garma 31.12.01, 11:51 Tutaj chyba nie ma zabawy przed Urzędem Dzielnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariok Re: Sylwester na Żoliborzu 01.01.02, 23:38 Byłem w klubie Fiolet na Powązkowskiej. Trochę jestem zmęczony więc opowiem wam jutro. Powiem jedno... niespodziewałem się tego co było. Remiza!!!Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
dariok Re: Sylwester na Żoliborzu 03.01.02, 19:59 miała być impreza house miało być trzech panów didżei była składanka od italo disco do transu sześć płyt kompaktowych w kartonowym pudełku była Samantha Fox i "Boys, boys, boys", rockendroll, polski hip-hop (beee!) i wszystko do kupy towarzystwo w garniturach i panie w sukniach a obok "chłopaki" w butach adidasa (kto ich wpuścił?)..byli też programowi goście jeśli ktoś nie tańczył miał niestety małe szanse aby dotrwać do godziwej godziny powiem tyle, że w kibelku było chyba koło zera stopni i para gęsto leciała nie tylko z ust..., na sali nieco cieplej większość towarzystwa zmyła się raczej szybko - szczególnie ta "na galowo" odśpiewując wcześniej w myślach znany kawałek Elektrycznych Gitar "Co ja tutaj robię" gdyby nie super towarzystwo, z którym się bawiłem byłbym mocno zażenowany gorący posiłek, który wliczony był w cenę (149 zeta miejsce "siedzące")był nieco wirtualny lub zjedzony na zapleczu - do nas nie dotarł całość mocno odbiegała od moich wyobrażeń o tym klubie i zdecydowanie nie pasuje do żoliborskiego szlaku clubbingowego Piekarnia-Cdq-..., chyba, że się coś zmieni bo warunki ku temu są. teraz kuruję się z przeziębienia potem karnawal Odpowiedz Link Zgłoś