Gość: Peppers IP: *.acn.pl 09.07.03, 20:38 Tak jest, robi sie u nas `dziki zachod`. I zaloze sie, ze choc wszytsko rozegralo sie nie tak poznym wieczorem i bylo wielu swiadkow to goscia ktory strzelal i tak nie zlapia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Strzelanina na bielańskim Słodowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 20:18 a nawet jak zlapia to nic nie zrobia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Strzelanina na bielan´skim S?odowcu 11.07.03, 11:19 Ja pierdykam, to pod oknami mojej kumpeli. Ja na tych lawkach swego czasu troche posiadywalem a i dzis czasem tamtedy wracam do domu z "Gniazda". A przy dworcu PKS zawsze stoi niby policja, hamburgery zajada. Ile to jest? 300 metrow? Hardcore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty stery Re: Strzelanina na bielańskim Słodowcu IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 00:33 Jabym sam tych wszystkich sterydów pozabijał. niestety nie mogę ale im szysbciej się sami wymordują tym lepiej. Na ich pogrzebach ludzi epowinni się cieszyć. Jeden bandzior mniej to kilku osobom lżej, Odpowiedz Link Zgłoś