szyszka11 02.03.06, 17:43 Szukam dobrego kremu do rak.Od jakiegos czasu mam bardzo suche i zaczerwienione rece.Nie wiem,moze to od plynu do naczyn albo od mroziku.Ale co to za mrozik w porownaniu z tym z Polski. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chihiro2 Re: krem do rak 02.03.06, 17:58 Przede wszystkim - myj rece jak najlagodniejszym mydlem, zadnym antybakteryjnym z SLS, ale nawilzajacym, najlepiej naturalnym. A z kremow polecam Neutrogene. Z tym ze nawet tym kremem trzeba smarowac dlonie po kazdym myciu rak. Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: krem do rak 02.03.06, 18:46 "Mój" mi kupił Almond Oil Hand and Nail Cream z Body Shopu i jestem bardzo zadowolona. Wcześniej też używałam Neutrogeny, ale ten z BS lepiej pachnie :-) Odpowiedz Link
mallgosha Re: krem do rak 02.03.06, 19:07 Polecam krem do rak z serii E45. Czesto myje rece silnym antybakteryjnym mydlem i ono mi po prostu wyzeralo skore. Odkad zaczela uzywac tego kremu po kzaym myciu - problem zniknal. Ponadto jest hypo-allergenic. Odpowiedz Link
gugitsa Re: krem do rak 02.03.06, 19:09 clarnis. for men. koniecznie. pachnie slicznie a rece sa po nim superowe w dotyku. no i co ze jest "facetowski"? dziala. :D Odpowiedz Link
ingass Clarins 02.03.06, 21:58 Clarins - Creme Jeunesse des Mains Uzywam od lat i z zadnego nie bylam tak zadowolona. Ladnie pachnie, nawilza i ma bardzo dobrze rozprowadzajaca sie konsystencje. Odpowiedz Link
szyszka11 Re: krem do rak 03.03.06, 10:26 ziekuje bardzo babeczki.Zaraz lece cos zakupic. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewmag Re: krem do rak 03.03.06, 11:00 Fajnie, ze taki watek sie pojawil, bo ja z tym zawsze mam problem. No i zawsze mam zapas kremu z Polski, jedynego, jaki mi pasowal, a wyprobowalam naprawde wszystkie chyba (w razsadnych cenach), jakie mozna bylo dostac. Moze w koncu tu cos znajde i nie bede musiala przywozic. Odpowiedz Link
catriona Re: krem do rak- Hemp 03.03.06, 21:34 a probowalas HEMP z BodyShopu? pachnie tak dosyc po swojemu, ale bardzo skuteczny na suche rece Odpowiedz Link
st0krotka Re: krem do rak 04.03.06, 23:59 Neutrogena Anti-Ageing krem, koniecznie ten anti-ageing, inne tez sa dobre, ale ten jest po prostu swietny. a hemp dzisiaj testowalam w body shopie, wydaje sie byc dobry, ale zaden krem wedlug mnie nie pobije neutrogeny:) Odpowiedz Link