Gość: Bedrzich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:01 U Pana Grzegorza cuda nad cudami: do zbiornika o popjemnosci 55 litrow (i to nie do konca pustego) weszlo mi ponad 65 litrow! Czyzby nowa Kana Galilejska? Juz nigdy tam nie zatankuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzina_adamsow Jak sobie radza kierowcy w takich przypadkach ? 03.08.04, 16:42 Jestem ciekaw jak sobie radzą kierowcy w takich przypadkach ? Jak do baku 50l wlewa się 60l, to co w tedy kierowcy robią? Awanturują się? Płacą tylko za te 50l? Pytam najzupełniej poważnie, sam jeszcze nie miałem takiego przypadku, ale zastanawioam się jak powienienekm zareagować jak coś takiego mnie się przytrafi. RA Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Podpisy pod uliczką Klenczona 03.08.04, 21:43 Klęczącym byłbyś przed tym cudem na ulicy Klenczona, a tak to tylko sarkazm :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Podpisy pod uliczką Klenczona IP: *.chello.pl 04.08.04, 14:13 Pan Grzegorz niech zasięgnie opinii prawników zanim zacznie robić szum wokół swojego pomysłu. Drogi Panie inicjatywa być może słuszna, ale nawet zebranie setek podpisów w co wątpię, można do kosza wyrzucić. Istnieje pewna droga załatwiania takich spraw. Proponuję zgłosić się do przedstawicieli lokalnego samorządu, gdyż ignorowanie tego faktu zakończy całą akcję fiaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Podpisy pod uliczką Klenczona 04.08.04, 14:20 Klenczon to nie moja muzyka, ale pomysł z nazwą ulicy popieram pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy radny. Re: Podpisy pod uliczką Klenczona IP: *.chello.pl 04.08.04, 22:24 Zapraszam do Urzędu Dzielnicy Bielany przy ul.Przybyszewskiego 70/72, p.115 Pana Grzegorza w pierwszy poniedziałek wrzesnia-2004 r. w godzinach 16.30-18.00 tej. Obiecuję pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANEK Re: Podpisy pod uliczką Klenczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:29 Zdecydowanie popieram.Jestem fanem Klenczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klenczonowiec Re: Podpisy pod uliczką Klenczona IP: *.gdynia.mm.pl 21.08.04, 00:23 Za niskie progi. Muzyk i kompozytor tej klasy jakim byl KRZYSZTOF KLENCZON zasluguje na ulice z prawdziwego zdarzenia a nie polna sciezke.Zalatwianie prywatnych interesow jest nie na miejscu. "Znaj proporcjum mosci panie" Odpowiedz Link Zgłoś