Gość: szukajaca :) IP: *.chello.pl 02.01.05, 21:13 witam wszystkich.zna ktos dobra stronke gdzie mozna znalesc duzo ciekawych zeczy o powstaniu Zoliborza.prosze wszystkich o pomoc.z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blur Re: historia Zoliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:49 Trochę o historii Żoliborza jest na: www.zoliborz.net www.zoliborz.neostrada.pl www.angelfire.com/de/lubartow/ Bardzo bym chciał aby taka stronka powstała, ale jeszcze takiej nie znalazłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: historia Zoliborza IP: *.chello.pl 08.01.05, 00:20 Joli Board czyli piękny brzeg :) nie wiem ale jest fajna galeria zdjęc: www.staryzoliborz.com/index/htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: historia Zoliborza IP: *.chello.pl 08.01.05, 00:22 oj sorki to jest poprawny adres: www.staryzoliborz.com/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: historia Zoliborza 08.01.05, 20:25 oj oj nie board, jeno bord - mniej tych anglicyzmów proszę państwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: historia Zoliborza 08.01.05, 22:22 to nie z angielskiego tylko z francuskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: historia Zoliborza IP: *.chello.pl 09.01.05, 18:39 hehe oczywiście :) macie rację wiem (wiedziałem) że bord, nie wiem skad mi sie to wzięło, sorki za błąd, a że francuskiego to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś