natalia.brzeska 25.08.05, 11:58 Co robicie? Ja chyba niestety nic :-( Mielismy jechac do Kornwalii, ale dostalam nowa prace, od wtorku zaczynam i trzeba sie dobrze przygotowac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 12:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=28097226 Odpowiedz Link
eballieu Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 12:39 Ja zostaje w domu. Chcielismy jechac do Francji, ale nie chce znow stac w korku zeby przejechac przez Tamize. Za pozno chcielismy kupic bilet do BArcelony, wiec niestety dom. A tu? Nie znalazlam nic ciekawego, jedna rzecz, ale moge zapomniec o wolnych miejscach do marcaa:( A miejsce piekne. www.luxuryholiday-cottage.co.uk/index.html Tylko na marzec rezerwowac nie moge, bo gdzie ja wtedy bede..... Robimy sobie weekend kulinarny w domu. Wlasnie sie glowie nad tym co kupic do jedzenia. Odpowiedz Link
small_elephant Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 12:42 rajd po nadmorskich miastach i miasteczkach wraz z moim bratem, ktory wpada na ten weekend. mam jeno nadzieje, ze pogoda dopisze, bo szkoda by bylo z auta wszystko zwiedzac. w planach jest tez wycieczka kutrem po kanale- tu moglo by troche powiac- mocne wrazenia zawsze w cenie. Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 13:28 buu... a ja ajde do polski. wolalabym zostac tutaj i dpoczac, bo chociaz ciesze sie na spotkania z przyjaciolmi, perspektywa potyczek prawno-bankowo- pakowaniowych przeraza mnie. mam tylko tydzien na sprzedanie mieszkania, wynajecie jakiegos pomieszczenia na meble, spakowanie wszystkich naszych klamotow, zalagodzenie wlasnej sytuacji w pko (moje stare problemy z niesplaconym debetem), wyjasnienie w kilku instytucjach, ze juz dawno zrezygnowalam z tv kablowej, telefonu tpsa itp (rachunki - jak sie okazalo wciaz przychodza) i temuz podobniez, ze naprawde mi sie odechciewa wszystkiego. chetnie zostane za kogos w domu, tym angielskim ;) Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 14:23 a ja mam nadzieję zaliczyć kilka kolejnych zamków i opactw ze strony English Heritage. To moje ulubione fotograficzne hobby ;) W ostatni weekend byliśmy w Farnham, 45 minut od Londynu, i zwiedzaliśmy ruiny Waverley Abbey, tutaj kilka fotek Mam słabość do tutejszych zamków i opactw, zresztą nie tylko tutejszych... Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 14:25 oj, link nie ten co trzeba mi się wpisał! Waverley Abbey jest tutaj Odpowiedz Link
fatemeh Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 14:26 A ja jade do Newcastle odwiedzic bliska mi osobe. Ciesze sie, choc Newcastle nie nalezy do Najbardziej Podniecajacych Miejsc na Swiecie ;) Odpowiedz Link
party5 Re: Bank Holiday weekend 25.08.05, 21:23 A ja polecam cudowne miejsce www.fingals.co.uk Odpowiedz Link
onika27 Re: Bank Holiday weekend 26.08.05, 23:02 a ja mam pytanko czy w szkocji tez w ten weekend jest Bank Holiday.podobno Szkoci mieli go w pierwszy poniedziałek sierpnia wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link
effata Re: Bank Holiday weekend 26.08.05, 23:11 A co to w ogole za Bank Holiday? Czy to jest zwiazane z jakimis swietami czy tak po prostu wolny dzien? I kiedy on przypada, bo ja jeszcze jedna noga w Polsce i troche sie nie wdrozylam... Ps. Natalia, dostalas nowa prace, czyli inna czy dodatkowa? Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: Bank Holiday weekend 27.08.05, 11:03 > > Ps. Natalia, dostalas nowa prace, czyli inna czy dodatkowa? Dodatkowa :-) Wiecej na blogu. Odpowiedz Link
wdrodze odwiedzam rodzinke... 27.08.05, 00:16 Wyjezdzam z mezem do jego siostry w Somerset na obiad i pogawedke...I to tyle. Odpowiedz Link
beata.londyn Re: Bank Holiday weekend 27.08.05, 11:14 Piekna pogoda ma byc, a my niestety zostalismy bez auta (padniety silnik :(), wiec jestesmy zmuszeni do pozostania w Londynie. A takie plany mialam... No coz moze w tym roku uda nam sie zobaczyc parade na Notting Hill.... Odpowiedz Link
vsn Re: Bank Holiday weekend 28.08.05, 22:55 ja z rana oddaje samochod do garazu, bo wydech wymaga replacement, a reszte dnia spedze w pracy serwujac klientom Szkocjie wynalazki.. :D Odpowiedz Link