Dodaj do ulubionych

polecam dobrego dermatologa

25.11.11, 10:52
Czego nie udało się dokonać Kaszpirowskiemu (adin, dwa, tri) tego dokonała u mnie pani dr. n. med. Barbara Policha: kompetencja, wysoka kultura, elegancja i pracowitość. Filar Przychodni CePeLek przy ul. St. Żeromskiego w Warszawie! Wrony kraczą a dermatologia górą kroczy dalej. Brawo!
Paweł Sylwester B.
Obserwuj wątek
    • Gość: zoliborzanian Re: polecam dobrego dermatologa IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 18:16
      Spamerska wazelina - dermatologiczna
      • nutilka Re: polecam dobrego dermatologa 26.11.11, 00:02
        Przecież cała ta przychodnia to okropne dno...kiedyś rzeczywiscie było tu fajnie. kiedy? a tak ponad 20 lat temu. Teraz dzialalność tej placówki powinien ktos skontrolować i podjąć decyzje o reorganizacji. Obecna p.kierownik nie radzi sobie, zreszta moim zdaniem jest najgorszym kierownikiem w tej placówce a ja pamietam ok 6 osób na tym stanowisku.
        Dr. Policha jest dobrym dermatologiem leczyłam sie u niej jak przyjmowała w Cepeleku na Koszykowej.. reklama może zbyt agresywna ale nie bardzo mija sie z prawdą
        • Gość: qwe Re: polecam dobrego dermatologa IP: *.acn.waw.pl 27.11.11, 19:04
          e, w warszawie to wasyłyszyn rządzi i koniec
    • tamara1221 Re: polecam dobrego dermatologa 28.11.11, 08:22
      od kilku lat z duzym powodzeniem lecze siebie i rodzine u dermatologa na Kasprowicza 27. duzy, profesjonalnie wyposazony gabinet lekarski High-Med. najpierw wyleczylam tradzik u siebie, nie drogo i w miare szybko, teraz usuwam blizny potradzikowe, mama leczy sie u dr Bystrzanowskiej na luszczyce a u meza wykonalam w koncu wszystkie testy alergiczne. Szczerze polecam. dodam ze przyjmuja tam tez inni specjalisci
    • Gość: młody Człowiek Re: polecam dobrego dermatologa IP: 91.235.239.* 02.06.14, 16:44
      Wychwala Pan Bardzo Doktor Barbarę Policha . Nie wiem czy mówimy o tej samej osobie ale , byłem dziś na prywatnej wizycie u Pani dr n.med. Barbara Policha (Dermatolog) w Ząbkach. Jestem bardzo nie zadowolony z jej przebiegu. Po pierwsze cała wizyta nie trwała dziesięciu minut, z czego prawię całą wizytę to pani Doktor wypisywała receptę i papiery. Mną może zajęła się jakieś dwie minuty dała mi receptę na jakieś leki i wytłumaczyła tylko jak je stosować. Niestety nic ta Pani mi nie powiedziała na temat moje choroby ani co to są za leki i dlaczego powinienem je stosować. Kiedy chciałem dowiedzieć się jakie są to leki i kiedy mogę się spodziewać ich działania Pani bardzo zareagowała nerwowo i powiedziała mi parę nie miłych słów. Dla tego chciał bym powiedzie że nie warto u mawiać się do dr n.med Barbara Policha na wizytę gdyż jest ona bardzo droga i kosztuje 90 zł, a i tak Państwo nic się na niej nie dowiecie o swoim zdrowiu i zostaniecie nie miło potraktowani.
      • evenement23 Re: polecam dobrego dermatologa 18.06.14, 14:03
        Moja wizyta identycznie wyglądała u tej kobiety! Jest okropna... nie wiedziałam, że mam ŁZSG a ta Pani diagnozując to po dotknięciu włosów powiedziała : " z czymś takim nie przychodzi się prywatnie" no ludzie litości! Jestem prawie łysa a ta kobita myślała, że będę czekać na wizytę na NFZ na 2015 rok????? Nic nie wiem o mojej chorobie, nic nie chciała tłumaczyć tylko się denerwowała odpowiadała z łaską i zamkniętymi oczyma... wizyta trwała 5 min z czego 4min to wypisywanie papierów. Tak się pacjentów nie traktuję czy to prywatnie czy na NFZ. Zero profesjonalizmu. Chciałabym złożyć skargę może ktoś podpowie?? Przyłączy się??
        • Gość: Sotnikov Re: polecam dobrego dermatologa IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.14, 12:34
          Mam odmienne doświadczenia. Mi Pani Policha swojego czasu bardzo pomogła. Bez wchodzenia w szczegóły, ale zrobiła dużo więcej, niż lekarz na kontrakcie NFZ powinien. A nie musiała...
          W każdym razie jestem wdzięczny.

Zarzuty typu: "jest okropna" to sobie można na bazarze stawiać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka