Dodaj do ulubionych

Przegląd techniczny samochodu

06.03.07, 15:24
Witam,

Od niedawana mieszkam na Bielanach, powoli poznaję tą dzielnicę. Właśnie
zbliża się termin przeglądu technicznego mojego samochodu, stąd moje pytanie
gdzie można go wykonać w okolicy.

Pozdrawiam, i z góry dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • laminja Re: Przegląd techniczny samochodu 06.03.07, 15:46
      Szybko (i bez czepiania się o drobiazgi) zrobisz przegląd na ul. Rudnickiego - przy salonie Opla.
      • Gość: Grodek Re: Przegląd techniczny samochodu IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:55
        Przepraszam bardzo, ale pozwolę sobie zaprotestować. Bardziej czepliwych i
        chamskich diagnostów niż na Rudnickiego nie spotkałem nigdy. Mieli do mnie
        nieziemskie pretensje, że nie oczyściłem bloku silnika z nalotu (podkreślam
        nalotu, nie brudu) i to utrudnia im odczytanie numerów bo parzą się o nagrzany
        silnik. A wszystko dlatego, że nie udało im się do niczego przyczepić.
        Polecam stację na Burakowskiej. To już co prawda nie Bielany, ale tylko 5 minut
        jazdy. A tak na marginesie samego Auto Żoliborz też nie polecam. Ździerstwo i
        byle jaka robota. Mają podpisane umowy z flotami, które rąbią na kasę i
        indywidualnych klientów mają gdzieś.
    • z-o-s-i-a Re: Przegląd techniczny samochodu 07.03.07, 01:50
      Możesz go zrobić np. na Rudzkiej. Tu są dokładniejsze namiary:
      www.krzewscy.kia.pl/
      • Gość: zoltek Re: Przegląd techniczny samochodu IP: *.pp.htv.fi 08.03.07, 19:48
        tez polecam rudzka. szybko i bez czepiania sie. nie polecam toyota bielany -
        tam jak bylem co prawda w koncu tez puscili, ale kwekali o pare rzeczy i zajelo
        dosc duzo czasu...
    • Gość: senior Re: Przegląd techniczny samochodu IP: *.chello.pl 07.03.07, 12:57
      Na ul.conrada przy mc-donaldzie
    • qoolphone Re: Przegląd techniczny samochodu 07.03.07, 15:48
      odradzam stację na Conrada przy McDonaldzie. Nie dostałem pieczątki za pierdoły
      • laminja Re: Przegląd techniczny samochodu 07.03.07, 17:31
        wygląda na to, że najwięcej zależy od tego a kogo się trafi... No i może kobiety mają łatwiej ;)
        • ddb2 Re: Przegląd techniczny samochodu 08.03.07, 08:34
          Jak pisala Zosia, na Rudzkiej. Bez problemow, od lat wszystkie nasze samochody
          dostaja wpisy.
    • Gość: Marek Re: Przegląd techniczny samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:18
      Odradzam Rudnickiego - to czepliwe chamy, które potrafia odesłać samochód
      prosto z przeglądu technicznego.
    • Gość: SAAB Re: Przegląd techniczny samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 12:39
      Polecam Burakowską zawsze tam jeżdze Mam auto z roku 1976 staram się o nie dbać
      ale zawsze można do czegoś się przyczepić w starszym samochodzie Mimo wszystko
      mili panowie powiedzą co w najbliższym czasie trzeba poprawić w samochodzie żeby
      nadal jeżdzi bezpiecznie POLECAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka