Dodaj do ulubionych

Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej

IP: *.szeryf.waw.pl 14.07.10, 10:57
Już otwarty.
Obserwuj wątek
    • le.chujarek git. 14.07.10, 11:05
      a robicie dowóz na telefon?
      stronę z menu załóżcie
    • Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 16.07.10, 22:14
      Do 20.07 ceny -30% Jedzenie całkiem smaczne. Kuchnia chińska,
      wietnamska i tajska.
    • Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 17.07.10, 16:24
      Mają też słynną zupę PHO.
      • Gość: K. Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: 212.180.165.* 18.07.10, 22:57
        Przy okazji, a czemu ta zupa jest "słynna" ?
        • Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 19.07.10, 09:35
          zupa PHO
          www.rp.pl/artykul/9152,436823_Bye_bye__Stadion___ale_nie_zupa_pho.html
          • shameeka Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 20.07.10, 20:57
            a co z gyrosem/ kebabem?? jest?
            • Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 21.07.10, 09:35
              W tym barze nie ma kebabu,ale jest schabowy dla patriotów :-)
              • Gość: ciekawy_świata Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: 193.104.164.* 10.08.10, 13:56
                wczoraj udalem sie przetestowac i...

- duza ilosc potraw w jadlospisie
                - czysto, schludnie, moze troche "zimno", ale bez zapachow (rzadkosc)
                - mila obsluga

ALE

- jedzenie slabe -> nawet bym powiedzal ze bardzo slabe. nie
                jestem koneserem, ale co jakis czas zdarza mi sie jesc w barach tzw.
                chinskich i jak na razie jest to najslabszy pod tym wzgledem lokal w
                jakim bylem. w porownaniu do "chinczyka" przy pks marymont to
                zenada - tam ciasno, obskurnie, czesto brudnawo ale jedzenie zawsze
                ok

Pola jesli to Twoj przybytek to wezcie sobie to do serca.
                • janigor1 Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 11.08.10, 00:24
                  Jadłam i tu i tu. Nie widzę różnicy w smaku, może nawet przy Kleczewskiej
                  lepsze. Więcej mięcha, mniej ryżu. Jadłam kurczaka rozmaitości, a mąż wołowinę
                  na ostro i też chwalił. Przy Kleczewskiej czyściej i nie śmierdzi.
                  • remislanc Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 11.08.10, 06:32
                    Przechodziłem wczoraj i delikatnie przetestowałem. Zaliczyłem zupę
                    PHU. Duuuużo i smacznie. No i CZYSTO.........:)
                    • Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 20.08.10, 23:20
                      Do ciekawego_świata- nie jestem właścicielką tylko po sąsiedzku
                      klientką. Mnie tam smakuje i mojej rodzince też.
                      • Gość: ciekawy_świata Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: 193.104.164.* 30.08.10, 14:44
                        :))) oki!

ja tez mieszkam niedaleko i... chcialbym aby obok byla dobra, w
                        miare tania, czysta i "szybka" knajpka :P
                  • janigor1 Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 23.08.10, 00:43
                    Parę dni temu jadłam makaron sojowy z kurczakiem - niedoprawiony, bez smaku.
    • Gość: akai Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.aster.pl 22.08.10, 09:09
      Polecam.Czyściutko i smacznie.
      • Gość: Gosia Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.acn.waw.pl 22.08.10, 19:51
        czysto i ceny ok, ale dnia niedoprawione, mdłe, i ogólnie każda potrawa smakuje
        tak samo :( a szkoda, bo mam tak blisko....
    • pieskuba Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 31.08.10, 12:41
      Próbowałam ryby z warzywami - ryba bez zachwytu, sos straszliwie
      przesłodzony, sam cukier, brrr. Tofu w sosie słodko - kwaśnym tak
      samo. Banany w cieście bardzo dobre.
      • Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 11.09.10, 17:04
        Dziś jadłam makaron ryżowy z kurczakiem,był bardzo smaczny.
    • Gość: Tomo Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.merinet.pl 11.09.10, 21:44
      Powiem tak - nie jest tragicznie, ale ten przy dawnym PKS Marymont zdecydowanie lepszy.
      Postanowiliśmy z żoną przetestować Kleczewską i wzięliśmy sajgonki (słabe, bez smaku), wołowinę (miękka, ale słona jak diabli i sos był bez smaku i bardzo wodnisty) i ryż smażony z kurczakiem (OK, ale to trudno zepsuć).
      Na plus zapisałbym czystość w lokalu. Niestety jak dla mnie jedzenie do kitu.
      Będę nadal jeździł kawałek dalej do "PKSu"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka