczeńcem, ale lubię to wietnamskie (i nie tylko) miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis_lance Re: PKS Stadion 07.10.08, 16:44 Ja bym im oddał do dyspozycji jeszcze Wschodni, Centralny i Zachodni oraz wszystkie stacje metra. A na koniec przeprowadziłbym najbardziej niezadowolonych (nadal) do gabinetu Prezydenta Miasta :P A poważnie: szkoda, że Warszawa od czasów Starzyńskiego nie może się doczekać gospodarza, takiego z prawdziwego zdarzenia. Któremu ponad wszystko drogi byłby los tego miasta, jego wygląd, funkcjonalność, przyjazność dla przeciętnego mieszkańca. Bez względu na poprawność polityczną, grupy interesu, bezrozumne protesty, opluwanie w mediach, czy wreszcie wynik przyszłych wyborów! Pomarzyć, miła sprawa... Gość portalu: pralinka napisał(a): > tekst z dzisiejszej > miasta.gazeta.pl/warszawa/1,80197,5771436,Stacja_PKS_Warszawa_Bazar.html > komentarze w euro 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: PKS Stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:07 nowa lokalizacja www.kepa.waw.pl/dokumenty/08_12_2008_706_odp_Kwiatkowski1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSC Re: PKS Stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 22:52 Czy ma ktoś może pomysł o jakim zabytku mówi ten pan? Ja tam kojarzę tylko jakieś baraki i inny bajzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: PKS Stadion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 09:42 Zabytek w wariancie 2 ? Nie kojarzę. Czytam - tymczasowy dworzec, myślę - wieczny pie...iczek przez najbliższą dekadę. Pan dyrektor PKSu popisał się już swoją beztroską w wywiadzie dla Warszawy Dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś