Gość: Pola IP: *.szeryf.waw.pl 14.07.10, 10:57 Już otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le.chujarek git. 14.07.10, 11:05 a robicie dowóz na telefon? stronę z menu załóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 16.07.10, 22:14 Do 20.07 ceny -30% Jedzenie całkiem smaczne. Kuchnia chińska, wietnamska i tajska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 17.07.10, 16:24 Mają też słynną zupę PHO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: 212.180.165.* 18.07.10, 22:57 Przy okazji, a czemu ta zupa jest "słynna" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 19.07.10, 09:35 zupa PHO www.rp.pl/artykul/9152,436823_Bye_bye__Stadion___ale_nie_zupa_pho.html Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 20.07.10, 20:57 a co z gyrosem/ kebabem?? jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 21.07.10, 09:35 W tym barze nie ma kebabu,ale jest schabowy dla patriotów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy_świata Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: 193.104.164.* 10.08.10, 13:56 wczoraj udalem sie przetestowac i... - duza ilosc potraw w jadlospisie - czysto, schludnie, moze troche "zimno", ale bez zapachow (rzadkosc) - mila obsluga ALE - jedzenie slabe -> nawet bym powiedzal ze bardzo slabe. nie jestem koneserem, ale co jakis czas zdarza mi sie jesc w barach tzw. chinskich i jak na razie jest to najslabszy pod tym wzgledem lokal w jakim bylem. w porownaniu do "chinczyka" przy pks marymont to zenada - tam ciasno, obskurnie, czesto brudnawo ale jedzenie zawsze ok Pola jesli to Twoj przybytek to wezcie sobie to do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 11.08.10, 00:24 Jadłam i tu i tu. Nie widzę różnicy w smaku, może nawet przy Kleczewskiej lepsze. Więcej mięcha, mniej ryżu. Jadłam kurczaka rozmaitości, a mąż wołowinę na ostro i też chwalił. Przy Kleczewskiej czyściej i nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 11.08.10, 06:32 Przechodziłem wczoraj i delikatnie przetestowałem. Zaliczyłem zupę PHU. Duuuużo i smacznie. No i CZYSTO.........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 20.08.10, 23:20 Do ciekawego_świata- nie jestem właścicielką tylko po sąsiedzku klientką. Mnie tam smakuje i mojej rodzince też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy_świata Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: 193.104.164.* 30.08.10, 14:44 :))) oki! ja tez mieszkam niedaleko i... chcialbym aby obok byla dobra, w miare tania, czysta i "szybka" knajpka :P Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 23.08.10, 00:43 Parę dni temu jadłam makaron sojowy z kurczakiem - niedoprawiony, bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akai Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.aster.pl 22.08.10, 09:09 Polecam.Czyściutko i smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.acn.waw.pl 22.08.10, 19:51 czysto i ceny ok, ale dnia niedoprawione, mdłe, i ogólnie każda potrawa smakuje tak samo :( a szkoda, bo mam tak blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej 31.08.10, 12:41 Próbowałam ryby z warzywami - ryba bez zachwytu, sos straszliwie przesłodzony, sam cukier, brrr. Tofu w sosie słodko - kwaśnym tak samo. Banany w cieście bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.szeryf.waw.pl 11.09.10, 17:04 Dziś jadłam makaron ryżowy z kurczakiem,był bardzo smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Chińczyk-róg Zeromskiego i Kleczewskiej IP: *.merinet.pl 11.09.10, 21:44 Powiem tak - nie jest tragicznie, ale ten przy dawnym PKS Marymont zdecydowanie lepszy. Postanowiliśmy z żoną przetestować Kleczewską i wzięliśmy sajgonki (słabe, bez smaku), wołowinę (miękka, ale słona jak diabli i sos był bez smaku i bardzo wodnisty) i ryż smażony z kurczakiem (OK, ale to trudno zepsuć). Na plus zapisałbym czystość w lokalu. Niestety jak dla mnie jedzenie do kitu. Będę nadal jeździł kawałek dalej do "PKSu"... Odpowiedz Link Zgłoś