Dodaj do ulubionych

Jadeeeeeeeeeee

20.05.13, 11:48
Witajcie,
w Sierpniu jade do Albanii autem, przez Slowacje-Wegry-Chorwacje ( odcinek Osijek-Slavovnski Brod) - Bosnia -Czarnagora.
Jesli ktos chce jechac to napiszcie, ja mieszkam w okolicy Krakowa wiec nie daleko z granicy.
Obserwuj wątek
    • alba-ana Re: Jadeeeeeeeeeee 20.06.13, 18:33
      Czesc !! kiedy dokładnie jedziesz do albanii? , i czy wracasz do polski? , jak tak to kiedy , na jakich warunkach mozna sie zabrac z toba ,, pozdrawiam Ana
      • arielat2 Re: Jadeeeeeeeeeee 24.06.13, 17:14
        Napiszcie coś więcej przede wszystkim kiedy jedziecie.
        My właśnie planujemy ale czym dłużej nad tym siedzę tym bardziej nie wiem gdzie jechać smile.
        W naszym przypadku wyjazd z Warszawy 14 sierpnia ok. 18. Chcę dojechać tylko do granicy i przenocować (ruszamy od razu po pracy) a rano dalej. W planach Albania ale z przejazdem przez Serbię, Bośnię i Hercegowinę, Czarnogórę. Powrót przez Chorwację na 1 września w Warszawie.
        • bledi88 Re: Jadeeeeeeeeeee 24.06.13, 19:09
          Ja niestety nie jade przez Serbie. I chyba bede jechal troche wczesniej.
      • bledi88 Re: Jadeeeeeeeeeee 24.06.13, 19:08
        Oczywiscie ze wracam big_grin big_grin Ja bede jechal miedzy 12-14 sierpnia a wracam 28-29 sierpnia.Jade przez Slowacje,Wegry,Chorwacje,Bosni i Czarnogore.
        Na jakich warunkach?? Nie rozumiem tego do konca ale autem jade, mam Opel Astra 2003, klime nie mabig_grin big_grin big_grin ale w tam tym roku przezywalem wiec mysle ze bedzie oktongue_out
        Jade z Nowego Sacza.
        • alba-ana Re: Jadeeeeeeeeeee 24.06.13, 19:12
          To super!! , bedziemy w kontakcie , jak wszystko pujdzie dobrze to chciałabym jechac z toba , mieszkam nie daleko nowego sacza około 50 km
      • filip20011 Re: Jadeeeeeeeeeee 15.07.13, 13:31
        Witaj, 11 sierpnia razem z 12 letnim synem jadę do Macedonii, Albanii, Czarnogóry i Chorwacji.
        1 dzień Macedonia
        3 dni Albania
        3 dni Czarnogóra
        i przejazd do Splitu. Niestety w Splicie zostajemy więc powrót do kraju proponuję 18.08 Eurolot do Warszawy.
        Jeżeli jesteś zainteresowana proszę o info.
    • alba-ana Re: Jadeeeeeeeeeee 24.06.13, 19:39
      kontakt
      ann.maria2003@o2.pl

odezwij sie
      • bledi881 Re: Jadeeeeeeeeeee 25.06.13, 15:44
        To ja, tylko ze zapomnialem haslo do pierwszego konta.
        Ana, przepraszam bardzo, ale juz nieaktualne, jade z dwoch kolegow i nie bedzie miejsce.
        Pozdrawiam.

Bledi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka