Dodaj do ulubionych

Zazdrosny Albanczyk

31.05.07, 14:02
Mam faceta Albanczyka bardzo go kocham ale zaczyna denerwowac mnie jego
zachowanie pracuje na stacji jest i ja wszystkim wiadomo robi sie tam nocki
moj chlopak jak sie dowiedzial ze chodze do pracy na noc to sie niezle
zdenerwowal powiedzial ze to jest nienormalne zeby kobieta pracowala w nocy u
nas w Polsce jest to rzecz normalna praca jak praca W Albani jest to nie
dopomyslenia zeby kobieta pracowala w nocy tak mi powiedzial moj luby
dziewczyny napiszcie czy wasze drugie polowy tez maja taki poglad na to czy
moze poprostu moj jest chory z zazdrosci.
Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • anjaale Re: Zazdrosny Albanczyk 01.06.07, 15:24
      czesc,ja tez mam faceta albanczyka i musisz wiedziec ze oni wlasnie sie tym
      charakteryzuja ze sa chorobliwie zazdrosni,facetom wolno wszystko a kobietom
      nie,sa troche jak arabowie,jak bedziesz chciala cos jeszcze
      wiedziec,pisz.pozdrawiam

• betty63 Re: Zazdrosny Albanczyk 01.06.07, 18:15
        do anjaale!chetnie bym z Toba porozmawiala odezwij sie na moje gg 3990958 tu
        tak na forum troche glupio pisac o swoich sprawach osobistych
        Pozdrawiam betty63
    • angelka24 Re: Zazdrosny Albanczyk 03.06.07, 12:18
      moj chlopak tez jest strasznie zazdrosny ale bron Boze sie do tedo nigdy nie
      przyzna,i to chyba w nim kocham,pozdrawiam
      • ana9933 Re: Zazdrosny Albanczyk 05.06.07, 10:20
        Wiazac sie z albanczykiem trzeba sie z tym liczyc ze bedzie zazdrosny,ale to
        chyba cecha wszystkich facetow,znam wielu polakow chorobliwie zazdrosnych.W
        twoim przypadku jednak uwazam ze twoj fecet sie poprostu martwi i boi ze moze
        ci sie cos w nocy przydazyc,w takim kraju jak anglia niestety wszystko
        mozliwe,nie rozumiem dlaczego podjrzewasz go od razu o zle intencje.
        Moj fecet tez nie chcial zebym pracowala w nocy bo sie o mnie martwi pozatym
        jak sie jest w zwiazku w ktorym druga osoba pracuje w dzien to jaki sens ma ten
        zwiazek,kiedy chcesz sie z nim widywac?nie sadzisz ze on chciala by wiecej
        czasu spedzic z toba a to chyba normalne.
        • betty63 Re: Zazdrosny Albanczyk 05.06.07, 11:59
          Byc moze sie martwi badz jest to objaw jego chorobliwej zazdrosci.Ajezeli
          chodzi o widywanie sie z nim to jest to narazie niemozliwe bo on jest w albani
          a ja w polsce i wlasnie obawiam sie ze to raczej z jego strony jest objaw
          zazdrosci.On poprostu uwaza ze kobieta w nocy powinna byc z domu i moze ma i
          racje ale pracowac trzeba a o prace nie jest latwo a pracuje bo chce zebysmy w
          koncu juz byli razem chcemy sie pobrac a na to potrzebne sa pieniadze nie
          mowiac juz o innych potrzebach.
          • ana9933 Re: Zazdrosny Albanczyk 05.06.07, 19:40
            Jesli uwazasz ze jest taki zazdrosny to po co sie pakujesz w taki
            zwiazek,przeciez wiesz ze i tak go nie zmienisz
      • scigana4 Re: Zazdrosny Albanczyk 12.07.07, 15:18
        czesc moze wy mi pomozecie spotykalam sie z albacnczykiem bardzo bylam w nim
        zakochana ale odkrylam ze mnie zdradza spotyka sie z inna dziewczyna za moimi
        plecami to normalne ze czuje sie oszukana i nie chce sie z nim spotykac prawda
        tylko jest w tym problem ze on mi teraz grozi i tego sie najbardziej boje czy to
        jest tylko jego zazdrosc czy on to bierze na powaznie moze wy mi pomozecie bo
        znacie ich
        • smail4 Re: Zazdrosny Albanczyk 05.01.15, 13:50
          Hej,nie wiem co ci odpowiedzieć Bo nie wszyscy są tacy sami ale mój albanczyk też mi groził i bił,kradł pieniądze z portfela,wyciągał z bankomatu po kryjomu,ją pracowałam przez 5lat we Włoszech a on na moim utrzymaniu,chciałam z nim zerwać bo miałam go dość i traktowania siebie jak niewolnicy i kontrolowana na wszystkie strony,nawet nie mogłam sama wyjść z domu,ale!on mi zagroził i się bałam aż wkoncu za szlak w ciążę a on i tak się nie zmienił,potrafił mnie bić nawet jak byłam w ciazy,któregoś dnia sie podsmażyłam i poszłam z 7mies.dzieckiem na policję za przemoc w rodzinie,od razu mnie umieścili w domu rodzinnym z dzieckiem,ten mi potem wysyłał sms z grzybami,dowiedziałam się od innych znajomych ze mnie szuka mafia,na jego prośbę i groził mojej rodzinie w Polsce i Wydzwaniali za pomocą głupiej półki która znał jako baleriny w nocnym klubie,putana di merda.Po gm wszystkim upiekłam z domu!rodzinnego i wróciłam do niego z dzieckiem,Nie chciałam żeby cis mojej rodzinie sie stało a wiem!do czego jest zdolny ponieważ nie raz wracał do domu z ubraniami w krwi ubrudzone,jednak po tej denunci sprawa poszła do sądu dla niepełnoletnich i po 2 tyg zabrali mi dziecko 7mies poniewaŻ wróciłam do niego,dziś moje dziecko skończyło 2latka a ja go jeszcze nie odzyskała,w między czasie urodziłam 2dziecko.DZiewczyny,jeżeli oni wam czegoś zabraniają,albo są zazdrosni, to jest pierwszy alarm żeby się wycofać,ja widziałam na własne oczy jak potrafił w kawiarni uderzyć szklanka w głowę kobietę bo go obraził a potem musieliśmy uciekać bo policja nas szukała,odkąd z nim!jestem to same kłopoty,nie jestem szczęśliwa,ja jestem z nim żeby też odzyskać dziecko pierwsze i dla bezpieczeństwa mojej rodziny,prawie każdy albanczyk ma pistolet w domu,wiem!co!mówię,trzymajcie się Polki
          • vipblondine Re: Zazdrosny Albanczyk 17.01.15, 01:11
            moze u mnie az tak ciezko nie jest ale kolezanka dibrze mówi moj reki nie podnosi nie krztczy i nie zdradza ale powiazania z cuemnym światem sa u nich normalne a wrecz przeciwnie to od nich sie wyniosły wiec wuem ze latwo sie mówi ale trzymac sue hak najdalej od nich ja juz wiem ze mojego nie zmienie ale razem pracujemy nad akceptacja pewnych zachowań
    • elizabethanka Re: Zazdrosny Albanczyk 07.06.07, 14:55
      Skad ja to znam...Moj chlopak jest albanczykiem i jest zazdrosny o
      wszystko.Inna kultura do,ktorej my Polki nie mozemy sie zbyt szybko
      przyzwyczaic.Chetnie poznam i porozmawiam na GG z dziewczynami,ktore maja
      chlopakw z Albanii.Mieszkam w niemczech.Pozdrawiam wszystkie zakochane,nr.GG
      1819155.
    • edyta_hox Re: Zazdrosny Albanczyk 11.07.07, 09:34
      czesc
      moim mezem tez jest albanczyk
      powiem krotko
      tak zazdrosnego faceta jak on nie spotkalam jeszcze na tym swiecie.
      o ile gdzies wyjde sama to dzwoni do mnie co 10 minut i pyta gdzie jestem, z kim
      i co robie.
      ale wiem jedno.... nie zamienilabym go na nikogo innego... przy nikim mie czułam
      sie tak bezpieczna..
      a i jeszcze jedno, mam nadzieje ze nasz synek bedzie taki sam
      pozdrawiam
      edyta
      • arsen.vlora Re: Zazdrosny Albanczyk 12.07.07, 14:43
        nuk eshte e vertete qe jemi xheloze ne jemi cuna te mire ca thoni ju
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka