realistka2008 19.03.09, 21:46 no comment.... www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/5004431/Family-who-are-too-fat-to-work-say-22000-worth-of-benefits-is-not-enough.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: too fat to work 20.03.09, 00:08 studentka fryzjerstwa nei ma czasu chodzic na spacery (ktore sa darmowym cwiczeneim dostepnym kazdemu czlowiekowi urodzonemu na tej planecie) rece i widelce opadaja... Odpowiedz Link
golfstrom Re: too fat to work 20.03.09, 00:21 "We have cereal for breakfast, bacon butties for lunch and microwave pies with mashed potato or chips for dinner. [...] We're fat because it's in our genes. Our whole family is overweight" Rozwaliło mnie to. Odpowiedz Link
mama5plus Re: too fat to work 20.03.09, 13:57 golfstrom napisała: We're fat because > it's in our genes. Geny? To nie rozumiem... tatus tez jest jakos spokrewniony czy to dzielo przypadku? ;-P Odpowiedz Link
kash0303 a pamietacie ich z X-Factor? 20.03.09, 00:21 www.youtube.com/watch?v=T1j73o8lric Odpowiedz Link
karolkowa1 Re: a pamietacie ich z X-Factor? 20.03.09, 00:28 Bardzo czesto slyszy sie od grubego anglika,ze jest gruby bo jest chory albo odziedziczyl otylosc w genach po rodzicach itp.To sa niestety nic innego jak przyzwyczajenia zywieniowe wyniesione z domu.Moja wlasna mama uwaza,ze jest gruba (i to bardzo jest gruba) bo jej mama tez taka byla.Tez mi rece opadaja :( Odpowiedz Link
golfstrom Re: too fat to work 02.04.09, 12:36 Dzis miedzy 12 a 14 beda w BBC2 u J. Vine'a Odpowiedz Link
gosia05 Re: too fat to work 07.04.09, 21:04 Matko... dziewczyny, ja mam takie koleżanki w pracy, chyba ze cztery a firma nieduża. Spędzaliśmy ostatnie wakacje nad polskim morzem i powiem Wam, że pod kątem wrażeń estetycznych było mi o wiele przyjemniej. Młode dziewczyny sa w wiekszosci szczuple, a starsze dziewczyny maja swietne figury. Milo popatrzec. Odpowiedz Link
mama5plus Re: too fat to work 08.04.09, 18:52 Kwestia czasu jesli sie Polacy nie obudza. Z przerazeniem obserwuje ze coraz wiecej polskich dzieci cierpi na otylosc, a naprawde spora czesc robi sie mocno okragla. Odpowiedz Link
golfstrom Re: too fat to work 08.04.09, 23:14 > ja mam takie koleżanki w pracy, chyba ze cztery a firma > nieduża. Znaczy, że ciasno? Odpowiedz Link
gosia05 Re: too fat to work 10.04.09, 12:21 hehe, no troszkę, zwłaszcza w księgowości :) Odpowiedz Link
izabelski kontynuacja kariery 09.04.09, 21:56 www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1168511/Obese-X-Factor-girl-claimed-job-weight-turns-offer--live-radio.html Odpowiedz Link
cortijo_blanco Re: too fat to work 10.04.09, 13:41 O kurcze! Ja bym powiedziala 'too lazy to work'! W zyciu nie uwierze, ze frytki, pizza i tony bekonu sa duzo tansze od np. przygotowanego w domu makaronu czy ryzu z sosem. Odpowiedz Link
aotearoa Program Jamie Oliviera 15.04.09, 17:54 Jakos kiedys napatoczylam sie na program Jamie Oliviera (nie pamietam tytulu, ale uczyl w jakiejs miescinie gotowania babki, ktore dzieciom w szkole podawaly hamburgery przez plot - to po tym jak zreformowano kuchnie szkolne). Kobitki w tymze programie uporczywie powtarzaly ze take-aways sa tansze od samodzielnego gotowania i ze nigdy w zyciu "nie zhanbily sie" gotowaniem! siedzialam jak zaczarowana i zbieralam szczeke z podlogi, bo jednak cos takiego mi sie nie miesci w glowie. One praktycznie byly dumne z tego ze ich dzieci jadaja McDonaldsa i KFC! Nie mam pojecia skad taka ignorancja sie bierze! Odpowiedz Link
kalpa Re: Program Jamie Oliviera 15.04.09, 19:35 Chyba z tego, że je stacv na takie obiadki w KFC. Jakbym chciała zabrac moich do takiego lokalu, to szybko skończyłby się nam budżet ;) U mnie w pracy wiele osob jada tylko w lokalach, w zależności od możliwości są to tanie take-away, albo lepsze knajpki. Ja lubię gotowac i stąd chyba nie ciągnie mnie do żywienia sie poza domem. Odpowiedz Link