Dodaj do ulubionych

Biuro Podróży SUN SPORT

29.09.10, 14:39
Osobiście polecam wyjazdy z Biurem Podróży SUN SPORT z Kalisza. Organizują fantastyczne obozy i kolonie dla dzieciaków w lecie i zimie. Mój syn był z nimi na Kaszubach na obozie paintballowo-quadowym i wrócił zachwycony :) Wiem też, że organizują zielone szkoły. Polecamy!!!
Obserwuj wątek
    • tab924let3210 Re: Biuro Podróży SUN SPORT 03.04.17, 12:16
      Z organizatorem wyjazdów firmą Sun Sport byłam już 4 razy na feriach zimowych. Za każdym razem byłam zadowolona z organizacji i wypoczynku. W styczniu zeszłego roku zapisałam się na kurs podstawowy nauki jazdy dla dorosłych na nartach. Trzeciego dnia kursu podczas zjazdu ze stoku wjechał we mnie instruktor, który jechał za mną!!! Efektem tego zdarzenia była utrata przytomności jeszcze na stoku, pękniecie kasku w trzech miejscach, uszkodzenie kręgów szyjnych, barku, ramienia i 6 miesięczna, bolesna rehabilitacja. Po wypadku okazało się, że firma nie ma ubezpieczenia oc i nie poczuwa się do odpowiedzialności. Twierdzą, że to moja wina, że wjechał we mnie instruktor !!!!!!!!!!!! Nie przeprosili mnie, nie zwrócili również pieniędzy za niedokończony kurs. Strach pomyśleć co by było gdyby poszkodowanym było dziecko. Właścicielka biura przekonywała mnie, że nie musi i nie będzie miała żadnego ubezpieczenia oc. Uważajcie na Sun Sport. Jeżeli ktoś miał podobne doświadczenia to proszę o kontakt wypadek1620@wp.pl Kieruję sprawę na drogę sądowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka