Dodaj do ulubionych

Tajlandia - objazdowka

13.09.13, 19:33
Czy mozecie polecic jakies dobre biuro podrozy?
Dzieki
Obserwuj wątek
    • archi-polis Re: Tajlandia - objazdowka 18.09.13, 10:49
      Nie wiem czy o taką formę wypoczynku ci chodzi ale może tramping. Parę osób było w kilku miejscach na świecie z tym biurem gaudeamus.com.pl ewentualnie kiribaticlub.com sprawdź poczytaj
    • dan-tek Re: Tajlandia - objazdowka 20.10.13, 20:39
      Podbijam pytanie, bo sam chcę się wybrać w 2014 (porą wczesnowiosenną) do Tajlandii. Zależy mi na wycieczce 2-tygodniowej. Fajnie jakby koszt zamknął się w 5k, jeśli się nie uda to trudno. Zależy mi na objazdówce, gdzie wszystkiego będzie po trochu: zwiedzania, obcowania z tamtejszymi plemionami no i trochę wypoczynku.

Proszę o opinie osoby, które były na wycieczkach, wybierają się albo mają jakieś sprawdzone biura, które "nie nawalą". Pozdrawiam.
      • justa.top Re: Tajlandia - objazdowka 11.12.13, 21:16
        Ja mogę Cię Tylko ostrzec, byliśmy na podróży poślubnej na małej objazdówce, Singapur, Bali, Lembogan z Relaksmisją - NAJGORSZE BIURO NA ŚWECIE;/ po wejsciu do samolotu kontakt się z nimi urywa, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, a osoba kontaktowa w Tajlandii nie jest chętna do pomocy, dodatkowo nasze finalnie destynacje okazały się nie tymi co chcieliśmy, mimo kilkukrotnego powtarzania np. na jakim pokoju nam zależe: chceiliśmy przy plaży - dostaliśmy po drugiej stronie ulicy;/;/;/

Także na pewno NIE POLECAM Relaksmisji. Skusiły nas niskie ceny, ale nie warto było.
    • logostour1 Re: Tajlandia - objazdowka 27.05.14, 13:16
      Witamy

Kraj uśmiechu wprost przepełniony jest atrakcjami i egzotyką, co w naturalny sposób przyciąga turystów. Wybierając się tak daleko warto zahaczyć też o inne kraje - nasza oferta nie ogranicza się tylko do tego jednego kraju :) Turyści zwiedzają również Birmę i Kambodżę, lub Malezję i Singapur. Daleki Wschód stoi przed nimi otworem ;)

Pozdrawiamy!
      Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka