Dodaj do ulubionych

McArthurGlen Outlets

30.10.05, 19:36
Czy był ktoś w tych outletach? Jak z cenami? Czy rzeczywiście są dużo niższe
niż w "normalnych" sklepach? Jeśli tak, to o ile mniej więcej?
Przede wszystkim interesuje mnie outlet w Swindon :-)

www.mcarthurglen.com
Obserwuj wątek
    • netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:37
      ja sie podlaczam pod pytanie. tylko ,ze outlecik w chester. sa one tak samo
      tanie ja te w usa???
      • mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:45
        >sa one tak samo tanie ja te w usa???
        no wlasnie gdybym nie byla rozpuszczona iloscia, jakoscia i rewelacyjnymi
        przecenami (USD5000 sukienka Valentino za USD500) w Stanach, to moze bym
        myslala ze sa w UK outlets jakies przeceny...jednak z drogiej strony co to za
        przecena kiedy za ubranie zaplacisz £10 mniej niz orginalnie kosztowalo? Wiecej
        mnie bedzie kosztowac benzyna na dojazd niz ta licha znizka.
        • natalia.brzeska Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:48
          Och te outlety w Stanach :-) Chyba nigdzie na świecie nie ma takich jak tam...

Co do tego McArthur to przede wszystkim interesują mnie ceny sklepów "High
          Street", nie "designers", czyli GAP, TopShop, Ravel, Olsen itp.

• mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:49
            W GAP'ie zawsze sa przeceny. Nigdy nie bylam w tych innych sklepach ktore
            wymieniasz, wiec niestety nie moge pomoc :(
            • netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:51
              ja tez raczej te sklepy z "High Street". A co outletow w usa to moj ulubiony
              premium outlet niedaleko nyc... pol szafy pewnie mam stamtad...
            • mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:11
              Czy ktos kupuje od nich? Czy sa to podrobki, czy autentyczne ubrania?
              www.designerdiscount.co.uk/
              • mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:12
                Moj ulubiony to www.century21deptstores.com
                • netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:19
                  mgna napisała:

> Moj ulubiony to www.century21deptstores.com

ten tez jest extra... ale sie rozmazyam teraz o nyc...
                  • mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:24
                    zapomnilaam jak sie nazywal ten super-duper outlet w upstate?
                    • netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:30
                      nie wiem o ktory Ci chodzi :-( ten century21 to przy wtc, ja pamietam kilka
                      mniejszych w kilku miejscach ale nie wiem czy o ten Ci chodzi...
                      • mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 21:11
                        nie niechodzi mi o Manhattan, ani o NYC, ale w up state NY. Jechalo sie
                        autobusem/autem okolo 45 minut. Polecilam jego kilka tygodni temu, a teraz
                        zupelnie mi z glowy wypadl!
                        • netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 31.10.05, 11:35
                          moze ten??? to jedyny jaki znam, ale bywalam w nim za kazdym moim pobytem w usa
                          www.premiumoutlets.com/outlets/directions.asp?id=7
                          Woodbury Common Premium Outlets
    • mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 19:42
      Bylam w Cheshire Oaks i Bridgend Designer Outlet. Znizki (znizki? jakie znizki?)
      ani wybor nie byly wcale imponujace. Ale nie omijaj tego tylko dlatego ze ja
      tam bym nie wrocila.
      • jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 20:39
        ja mam tutaj jeden z Mansfield. Szczerze to nie ma tam wielkiego wyboru, jest
        Mexx, Next Clearance, M&S, Adidas, Levi's.
        Faktycznie jest taniej jak w sklepach ale też wybór jest kiepski, są to rzeczy
        ze starego sezonu albo w dziwnych rozmiarach (np jeansy 26-30).
        Ale za to jest Starbucks:) i blisko mam.
        • chihiro2 Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:14
          Hej hej, ja nosze dzinsy 26/30 albo 25/30, wiec prosze mi tu nie mowic, ze
          jestem dziwna!
          • mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:15
            My wszystkie jestesmy dziwaczki, w koncu same podpisalysmy sie pod liste Kaczek
            Dziwaczek ;)
          • jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:15
            przepraszam jeśli Cię uraziłam:) ale ja kurczę to rozmiar 26/30 to chyba w w 1
            klasie podstawówki nosiłam:) to chyba normalnie jesteś rozmiar 6-8?!
            • chihiro2 Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:22
              Nie urazilas, raczej rozmieszylas :) Tak, jestem rozmiar 6-8 i zdarza mi sie
              nosic ciuszki z czasow gdy mialam 12 lat (albo kupowac cos w dziale dzieciecym,
              na 10-12 lat). Nie wszystko, bo moda sie zmienia, mam biust, miesnie i biodra
              (a dzieci tak za bardzo tego nie maja). Chociaz teraz dzieci takie wyrosniete
              sa... moze niedlugo bede nosic ubrania dla 8-latek?
              • jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:25
                no ale musisz przyznać że rozmiary 6-8 to raczej duuuuża mniejszość:) więc
                można to nazwać dziwnym;)
                PS dzisiaj widziałam na skynews raport, że w 2020 to 1/3 dziewczynek będzie z
                nadwagą:(
                • chihiro2 Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:43
                  Oczywiscie, ze to mniejszosc. Zwlaszcza ta dlugosc, o wiele latwiej znalezc
                  rozmiar 6-8 z dlugoscia 32, a nawet 34 (a la brytyjskie top modelki). Kiedys
                  nawet w Gapie przymierzalam dzinsy dobre ogolnie tylko za dlugie (rozmiar 2 czy
                  4). Zapytalam czy robia "ankle", czyli krotkie, na co pani mi odpowiedziala, ze
                  owszem, ale dopiero od rozmiaru 8. No kto to slyszal?

Ja czytalam w jednym z ostatnich dodatkow weekendowych do Obsrevera (Food
                  monthly) o tym, co jedza dzieci w szkolach w Texasie i jak strasznie sa otyle.
                  Makabra...
                  • natalia.brzeska Re: McArthurGlen Outlets 31.10.05, 10:20
                    Trochę podłamałyście mnie z tymi outletami. No nic, w takim razie pozostanie mi
                    Oracle w Reading i zwykłe zakupy...

• mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:14
          No to jesli jest Starbucks, to juz chumorek sie poprawi kiedy sie okaze ze
          wybor do duszy. Choc na naszym ostatnim spotkaniu moja frappuccino byla
          ochydna, tak ochydna (za dwoma razami) ze na nastepny dzien poszlam do S na St
          ANne's Sq zeby sie upewnic ze to nie moje podniebienie ale oni pomerdali. Byla
          przepyszna, wiec w S w Tc nie przetrenowali ludzi w porzadku.
          • jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:17
            ale wybierając coś słodkiego, jak frappuccino, trzeba się liczyć z tym że
            będzie słodkie - tak jak idziesz na curry, wybierasz np madras to wiadomo że
            będzie ostre...
            PS u mnie na siłowni też mają kawę Starbucks.
            • mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:21
              Tak slodkawe, ale do pierwszej wlali chyba pol cukierniczki, a do drogiej mydlo
              dodali. Pijam ten napoj bardzo czesto i nazwe sie nawet "Starbuck's Frappuccino
              Connoisseur" ;) w kazdym badz razie wiem ze to wina tego co robil (nie wiedzial
              jak) a nie Starbuck's. Naszczescie w St Anne's byla zrobiona tak jak nalezy:
              przepysznie :))))

U ciebie w silowni jest Starbucks :PPPPPPPPPPPPPPPP
              • jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:23
                nie Starbucks, ale kawa Starbucks, i kubki hehe:) i w ogóle jedzenie mają dobre
                tam. Tylko ani na to nie mam czasu, ani tymbardziej pieniędzy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka