netimka 18.06.06, 19:15 nie pamietam w ktorym watku obiecalam tel, wiec nowy zakladam ;-) firma to Atlas Transfer.. tel+ 48 91 4831399 +48 609 421000 znalazlam,ze maja tez swoja strone w necie... www.atlastransfer.pl/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena81 Re: Bus Berlin-Szczecin... 18.06.06, 22:21 Hej.Swego zasu czesto korzystalam i jezdzilam z "berlinbus".Milo szybko i profesjonalnie.A do tego najtaniej. www.berlinbus.fr.pl/ TO jakkby ktos chcial miec wybor:) Odpowiedz Link
formaprzetrwalnikowa a berlin- poznań 18.06.06, 22:29 tez są tego typu połączenia? ktos wie? ktos korzystał? Odpowiedz Link
kasia799 Re: a berlin- poznań 19.06.06, 00:37 Atlas jezdzi rowniez do Poznania Zajrzyj do linka. ktory podala netimka Kiedys dawno korzystalam z ich uslug, odebrali mnie z domu i zawiezli prosto pod terminal na tegel. Bylam zadowolona z obslugi Odpowiedz Link
hanula Atlas Transfer 02.09.06, 18:52 Skorzystałam z usług tej firmy. Wyszło mi najtaniej, bo jechałam z dwójką dzieci, a Atlas za dzieci nie bierze. Zapłaciłam więc tylko 75 złotych za siebie. Jedynym zgrzytem były foteliki samochodowe. Z Berlina do Szczecina dziewczynki jechały w ogóle bez fotelików. Podobna pani przyjmująca rejestrację nie poinformowała pana kierowcy, że ma zabrać foteliki. Ponieważ był to nie samochód, tylko mały autobus, wszystko odbyło się zgodnie z prawem, ale nie czułam się bezpiecznie. W drugą stronę pan podjechał z fotelikami; niestety, nie były zamontowane, więc musiałam je sama przypinać, a nie miałam pojęcia jak, nie znałam tego typu. Zajęło mi to ładnych paręnaście minut, a spieszyłam się, bo firma jeździ z niewielkim zapasem czasu. W sumie jednak byłam zadowolona, pomogli mi z bagażem, dowieźli pod dom, odebrali spod domu, dowieźli na czas na lotnisko. Mogę polecić ich usługi. Odpowiedz Link