barbarakaroluk 22.03.07, 22:37 Czesc dziewczyny, mamy zamiar sie przeprowadzic w wielkiego miasta Londyn do Reading i zastanawialam sie czy ktos na forum tam mieszka? chetnie posluchalabym waszych opinii na temat tego miejsca?? pozdrawiam basia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
athandavan Re: ktos w Reading? 26.03.07, 17:35 Mieszkamy, mieszkamy. Ostatnio b. rzadko zagladam na forum, wiec przepraszam, ze nie odpowiedzialam wczesniej. Moja b. bliska kolezanke poznalam tutaj na forum w sierpniu zeszlego roku. Tez sie przeprowadzala do Rdg, tylko ze z Polski. Zaczelysmy mailowac, a teraz co weekend u siebie bywamy :-))) Ja jestem studentka, ale znajdziesz tez fajne mlode mamy w Reading. Basiu pisz na gazetowego. Odpowiedz Link
rzenia2 Re: ktos w Reading? 17.04.07, 12:07 Hej! Ja równiez wybieram sie do Reading mam juz sporo informacji o miescie, jesli Cie interesuje pisz na priva. Odpowiedz Link
moooni Re: ktos w Reading? 17.04.07, 17:50 rzenia2 napisała: > Hej! Ja równiez wybieram sie do Reading mam juz sporo informacji o miescie, > jesli Cie interesuje pisz na priva. A to tajne informacje jakieś? My póki co w Slough, ale planujemy przeprowadzkę i Reading jest na liście. Też chętnie poczytam :) Pzdr Monika/Slough Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: ktos w Reading? 18.04.07, 00:57 czesc dziewczyny dzieki za odpowiedzi- odpisze w ten weekend! pozdrawiam b Odpowiedz Link
derka1 Re: ktos w Reading? 18.04.07, 15:57 Moze Cie zainteresuje... news.bbc.co.uk/1/hi/england/berkshire/6564923.stm Odpowiedz Link
hillroad Re: ktos w Reading? 18.04.07, 18:44 ja mieszkam 15-20 minut samochodem od Reading... Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: ktos w Reading? 19.04.07, 15:32 czytalam i zastanawiam sie jak np Kingston moze byc na 403 miejscu, zawsze wydawalo mi sie ze oferuje wysoka jakosc zycia, dobre polaczenie z Londynem, itp itd. ciekawe na ktorym miejscu byl Londyn?:) Odpowiedz Link
jaleo Re: ktos w Reading? 19.04.07, 16:09 barbarakaroluk napisała: > > czytalam i zastanawiam sie jak np Kingston moze byc na 403 miejscu, zawsze > wydawalo mi sie ze oferuje wysoka jakosc zycia, dobre polaczenie z Londynem, > itp itd. > Tobie chodzi chyba o Kingston upon Thames a na 403 miejscu jest Kingston Upon Hull :-) > ciekawe na ktorym miejscu byl Londyn?:) Jak podano w linku powyzej, Waltham Forest, Haringey i Lewisham sa w ostatniej dziesiatce, przypuszczam, ze ze wzgledu na przestepczosc i kiepskie szkoly. Odpowiedz Link
rzenia2 Mamy w Reading? 14.05.07, 08:39 Czy moze ktoras mama udzielila by mi kilku informacji na temat primary school (ktora polecacie?), miejsca do zamieszkania (moga byc okoliczne miasteczka)? Praca bedzie w: Shinfield Park Reading ale niekoniecznie musze mieszkac blisko pracy:) Jaka opinie ma szkola w Lower Earley? Czy macie jakas opinie na temat miasteczka Shinfield? Jak wyglada tam komunikacja? polaczenie z Reading? Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link