Dodaj do ulubionych

OKEYTRAVEL

25.08.11, 15:55
Bardzo dobry pośrednik podróży. Oferuje wykup biletów autokarowych, lotniczych, rezerwacje hoteli, wykup ubezpieczenia (karty ISIC, EURO26) .
Leciałam za ich porednictwem do Włoch. Nie było żadnych komplikacji, obsługa fachowa. Wszystko załatwione online.
Świetna oferta dla osób nie lubiących podróży z biurem w 40 osobowej grupie.

www.okeytravel.pl/
Obserwuj wątek
    • marzolena1 Re: OKEYTRAVEL 13.05.12, 17:42
      Faktycznie biuro okeytravel jest super profesjonalne wiele latam ale gościu z tego biura ma świętą cierpliwośc do takich męczących klientów jak ja. Jak się rozglądałam za cenami w serwiach net-u to ceny u niego były o wiele niższe. Pan moze mało emocjonujący ale zna się na robocie i widać ze lubi to. po za tym mialam problemu na lotnisku w Madrycie dzwoniłam do niego w niedzię wieczór a pan Paweł bez żadnego marudzenia pomógł mi przebrnąć i wrócić do domu. Szczerze polecam to biuro. ciesze się że trafiłam na to biuro i wiem że jestem w dobrych rękach noo może nie ja ale moja podróż
      • tarta-letka Re: OKEYTRAVEL 24.05.12, 14:56
        niepotrzebnie założyłam nowy wątek...myślalam że ich tu nie ma, ale POLECAM bo maja konkurencyjie tańsze bilety lotnicze niż ....... Polecam poprostu
    • mirek-baran Re: OKEYTRAVEL 29.06.12, 15:16
      Natrafiłem na firmę okeytravel około 3 lata temu obsługują moja firmę kompleksowo, mogę liczyć na ich kompetencje, realne ceny i przede wszystkim czas. Uważam że to jedyna firma obsługująca podróże służbowe która zna się na tym co robi. Polecam wszystkim ludziom biznesu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka