iweta2 31.05.08, 16:43 Postanowilam sprobowac laserka ale wczesniej chcialabym sie zapytac, czy ktoras z was probowala tego w Londynie? Chodzi mi o sprawdzone adresy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback tez sie chetnie dowiem ?? 31.05.08, 20:07 takie moze co jasne wlosy tez usuwaja ? Odpowiedz Link
kingaolsz Re: laser hair removal, London 31.05.08, 20:08 Ja tez szukam wiec nie polece. Natomiast odradzam salon Enzo na Actonie. Maja IPL , ktory w skrocie nazywaja "laserem" i dalam sie w to wrobic i po 8 zabiegach nie mam kompletnie zadnego rezultatu. Cale szczescie przynajmniej ten IPL nie jest bolesny , za to laser ponoc jest niewiarygodnie bolesny. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: laser hair removal, London 31.05.08, 20:18 nie jest niewiarygodnie bolesny - moja mama sobie robila i to pare razy - troche boli, ale nie jakis strasznie. mysle ze jak straszliwie boli to jest cos nie tak ustawione w laserku. byc moze boli jak sie w jakichs delikatnych/bardzo unerwionych miejscach robi, to boli bardziej - na tylku w bikini, etc ? Odpowiedz Link
liley11 Re: laser hair removal, London 31.05.08, 21:36 Ja robilam w PL i nic nie bolalo. Jednak po pierwszym razie postanowilam, ze juz nie bede kontynuowac. Na skorze pojawily sie mi plamki/blizny - male ale byly. Wole miec ladna skore na nogach i depilowac woskiem niz bez wlosow ale w blizny/piegi. To jest efekt uboczny o ktorym owszem zostalam poinformowana, ale zaraz przed samym zabiegiem. Wlosy jak rosly tak rosna a taki efekt zaniku wlosow mozna uzyskac stosujac wosk - coraz mniej ich odrasta. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: laser hair removal, London 01.06.08, 01:21 moja mama po zabiegach okolo 6 pozbyla sie wlasciwie calkowicie wlosow - natomiast nieliczne odrastaja i na takie chodzi sie na zabieg przypominajacy raz lub dwa na rok. z tego co czytalam zaleznie od indywidualnych wlasciwosci wystarczy od 3-4 do 8-10 zeby sie pozbyc upierdliwego owlosienia. ale tez moze sie zdarzyc ze wlasnie przypominajaca dawke trzeba sobie strzelic. Odpowiedz Link
lorrimoris Re: laser hair removal, London 31.12.14, 12:15 Ive had extensive laser hair removal treatment on my face. It hurts. I thought it hurts MORE than a tattoo, of which I have a few, but it takes a lot less time. Full face and neck took like... 20-25 minutes? When I got to the point it was just upper lip and chin, it was like 5-7 minutes, if that. Easy. I was had with Renova Laser & Medspa. Anyone else tried? Odpowiedz Link