musztarda_ziolowa SHEFFIELD 25.06.06, 12:12 Czy ktos jest z tego miasta? Chetnie bym sie spotkala z polska mama na jakims spacerku z dzieciakami po pagorkach Sheffield! Pozdrawiam Odpowiedz Link
merasia91 Re: SHEFFIELD 08.02.13, 22:37 WITAM JESTEM MATKA 10 MIESIECZNEJ DZIEWCZYNKI , MIESZKAM W SHEFFIELD , CHETNIE POZNAM JAKAS DZIEWCZYNE NIE KONIECZNIE MAME :)) moja poczta : merasia91@wp.pl Odpowiedz Link
hardcandi Re: SHEFFIELD 19.10.09, 21:03 a jeśli się nie ma dzieci?? poszukuję polskich koleżanek, ponieważ w Sheffield nie znam żadnej osoby z Polski i doskwiera mi brak możliwości pogadania w naszym pięknym języku. Jakaś kawka kiedyś dziewczyny? Odpowiedz Link
merasia91 Re: SHEFFIELD 08.02.13, 22:39 musztarda_ziolowa napisała: > Czy ktos jest z tego miasta? Chetnie bym sie spotkala z polska mama na jakims > spacerku z dzieciakami po pagorkach Sheffield! > Pozdrawiam witam :) chetnie sie spotkam z jakas mama :) Odpowiedz Link
madysia87 Re: SHEFFIELD 07.08.13, 00:25 hej! Jestem mamą 5 i pół miesięcznej dziewczyneczki. Mieszkam w Chesterfield, ale to chwileczka autobusem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
annitka1 Re: SHEFFIELD 04.07.13, 09:39 W sierpniu będę w Sheffield chętnie spotkam sie z mamami i nie tylko :)W Posiadaniu 13-letnia i 4,5 letnia latorośl ;) Napiszę jak tylko dojadę do Sheffield ;) moj e-mail Odpowiedz Link
kaagat Chiswick, Londyn 12.07.06, 21:24 Witam serdecznie, od niedawna (a dokladnie od wczoraj) dolaczylam do Waszego grona. W Londynie jestem od podan miesiaca i zapowiada sie iz zostane tu przynajmniej rok. Pozdrawiam Odpowiedz Link
deadeasy Scarisbrick - West Lancashire 11.08.06, 23:13 dla tych co mieszkaja w Lancs - moze sie przydac... mario.lancashire.gov.uk/ Odpowiedz Link
witch.abroad Wells, Somerset 18.08.06, 11:04 Mieszkam tu juz od trzech tygodni, planuje zostac na dluzej! Pozdrawiam wszystkie forumowiczki! Odpowiedz Link
ania.sobota1 Nottingham,Bulwell 21.10.06, 20:23 Nie wiem,czy się dopisywałam,czy nie.Mam na imię Ania,mam dwoje dzieci i mieszkam w Nottingham prawie od 3 miesięcy,pozdrawiam A. Odpowiedz Link
cheltenham Re: Gloucester 03.11.08, 18:41 Tym razem ja się zgłaszam z Cheltenham. Czy więcej nas nie ma????? Odpowiedz Link
kafebiba Bournemouth 13.11.06, 15:40 Od 3 tygodni mieszkamy z mezem w Bournemouth. Jest pieknie, morza szum, ptakow spiew.. Tylko to chyba najdrozsze miejsce w UK! Nie ma to jak trafic na uczelnie w kurorcie! Ze stypendium sie nie wyzyje:) Ale moze bedzie dobrze - przynajmniej zimy tu bez sniegu i mrozu (podobno!) Odpowiedz Link
kast NW11 21.01.07, 09:49 Przeprowadzamy sie za tydzien w sobote. Jest ktos z okolic BC? ---------------- Serdecznie pozdrawiam, Kasia Jestem w UK od... Odpowiedz Link
penzanka Re: Slough 22.08.08, 11:50 kiedys slough potem windsor teraz bracknell... w glowie pomysl zeby z powrotem do windsor, moze slough...ludzi znajomych jakos tak wiecej :) pozdrawiam Odpowiedz Link
inka323f Re: Slough 31.01.09, 22:25 hej, będę niebawem jeździć przez Bracknell do pracy :) pozdrawiam, karolina Odpowiedz Link
333oliwka333 Reading/Woodley 28.01.11, 15:44 Jest ktos z tych okolic kto szuka znajomych? Odpowiedz Link
aldix Re: Tamworth-Lichfield/Staffordshire 13.03.07, 19:59 Mieszkam w malej wiosce Hopwas kolo Tamworth, pracuje niedaleko Lichfield. Odpowiedz Link
mamahania2 Re: Znajdź znajomych w sąsiedztwie 18.05.07, 20:25 Witam.My mieszkamy z nasza dwojka maluchow w Sheffield.Gdyby ktos mial ochote na spacery to zapraszam.Chetnie sie spotkam jesli oczywiscie znajdzie sie ktos z mojego miasta:) Odpowiedz Link
leyla76 Re: Znajdź znajomych w sąsiedztwie 11.07.07, 19:37 hey mam na imie anka i mieszkam w milton keynes. mam dwoje dzieci, corka 4,5 i synek 2lata. jezeli jest tu jeszcze ktos z MK to dajcie znac Odpowiedz Link
joolka4 Chingford - północny Londyn 18.08.07, 03:22 Mieszkam tam z meżem i dwuletnią córeczką - fajnie byłoby poznać kogoś w okolicy Odpowiedz Link
kaskazkrakowa Ramsgate 28.11.07, 12:24 Cześć, Mam na imię Kaśka, jestem mama dwójki dzieci, 6-letniej Róży i 18-sto miesięcznego Tomka. W Anglii jesteśmy od czterech miesięcy. Na forum chyba pierwsi odzywamy sie z Ramsgate w Kencie, jest to fajowe miasteczko nad morzem niedaleko Dover. Jak ktoś jest z okolic to niech się może odezwie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
slea Re: Ramsgate 09.03.16, 15:33 Hej Kaska, wprawdzie wpis sprzed 9 lat ale moze wciaz tu jestes? albo ktos z okolic Ramsgate, Deal, Dover? Odpowiedz Link
domama London N4 22.02.08, 23:43 Kura domowa z malym prawie 3 letnim jajkiem,szuka innych mam do wspolnych spacerow,zabaw z dziecmi i sympatycznego spedzenia czasu przy malej czarnej.Mieszkam niedaleko Harringay Green Lanes/Manor House. Odpowiedz Link