Gość: ewdm IP: webcacheP* / 62.29.220.* 30.12.02, 21:25 Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrys01 Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? 30.12.02, 23:31 Gość portalu: ewdm napisał(a): > Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? ======================== to dość długa ulica, okala od wschodu RUDA'ę i POTOK - niegdyś należące w calości do najstarszej w Warszawie spółdzielni budowlano - mieszkaniowej NAUCZYCIELSKIEJ mającej swe korzenie w Szklanych Domach a potem przywroconej do życia w końcu lat 50-tych przez prezesa Świszcza. Kolebką tej spółdzielni były budynki przy Cieszkowskiego. W szczytowym okresie (ok. 1975) Nauczycielska Spółdzielnia liczyła ok. 19.500 członkiow - 67.000 mieszkancow. Dane te podaję tak jak pamiętam, bez zagladania do źródeł (Boże jak ten czas leci). Wszystkim kolegom z dawnej i potomnych Nauczycielskiej najlepsze życzenia wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku 2003. Tygrys01 (R.Pikuła) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 Forum POTOK ZOLIBORSKI 30.12.02, 23:40 Forum POTOK ZOLIBORSKI na portalu Wirtualnej Polski udostępnia swe łamy dla wszystkich mieszkańców POTOK-, RUDY, oraz dla wszystkich gości z poza podnóża górki marymonckiej. Można tam poważnie ale i żartem, serio i kpiąco, samorządowo i zupełnie prywatnie, rodzinnie i biznesowo - oby tylko w sposób jaki na Zoliborzu przystoi. Pozdrawiam wszystkich, Tygrys01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta D. Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 02.01.03, 19:03 chodzi mi o Gwiażdzistą 31 dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 07.01.03, 19:09 ja osobiscie sadze, ze mieszka tam ktos zwazajac na fakt, iz jest to blok wysoki - 16-pietrowy, z 10 lokalami na kazdym pietrze. ponadto mam tam kilku znajomych i moge zareczyc, ze mieszkaja wlasnie w 31 (meldunek do wgladu). wracajac znad kanalku widze czesto swiatla w oknach, co by moglo rowniez swiadczyc o zamieszkaniu tegoz bloku. pozdrawiam goraco! :) szalkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka 31 Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:18 Gość portalu: szalkowski napisał(a): > ja osobiscie sadze, ze mieszka tam ktos zwazajac na fakt, iz jest to blok > wysoki - 16-pietrowy, z 10 lokalami na kazdym pietrze. ponadto mam tam kilku > znajomych i moge zareczyc, ze mieszkaja wlasnie w 31 (meldunek do wgladu). > wracajac znad kanalku widze czesto swiatla w oknach, co by moglo rowniez > swiadczyc o zamieszkaniu tegoz bloku. > pozdrawiam goraco! > :) > szalkowski > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka 31 Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:20 ...tam juz tylko popiół i zgliszcza! I wicher hula między blokami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 14:58 a jest kto z gwiazdzistej 29?????? pozdrawiam znajomych p.s przeszlabym sie na pifko, kto reflektuje? ajłonka Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? 16.03.03, 11:27 Gość portalu: ajłonka napisał(a): > a jest kto z gwiazdzistej 29?????? > pozdrawiam znajomych > > p.s przeszlabym sie na pifko, kto reflektuje? > > ajłonka Ha! Mieszkam dokładnie na gwiaździstej 29! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta D. Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 18:56 A kim jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 22:08 Gość portalu: Marta D. napisał(a): > A kim jesteś??? jestem kobieta :) i chyba calkiem niezla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta D. Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 22:36 Oj, przykro mi, ale kobiety mnie nie ruszają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 22:40 napisalam to dla tygrysa ;) nie no zartuje :PPPP naprawde!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antena Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.chello.pl 29.03.03, 15:16 A kto to jest Remislanc? Ja mieszkalam 20 lat w 29. Na 12... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Czy ktoś mieszka na Gwiaździstej? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 15:20 hey remislanc! a na ktorym pietrze mieszkasz? moze sie znamy i o tym nie wiemy :)) pozdroofki ;P Odpowiedz Link Zgłoś