a.hysa 06.02.08, 15:59 Co sie z Toba dzieje bo Cie na forum wcale nie widac? Jak maly? Wyzdrowial juz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nertila Re: nertila ...:) 06.02.08, 20:34 Nertila to nie tylko moderator forum i mama małego bąbla ale i pracownik Mam 4 dyżury w tygodniu po 12h, ciągnę nadgodziny, bo nie ma kim oddziału obstawić,a że zmieniłam pracę i już nie psychiatria a rehabilitacja teraz to i fizycznie większe obciążenie na mój kręgosłup i bardziej męcząca robota,więc po dyżurze padam na nos i czasu na forum mniej jakoś mam ostatnio ale jestem tu ,czytam co kto stworzy i czuwam z ukrycia Bąbel okaz zdrowia,tylko gile mu czasem polecą jeszcze ale generalnie łobuzuje i dom mi rozwala jak zawsze.Wszedł w okres niesienia bliźnim pomocy i wydziera sie na mnie jak chcę zamieśc podłogę czy poodkurzać, wyrywa mi miotłę z rąk i nią sam zamiata. Cały dzień się z nim morduję,aż się nie mogę dyżuru w pracy doczekać czasem. A urlop z takim małym tsunami i spędzenie z nim 3 tygodni 24h na dobę to coś jak zesłanie na Sybir albo odgruzowywanie Warszawy w 1946!Tak sobie właśnie odpoczęłam.Jak dobrze mieć Mamusię co się zajmie czasem wnusiem i pozwoli mi na pracę zawodową bo jest jakaś odskocznia od pieluch i ząbkowania. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i jak ktoś coś chce to niech pisze ja sie odezwę i chętnie pomogę o ile to nie będzie tłumaczenie SMS w stylu jak to będzie po albańsku "kocham cie i tęsknię", bo na takie coś to szkoda mi czasu. Odpowiedz Link
a.hysa Re: nertila ...:) 06.02.08, 21:24 Nie nie my Cie takimi tlumaczeniami nie bedziemy zawalac, masz raccj! Zazdroszcze Ci mamy, do pomocy mi tez by sie teraz przydala, bo maly tylko ze mna, i na 5 min nie mogie sie ruszyc Odpowiedz Link