Gość: corni IP: *.chello.pl 07.12.06, 13:46 poszukuje dobrego masażysty na bielanach chodzi o bolący kręgoslup niedawno sie przeprowadziłam i nie wiem co i jak prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppsi Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:13 sprawdz w elei na broniewskiego, an I pietrze miejsce nazywa sie Glorious masaze maja rozne i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: masaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:41 kręgosłup to na prawde nic przyjemnego Odpowiedz Link Zgłoś
empi64 Re: masaż 11.12.06, 10:29 Gość portalu: niki napisał(a): > kręgosłup to na prawde nic przyjemnego To fakt, niektórzy bez kręgosłupa radzą sobie całkiem nieźle.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: masaż IP: *.chello.pl 09.12.06, 22:21 mój mąż z bolącym kręgosłupem chadza do Biorelaxu na Mickiewicza- masaż przywraca go lepszej formie, może należy spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
agnesx6 Re: masaż 16.12.06, 14:11 Jeżeli jesteś nadal zainteresowana masażem, poproszę infromację na maila gazetowego mogę dać namiary na naparwdę dobrego masażystę. Mieszka na Bielanach, posiada własne łóżko do masażu i wykonuje je w domu klienta lub u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś