leggetta 07.11.05, 14:12 Dlaczego Natalia.brzeska stwierdzila ze na forum juz nie pisuje? Czy cos sie znow stalo/ mnie ominelo? Niedobrze sie sprawy ostatnio potoczyly, nie bralam w dyskusjach udzialu ale szkoda mi kazdej zniecheconej osoby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashibashi Re: pewna sprawa 07.11.05, 14:18 Jest , jest! W tej chwili wlasnie pisze pisze w watku "Wuefista w Angli.." A o "tamtej sprawie" lepiej juz chyba zapomniec :-) Pozdrowienia dla natalii! Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: pewna sprawa 07.11.05, 16:18 Dziekuję za pozdrowienia, ale na forum nie pisuję. W wątku o Wuefiście się wypowiedziałam (czego obecnie trochę załuję), bo ręce opadają gdy czytam tego typu pytania (Czy bez znajomosci języka mogę uczyć Wf-u w UK?). Tak więc na takie pytanie po prostu nie mogłam nie odpowiedzieć... Odpowiedz Link
tuti Re: pewna sprawa 07.11.05, 16:22 natalia, nie obrazaj sie na forum chcesz petycje z podpisami, ze jestes tu potrzebna?;) Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: pewna sprawa 07.11.05, 16:28 Nie petycji nie trzeba. ja się nie obrażam, po prostu widzę, gdzie jestem mile i niemile widziana. Pozdrawiam. EOT Odpowiedz Link
effata Re: pewna sprawa 07.11.05, 17:06 Dla mnie wszyscy są mile widziani, bo .... ach, właściwie to już nie chce mi się pisać swoich manifestów na temat, tego kto się z kim kłóci i jak ... Ale jak ktoś bardzo chce, to proszę: wyrażanie swoich poglądów a propos kłótni na forum Pozdrawiam wszystkich bardzo mocno, już nic więcej nie mówię, nie zakładam nowych wątków, bo mnie Effata zbanuje, wyrzuci, wykasuje mi wątek i po co mi to? ;)))) -- Don't guess. Odpowiedz Link
leggetta Re: pewna sprawa 07.11.05, 19:51 ja zawsze lubilam czytac Twoje posty ( tak jak zreszta wszystkich innych osob - bo to my wszyscy i kazdy z osobna sprawiamy ze forum jest zywe). Czy jest jeszcze jakas nadzieja na przepis na sernik od Twojej mamy? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: pewna sprawa 07.11.05, 17:41 natalia - wracaj na forum! nie wiem kto Cię tu niemile widzi, a jeśli już, to tymbardziej utrzyj im nosa i pisz:) Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: pewna sprawa 08.11.05, 00:13 A ja powiem tak: wiele osob z tych czy innych powodow powstrzymalo sie lub ograniczylo sie z pisaniem na forum. Tylko jedni robia to bez zamieszania, a inni ostentacyjnie. Tylko czemu to ostatnie ma sluzyc? Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: pewna sprawa 08.11.05, 00:16 ja nie zrobiłam tego ostentacyjne. To Leggetta zaczęła ten wątek. Gdyby nie ten wątek, to wątpię, aby ktokolwiek na to zwrócił uwagę. I idźcie w końcu spać Dziewczyny! Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: pewna sprawa 08.11.05, 00:28 Wlasnie, ze ja na to zwrocilam uwage i tez mialam cos napisac. Bylam jednak zbyt zla (?) i stwierdzilam, ze w zlosci nie bede pisac. Natalia, nie wyglupiaj sie. Jesli tylko bedziesz miala cos do powiedzenia to pisz! Nie ma, ze ja juz nie pisuje na forum. Pisujesz, pisujesz ;) :) Odpowiedz Link