Dodaj do ulubionych

Sady Żoliborskie

04.12.13, 12:38
Zapraszam na najnowszy pokaz zdjęć tym razem z Sadów Żoliborskich. Pokaz odbędzie się w najbliższą sobotę 7 grudnia o godzinie 17,30 w nowo otwieranej klubokawiarni na Sadach.
Po więcej informacji zapraszam na poniższą stronę
placwilsona.blox.pl/html
Jak zawsze wstęp wolny.
Tomasz Pawłowski
Obserwuj wątek
    • donkej Re: Sady Żoliborskie 06.12.13, 14:22
      Otwarcie uroczyste, z dawna oczekiwane: placwilsona.blox.pl/resource/plakat_pokaz_sady.jpg
      • Gość: zoliborzanin Re: Sady Żoliborskie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 16:23
        Czy będzie więcej ciekawych zdjęć z lat 60, czy tylko to jedno jak na stronie ???
        • wilson05 Re: Sady Żoliborskie 06.12.13, 16:28
          Będzie tylko jedno ciekawe zdjęcie z lat 60. (jak na stronie), wszystkie pozostałe z lat 60. będą nieciekawe, nie przychodź
          • Gość: zoliborzanin Re: Sady Żoliborskie IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.13, 16:34
            Ok dziękuje za informację.
    • ginger43 pokaz udany 09.12.13, 11:20
      Skorzystałam z zaproszenia i nie żałuję. Warto wiedzieć coś więcej o niedalekiej okolicy, w której się mieszka.
      Klubik osiedlowy przyjemny, na każdym osiedlu powinny być takie kameralne miejsca spotkań, gdzie można zorganizować różne ciekawe imprezy kulturalne, albo spotkać się ze znajomymi na pogaduszki przy kawie.
      Duże brawa dla osób, które swoim zaangażowaniem przyczyniły się do powstania tej kawiarenki kulturalnej.
      ................................................................
      Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru...
      • Gość: zoliborzanin Re: pokaz udany IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.13, 11:39
        Tak, tak mów mi jeszcze he he ;P
      • mefracko Re: pokaz udany 09.12.13, 21:20
        Witam

Cieszę się, że pokaz podobał się, a trud włożony w jego przygotowanie nie zmarnował się.
        Dziękuję za liczne przybycie i aktywne uczestnictwo.

Pozdrawiam
        Tomasz Pawłowski
        • jota-40 Re: pokaz udany 11.12.13, 21:14
          Tomku, dziękuję za ten pokaz. Zawsze jestem zaskoczona, z jakim pietyzmem zbierasz zdjęcia i informacje - choć nie powinnam, to w końcu nie był Twój pierwszy pokaz zdjęć ;).
          Rozmawiałam z wieloma osobami, które bardzo żałowały, że nie dotarły - jak już wspominałam w sobotę - według mnie warto by było kiedyś to powtórzyć.
          Masa nieznanych mi zdjęć Sadów! Jeszcze raz dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka