Dodaj do ulubionych

ATAK/Andersena

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 08:46
Czy znacie ten sklep ?. To jakiś koszmar niepasujący do dzisiejszych
czasów. Wieczne kolejki, kasjerki wychodzą co chwilę w poszukiwaniu
drobnych pieniędzy, brudne koszyki, brak torebek na zapakowanie
towarów. Okropność !!!.
Obserwuj wątek
    • maweth Re: ATAK/Andersena 27.11.07, 14:34
      Ale za to mają świeże , gorące bułeczki :)
      • Gość: Jowita Re: ATAK/Andersena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 15:07
        Jeśli bułki mają by jedynym atutem Ataka, to dziękuję za sklep o takiej
        powierzchni. Zawsze był to dobry sklep, czy prowadzony przez Społem, czy
        Stefana, czy Moanę. Teraz totalna klęska.
        • Gość: do Re: ATAK/Andersena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 22:32
          To nigdy nie był dobry sklep. Zawsze było brudno, bylejako i
          opryskliwie.
        • Gość: Złota 20 Re: ATAK/Andersena IP: *.subscribers.sferia.net 18.12.09, 22:10
          Za Społem było faktycznie nieźle, ale za Moanę to serdecznie dziękuję:(
    • Gość: go Re: ATAK/Andersena IP: *.aster.pl 07.10.08, 11:25

szkoda słów
      • Gość: radykalny Re: ATAK/Andersena IP: *.pools.arcor-ip.net 15.10.08, 18:59
        Zawsze klimaty z prl. No ale dla weteranow posystemu wygoda.
    • Gość: klient Re: ATAK/Andersena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 13:40
      Tego sklepu chyba nigdy nie skontrolował żaden Sanepid bo inaczej
      musieliby go chyba zamknąć.
      • Gość: gadu Re: ATAK/Andersena IP: *.chello.pl 21.10.08, 21:53
        a kolejki są, czyli sklep ma zalety. A jak komuś się nie podoba - niech lata do
        innego. Nie ma przymusu do zakupu w tym sklepie.
        • Gość: klient Re: ATAK/Andersena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 10:15
          Kolejki są bo mało kasjerów, a Ci co są ciągle się zmieniają i nie
          są wprawni w tym co robią. Przymusu nie ma, ale to w końcu sklep
          osiedlowy. Dziwi mnie, ze ludzią podoba się syf i nieład, ale
          oczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
          • Gość: byly pracownik Re: ATAK/Andersena IP: *.warszawa.mm.pl 21.02.09, 18:21
            Bez przesady ze zawsze tak bylo zle. ja pamietam czasy kiedy klienci ( przynajmniej wiekszosc) byla zadowolona z obslugi i kasjerow. Lecz to byly dawne dzieje. Teraz jest strasznie w tym slepie.
    • Gość: kaskil Re: ATAK/Andersena IP: *.chello.pl 23.02.09, 10:37
      Ten sklep nie przestaje mnie zadziwiać.Pracownicy,na widok klientów stojących w
      kolejce do kasy,chowają się po kątach.Dziś była taka sytuacja ok.9.00.Jedna kasa
      czynna,w niej nowy pracownik-starsza kobieta z wyraźną wadą wzroku.Kolejka ze 20
      osób,żółwie tempo obsługi.Doszło do tego,że ludzie wychodzili z kolejki i szli
      na zaplecze sklepu,żeby poprosić kogoś o podjęcie pracy na kasie.W końcu
      przyszła jakaś tęgawa księżniczka,obrażona na cały świat i pierwszą
      klientkę,którą policzyła,zaczęła od razu za coś opieprzać.
      Ja nie wiem,czy ten sklep ma jakieś kierownictwo,jakiegoś właściciela?Przecież
      tego,co się tam wyrabia,sam Bareja by nie wymyślił.
      • Gość: lolek Re: ATAK/Andersena IP: *.warszawa.mm.pl 15.12.09, 16:13
        Sklep fatalny. poszedłem kupić sok i jakieś inne rzeczy i miałem zapłacić ok 10
        zl. to dałem karte płatnicza i miałem naniej ok 50 zł. Babka mowi ze nie mam
        wystarczajacej kwoty na koncie. A ja patrze a ona mi wbiła 100 zł do zapłacenia
        !! To jakiś skandal. powinna powrócić tu moana.
        • Gość: klientka Re: ATAK/Andersena IP: *.chello.pl 20.12.09, 23:16
          Mieszkam na Andersena od 15 lat i wcześniejsze sklepy były wg. mnie w porządku.
          Co do kolejek, to czasem mam tak,że wchodzę, patrzę na kasy i jak widzę,że duża
          kolejka, to mi się po prostu odechciewa i wychodzę. Wole zrobić zakupy np. w
          leclercu, który jest trochę dalej, ale przynajmniej większy wybór i niższe ceny.
          Kolejki może bym jeszcze zrozumiała, bo sama kiedyś pracowałam na kasie i wiem
          jak to jest, ale mnie dziwi, że przy stoisku z alkoholami można zapłacić tylko
          za alkohol. Kiedyś miałam duże zakupy i do tego 2 piwa i najpierw musiałam za
          nie zapłacić przy stoisku z alkoholami, a potem z tymi zakupami iść do normalnej
          kasy. Bezsens jak dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka