pati.zop78 12.07.05, 19:13 no nie wiecie jak sie ciesze. myslalam ze sie dzis w pracy ugotuje nie mowiac juz o malym (chyba galon wody wypil). mam nadzieje, ze jutro i w czwartek tez popada po czekaja nas podroze do Manchesteru i Liverpool. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Pada!!! 12.07.05, 20:27 u mnie nadal gorąco! www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=2387 to pogoda na Liverpool na 5 dni! Odpowiedz Link
mgna Re: Pada!!! 12.07.05, 20:42 Nie, nie prosze nie prosic od deszcz!!!!!!!!!!! Uwielbiam taka ciepla pogode, moglo by byc jeszcze bardziej cieplej. Naszczescie do soboty mamy zapewniona ciepla pogode :) W sobote z cala banda znajomych i z naszymi pociechami jedziemy do Alton Towers, wiec pogoda accroding to BBC nam dopisze :) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Pada!!! 12.07.05, 20:48 a to w moje strony się wybierasz! byłam dwa razy w Alton Towers i bardzo mi się podobało. Ja mam zainstalowaną na desktopie, ściągniętą z MEtOffice mapę opadów w UK (co pół godziny jest odświeżana)i widzę gdzie teraz pada, bo na tę prognozę z TV nie zawsze można liczyć. Ja też chcę ładną pogodę, tymbardziej że jadę do Londynu na długi weekend! Odpowiedz Link
mgna Re: Pada!!! 12.07.05, 22:17 Jagienko i jaka prognoze przepowiada Met na nadchodzacy weekend? Ja delektuje sie taka pogoda bo zdaza sie ona w Angli tak zadko. Nareszcie moglam poubierac sobie letnie sukienki bez sweterkow i nie zmarzlam :)))) Nawet teraz jest przyjemnie w ogrodku, wiaterek powiewa... Czy byloby o zaduzo prosic zeby ta pogoda utrzymala sie do naszego spotkania? I do drogiego tygodnia w sierpniu? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Pada!!! 12.07.05, 23:18 na weekend ładną pogodę przepowiada, www.metoffice.co.uk a to co mam na desktopie to jest prognoza teraźniejsza, pokazująca deszcz w tej chwili - teraz tylko w moich okolicach (patrze przez okno i faktycznie ciemno i pochmurno) i na południu Irlandii. Też lubię ładną pogodę bo przynajmniej mogę wziąć Dominika do parku, mam tu jeden bardzo fajny w Derby. A tak to się kisimy w domu:( ja sobie zamawiam ładną pogodę w ten weekend i następny! Odpowiedz Link
effata Re: Pada!!! 14.07.05, 13:38 Pati, jestes pewna, ze naprawde padalo? Moze to byla fatamorgana z goraca? Ja spedzam dzien na wachlowaniu i chlodzeniu siebie i dzieciakow. A jak w tym ukropie cos gotowac? Odpowiedz Link
mgna Re: Pada!!! 14.07.05, 20:01 ja w gorace dni salatki i chlodniki przyzadzam, choc dzisiaj po raz pierwszy od dni wlaczylam piekarnik do upieczenia chlebusia z czarnuszka. Odpowiedz Link