Dodaj do ulubionych

Sezon grzewczy

IP: *.aster.pl 08.09.10, 22:46
Kiedy rozpoczyna się sezon grzewczy na Żoliborzu? Osiedle Piaski.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Sezon grzewczy IP: *.home.aster.pl 09.09.10, 07:16
      Wtedy kiedy o to poprosisz aby włączyli ogrzewanie ..ale tak normalnie to prawdopodobnie od 15 października .Tak było kiedyś ,teraz to od mieszkańców osiedla zależny kiedy włączą.
      • Gość: jim Re: Sezon grzewczy IP: *.ip.netia.com.pl 09.09.10, 13:05
        Aleja Wojska Polskiego - już grzeją.
      • potomar Re: Sezon grzewczy 09.09.10, 14:58
        A nie powinno być tak, że wtedy kiedy odkręcę sobie zawór przy grzejniku?
        Przecież gaz, prąd i woda są doprowadzane do KAŻDEGO mieszkania przez CAŁY rok i to ode mnie zależy kiedy z tych mediów korzystam - wtedy kiedy przekręcam gałkę w kuchence, wkładam wtyczkę do gniazdka i przekręcam/podnoszę gałkę przy kranie.
    • Gość: Jovit Sezon grzewczy IP: *.aster.pl 09.09.10, 15:09
      Przyznaję szczerze, że jestem strasznym zmarźluchem. Słyszałam, że jak trzy noce są poniżej 10 st. to włączają ogrzewanie w blokach, a takie noce już były i u mnie nic się nie dzieje.. Wieczory pod kołdrą już mi z deczka zbrzydły :| Odkręciłam kaloryfery i nic.. Jakie były takie są :|

Zazdroszczę tam gdzie już grzeją.. Macie moze pokój do wynajęcia? :D
      • Gość: Gosciu Re: Sezon grzewczy IP: *.159.31.106.static.crowley.pl 09.09.10, 15:14
        Na Klaudyny (osiedle Ruda) już grzeją, bo są tzw. pogodynki na dachach i kiedy temp. spada poniżej iluś tam włączają grzanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka