szpiro 06.07.06, 02:14 Czy w Albanii istnieja kluby gejowskie.Mam na mysli Tirane i kurorty nadmorskie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inashehaj Re: geje w Albanii 07.07.06, 22:34 nie jestem pewna ale w tiranie chyba sa,w innych miastach chyba jeszcze nie! Odpowiedz Link
ewelinka834 Re: geje w Albanii 07.07.06, 23:09 wątpie moj narzeczony mowił ze takiego " zjawiska" nie ma, geje w Albanii są piętnowani, także wątpie że są tam jakieś kluby specjalnie przeznaczone dla nich, pozdrawiam Odpowiedz Link
szpiro przewodnik po Albanii 10.07.06, 19:50 Bedac w Albanii chcialbym wynajac przewodnika.Najchetniej mlodego studenta. Jak to zrobic. Odpowiedz Link
ewelinka834 Re: przewodnik po Albanii 11.07.06, 22:08 gejowi turyscie , grozi co najwzyżej pobicie, jeżeli chcesz wynająć chlopaka przewodnika to na twoim miejscu dałabym ogłoszenie do lokalnej gazety, albo zamieściła ogłoszenie na albańskiej stronie internetowej, jeżeli nie znasz takich adresów zapytam się mojego chłopaka on będzie wiedział tylko wiesz , na twoim miejscu za przewodnika brałabym sobie laskę, chociaz nie wiem czy takową byś znalazł , ale mimo wszystko, jeżeli będzie to chłopak i się dowie ze jesteś gejem .. ja bym nie ryzykowała pozdrawiam Odpowiedz Link
inashehaj Re: przewodnik po Albanii 13.07.06, 21:24 nic takiego sie nie stanie.tak to prawda ze albanczycy jeszcze nie oswoili mysl ze meszczyzna moze polubic drugiego meszczyzne ale nie bija bez powodow ludzi,tego to jestem pewna na 100%. Odpowiedz Link
zosia5000 Re: przewodnik po Albanii 22.07.06, 18:58 A w Polsce to mamy taka tolerancje, ze hohohoho! Facet z facetem za reke to dla nas normalka, juz nie mowiac o paradach....My dopiero jestesmy oswojeni... Odpowiedz Link
sotie Re: przewodnik po Albanii 09.08.06, 15:39 w zeszłym roku w tiranie, na schodach pod operą, minął nas zjawiskowy transwestyta, jakoś nikt w niego kamieniami nie rzucał... Odpowiedz Link
szpiro Re: przewodnik po Albanii 17.11.06, 21:50 moze jakis atrakcyjny ,mlody Albanczyk do mnie napisze. Odpowiedz Link
ibriz Re: przewodnik po Albanii 17.11.06, 22:14 w Tiranie dziala Stowarzyszenie Gejow Albanskich tam sie zapytaj Odpowiedz Link
arushi Re: przewodnik po Albanii 01.12.06, 23:41 Jest to znana postać nocnego światka ale Tirany. (Ubogiego zresztą) Ale bym nie polecał jego usług wystepował już w programach tv o tranwestytach gejach a także aids Odpowiedz Link
deshmoret Re: geje w Albanii 20.11.06, 11:09 Specjalnie zapytalem sie wczoraj znajomych Albanczykow co sadza o homoseksualizmie. Ogolnie byli zbulwersowani i obrzydzeni (zreszta tak jak i ja). Na sama mysl ze mogliby spotkac geja na ulicy mowili ze byliby w stanie nawet niezle poturbowac ale wiem ze to byla tylko ich taka gadka aby pokazac, nie chce widziec zboczkow na ulicach. Z tego co sie orientuje to chyba nic wielkiego by sie nie stalo, moze poza drwinami i obelgami. Wiem tez, ze jakies stowarzyszenie gejowskie istnieje w Tiranie ale wybacz nie pomoge Ci, bo jakos czuje niesmak. Z powazaniem Odpowiedz Link
acterion233 Re: geje w Albanii 20.03.26, 00:54 Minęło 20 lat żyjecie jeszcze ? Jaki teraz macie pogląd na to co pisaliście i czy dla was już jest to normalne że są też geje ?xD Odpowiedz Link
chocolate_dog123 Re: geje w Albanii 20.03.26, 23:57 Normalny jest też panseksualizm zaściankowcu. Ach Rossi 💦💦 Odpowiedz Link