Dodaj do ulubionych

fajny nowy sklep na placu Wilsona

IP: *.compi.net.pl 09.11.12, 09:41
Piccola Italia & Mediterraneo już otwarta na pl. Wilsona, między perfumerią i optykiem
Obserwuj wątek
    • jota-40 Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 09.11.12, 14:12
      Czas na społeczną wizytację.
    • Gość: lokalin Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 08:22
      a z czym ten sklep?
      • prawdziwy_cubic Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 10.11.12, 11:42
        Sądząc z opisu z "fajnościami". :)
        • Gość: rock-1 Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 13:38
          Z samymi fajnościami! Jedna w drugą:)
          • empi64 Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 12.11.12, 11:41
            Coś między perfumerią i optykiem, np.pachnące bryle.
            • jacek1f byłem, ciesze się 15.11.12, 19:13
              bardzo, że mamy pod nosem metrowym takie coś jak PI!
              Nie maja jeszcze win, a mają mieć, czekają na koncesję, ale wędliny i sery - wybór bardzo miły... I sosy, oliwki, wypieki, oliw mnóstwo w różnych cenach. Malutka Italia najprawdziwsza pod bokiem.
              Życzę powodzenia i do następnego razu! Polecam wizytę.
              • Gość: angela Re: byłem, ciesze się IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 21:54
                tak tak jeszcze troszkę reklamy poproszę
                • momas Re: byłem, ciesze się 16.11.12, 10:40
                  :D:D:D

Jacku, rozumiem, że zbiłeś majątek na reklamie tego sklepu....

:D :D :D

Angelo, zobacz, na jakich forach Jacek sie udziela to moze zrozumiesz....
                  Poza tym, rzadko sie zdarza, by reklamą zajmowali sie forumowicze zalogowani, od lat uczestniczący w dyskusjach...
                  • rock-1 Re: byłem, ciesze się 16.11.12, 10:42
                    Dokładnie to samo chciałam napisać:) A z Jackiem spotkałam się na fejsie, na forum o...jedzeniu:)
                • Gość: fun Re: byłem, ciesze się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 15:52
                  Mówisz i masz - dobra reklama nie jest zła, każdy nowy punkt z dobrymi rzeczami na Żoli mnie też cieszy, więc oświadczam, że reklamuję - odwiedzajcie PI, naprawdę warto ;)
    • pixela Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 16.11.12, 10:43
      Byłam, kupiłam różne smakołyki :-) Mają, jak w każdym sklepie PI, mnóstwo fajnych produktów. Lekko wkurzający jest pan (właściciel?), który non stop gada do każdego klienta. A panienki za ladą w wędlinami i serami mogłyby być bardziej zainteresowane klientami. Ale mam nadzieję, że panu logoreja przejdzie, a dziewczyny się podszkolą :-)
      • jacek1f jasne! za reklamowanie sklepu dostaje sie 16.11.12, 12:13
        za darmo po oliwce....tia.

Podobno PI maja kłopot generalnie z obsługa, lub niefart po prostu.... Może nasi żoliborscy wyrobią się szybko i w milszy sposób. Miejmy nadzieję!

A tallegio super! I makaron świeży też!
        • prawdziwy_cubic Re: jasne! za reklamowanie sklepu dostaje sie 16.11.12, 23:40
          Co to za trend na forum, że jak ktoś tylko coś pochwali, poleci itd to od razu reklama???
          • rock-1 Re: jasne! za reklamowanie sklepu dostaje sie 17.11.12, 08:05
            Bo są reklamy i reklamy. I starzy forumowicze to wyczuwają i widzą, kiedy nagle pojawia się fala niezalogowanych natrętnie coś "chwalących", a przedtem ani potem ich tu nie było/nie ma. To dosyć proste.
            • prawdziwy_cubic Re: jasne! za reklamowanie sklepu dostaje sie 20.11.12, 12:32
              Jasne, kumam, ale dla takiego jak ja sporadycznego forumowicza wygląda dziwnie, kiedy co rusz widzi się wpisy oskarżające o reklamę.
              • remislanc Re: jasne! za reklamowanie sklepu dostaje sie 24.11.12, 20:05
                Jak dla mnie REWELKA !!! Fakt, że wędlinki drogie ( +/- 70-100 kg). Ale obsługa kroi na cieniusieńkie plasterki i na 7-10 dkg wychodzi 15-25 plasterków. Jest pyszne ( zwłaszcza "spleśniałe" salami), oryginalnie i super smacznie. No i jeszcze te "śmierdzące" sery..........ZAJE***STE :)
    • mokykla13 Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 03.12.12, 23:24
      Zrobiliśmy pierwsze drobne zakupy, sklep podoba mi się, fajne sery, duży wybór makaronów. Fajnie, że się pojawili w okolicy.
    • Gość: wój Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 10:29
      Mogę się tylko przyłączyć do pochwał. Może i obsługa się jeszcze „dociera”, ale mają tam świetne rzeczy.
      • ala_dwa Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 09.12.12, 15:07
        fajnie też palą przed tym sklepem, a zapakowana petami popielniczka niespecjalnie zachęca do wejścia
        • Gość: ??? Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 21:44
          Byłem w tym sklepie i zaskoczyła mnie jedna rzecz. Otóż wszedłem po schodkach do sali na górze. Pilnuje ją taka młoda dziewczyna. Ja oglądałem słoiczki, a ona patrzyła się na mnie. Po chwili zaczęło mnie to troszkę denerwować więc kilka razy rzuciłem jej spojrzenie na zasadzie "przestań się gapić". Ale nie zrobiło to na niej wrażenie. Rozumiem, że towary na półkach drogie, ale żeby się na każdego tak lampić jak na złodzieja to lekka przesada.
          • Gość: wój Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 01:50
            Bo młode pokolenie nie czuje takich niuansów. Znaczące Spojrzenie? Może jeszcze Ironia albo Sarkazm? Na fejsbuku o tym nie pisali, nie znają ;) A niewieście kazali pilnować, to pilnuje. Pewnie w głowie sms-y pisze, bo ręce zajęte.

Ja w takiej sytuacji podpieram się staromodnym „dzień dobry” albo „w czym mogę pomóc” i młodzież płoszy się jak sarenka, rumieńcem oblewa i zmyka. Przećwiczone i sprawdzone, zatrudniam paru studentów i chyba jeszcze wyprowadzi się ich na ludzi ;)
          • Gość: luka Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 08:31
            a ja myślałam, że jestem przewrażliwiona :) przyszłam do sklepu na mały rekonesans - chciałam się przyjrzeć asortymentowi a panienka niestrudzenie za mną podążała z sali do sali ... nie czułam się komfortowo. gdyby chociaż spytała w czym pomóc, ale i to się nie pojawiło. mogliby zainwestować w kamery ...
            • Gość: dario Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.tvn.pl 11.12.12, 09:21
              za dużo śledzi w diecie
            • Gość: magda Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: 85.232.202.* 15.12.12, 12:25
              Hej,
              Czy moglabym prosic Was o informacje, czy w asortymencie sklepu znajduje sie duzy wybor produktow Barilla?
              Chodzi mi konkretnie o sos ricotta-nocci oraz o makaron bucatini.
              Bede bardzo wdzieczna za pomoc - mieszkam zagranica, a nie chcialabym bez sensu wysylac mojej mamy w podroz na odlegly od niej pl. Wilsona. Nie znalazlam nr telefonu do sklepu, wiec w ten sposob tez nie moge tego sprawdzic.
              Dziekuje i serdecznie pozdrawiam,
              Magda
              • pixela Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona 15.12.12, 19:44
                Będę tam w poniedziałek popatrzę i napiszę :-)
                • Gość: Magda Re: fajny nowy sklep na placu Wilsona IP: *.dynamic.mm.pl 18.12.12, 23:46
                  Bardzo dziekuje i w takim razie czekam na wiesci! :)
                  • jacek1f Magdo - tu telefon: 19.12.12, 19:12
                    do tych z pl. Wilsona (znlazlem na torbie)

22 633 12 51

powodzenia
                    • pixela Re: Magdo - tu telefon: 20.12.12, 12:36
                      Magda, dzwoń, bo ja jeszcze do sklepu nie dotarłam :-) Ale zamierzam :-))
                    • Gość: magda Produkty Barilla IP: *.dynamic.mm.pl 20.12.12, 12:41
                      Dziekuje Jacku za pomoc!

Okazalo sie, ze w asortymencie nie maja w ogole produktow firmy Barilla.

Pozdrawiam serdecznie,
                      Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka