Dodaj do ulubionych

dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś?

• Gość: Werokina Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.13, 22:02
      Bardzo polecam gabinet dr Hajara. Ma dwa gabinety na ul.gojawiczynskiej za metrem marymont i na ul. conrada przy basenie.Sympatyczny i zna sie na rzeczy. wyleczył mi zęby które mój poprzedni dentysta od razu chciał usuwać. Zdecydowałam się po calym leczeniu na licówki i naprawde zrobil to świetnie. jednym słowem ma tanio i profesjonalnie. szczerze polecam
      • paulka90 Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 06.10.16, 12:07
        Ja mieszkam na Bielanach i od jakiegoś czasu korzystam z usług pana Przemka z White Dental Clinic. Nie wiem jakiego rodzaju usługi potrzebujesz, ale ja miałam tam robione wypełnienia i raz leczenie kanałowe (którego zresztą bardzo się bałam). Pan Przemek rozładował atmosferę i leczenie kanałowe nie było aż takie złe, jak myślałam. Cieszę się, że mam już to za sobą, a klinikę mogę z czystym sumieniem polecić :)
    • Gość: Katarzyna.h Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.13, 12:05
      Polecam serdecznie dr Walentynę Kosobutską pracującą na Gdańskiej 3 na bielanach. Świetna lekarka, bardzo dokładna, potrafi dobrać kolor wypełnienia do koloru ząbków. Wszystko tłumaczy na miarę potrzeb pacjenta, jest delikatna i z czystym sumieniem mogę polecić.
      • Gość: Kaska Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.ip.inter-reh.pl 07.12.13, 20:16
        Na Gwiazdzistej 27, w tym bloku co poczta. Sa przystepne ceny, sporo osob z osiedla sie tam leczy.
    • Gość: nieśmiały Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.free.aero2.net.pl 05.02.14, 14:36
      Gabinet mpdental na bielanach niedaleko metra. Z czystym sumieniem mogę polecić.
    • Gość: j Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.14, 15:25
      Której stacji?
      • Gość: a Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.play-internet.pl 08.02.14, 23:34
        Metro Stare Bielany.
        www.mpdental.pl
        • Gość: Anna MP dental Odradzam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 15:07
          Przeczytałam same pochwały na temat tego gabinetu i zapisałam się tam do stomatologa.
          Na początku było dobrze. Teraz natomiast mają tak dużo pacjentów, że ich już nie szanują!
          Nie dość że czeka się na wizytę 3 tygodnie to pani się bardzo śpieszy i jak już coś trzeba przedłużyć to narzeka i mówi z wymuszonym uśmiechem i wypiekami na twarzy, że nie ma juz czasu ,bo czeka następny pacjent.
          Teraz to już taśmówka.
          Zdecydowanie odradzam!
          • Gość: Emilia Re: MP dental Odradzam!!! IP: *.elpos.net 21.02.14, 18:34
            Jestem pacjentką MP dental od kilku tygodni. Trafiłam do nich z internetu po
            przeczytaniu dobrych opinii. Jak dotąd byłam dopiero kilka razy i jestem
            zadowolona. Gabinet bardzo czysty, nowoczesny i sympatyczna obsługa. wizyta
            trwa zawsze ok. godziny i nigdy nie odczułam, że jestem leczona "na szybko"
            bo czeka kolejny pacjent. Faktycznie mają sporo pacjentów i żeby wybrać dla
            siebie dogodny termin (głównie popołudniowy) to muszę umawiać wizytę kilka
            dni wcześniej, a nawet i tydzień wcześniej, ale jestem też niezmiernie wdzięczna za pomoc gdy bolał mnie
            ząb. Byłam przyjęta po godzinach pracy Pani Doktor. Ja osobiście polecam :)

• Gość: Paweł MP dental IP: 5.172.252.* 21.02.14, 18:47
              Witam, przeczytałem wpis pani Anny i się zdziwiłem. Mieszkam niedaleko i
              chodziłem do gabinetu MPDENTAL nie raz. Miałem usuwaną ósemkę i dwa zęby
              leczone kanałowo. Zawsze byłem traktowany z szacunkiem i profesjonalnie.
              Wizyty miałem umawiane na godzinę i tyle trwały, chyba, że zaplanowany
              zabieg udało się skończyć trochę szybciej. Uważam, że wpis Pani Anny jest
              krzywdzący dla tego gabinetu. Może akurat Pani Doktor miała gorszy dzień. Mi
              coś takiego się nie przydarzyło. Polecam ten gabinet! Teraz nie muszę już
              tam chodzić bo mam zęby wyleczone ale jak tylko coś będzie się działo to z
              pewnością tam z przyjemnością wrócę :)
              • Gość: Forumowicz Re: MP dental IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.14, 20:30
                Nie stać gabinet na reklamę ? Tyle och i ach.
                Normalny gabinet jak inne stomatologiczne.
                Taka reklama swojej kliniki tylko zniechęca.
              • Gość: Aneta K. Re: MP dental IP: *.free.aero2.net.pl 14.03.14, 20:17
                Skorzystałam z usług i jestem zadowolona. Trochę ciężko o szybki popołudniowy lub wieczorny termin bo mają sporo pacjentów, ale warto było czekać. Trafiłam do dr. Karoliny Chrobot.
                • Gość: Karolina_Bemowo Re: MP dental IP: *.greennet.org.pl 17.08.14, 19:30
                  Ja tam byłam, potem był mój mąż i wszystko było ok. Jestem zadowolona. Polecam ten gabinet.
          • Gość: Daniel Re: MP dental Odradzam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.14, 17:17
            Anna masz rację nie szanują pacjentów, uciekłem do gabinetu obok na Broniewskiego 23, obsługa jest miła i szanują pacjenta , poza tym dr Karolina jest dobrym chirurgiem a takiego szukałem
          • Gość: zyta Re: MP dental Odradzam!!! IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.16, 13:11
            Chodzę tam od kilku tygodni. Wizyty umawiam tak jak sugeruje lekarz - wizyty umówione miałam różne od 1 godziny do 2 godzin (leczenie kanałowe). Obsługa b. miła - nawet wtedy gdy musiałam zrezygnować z wizyty (opryszczka). Jeżeli okres oczekiwania do konkretnego lekarza jest b. długi, to można się zapisać na listę rezerwową - zwalnia się termin - dzwonią proponują.
            • Gość: Aneta Re: MP dental Odradzam!!! IP: *.play-internet.pl 10.06.16, 23:39
              Odradzam wizytę u pani chirurg Julii! Zgłosiłam się do niej w celu usunięcia zatrzymanej dolnej ósemki. Po zabiegu, w trakcie którego kilkukrotnie zasłabłam, pani doktor przekazała towarzyszącemu mi narzeczonemu, że być może będzie musiał mnie wynieść, bo nie jest pewna czy sama wyjdę! Następnie odmówiła wystawienia zwolnienia lekarskiego twierdząc, że następnego dnia będę w stanie pójść do pracy! Nie pracuję fizycznie, ale pani doktor nawet o to nie zapytała! Do pracy nie byłam w stanie pójść, musiałam wykorzystać dni urlopowe! Stwierdziła też, że gdyby bardzo bolało mam zgłosić się po receptę na ketonal. Liczyła się więc z tym, że może wystąpić silny ból, uniemożliwiający normalne funkcjonowanie, ale do pracy mogę z takim bólem iść?! Próby uzyskania pomocy w piątek (zabieg był we wtorek) , kiedy to ból i opuchlizna nasilały się, zakończyły się informacją, że pani doktor przyjmuje tylko we wtorki i czwartki i muszę poczekać! Także jeśli między czwartkiem a wtorkiem wystąpią niepokojące objawy jesteś pozostawiony sam sobie! W efekcie w niedzielę w nocy wylądowałam na pogotowiu, gdzie udzielono mi pomocy i wyrażono ogromne zdziwienie, że po zabiegu pani Julia nie przepisała mi żadnego antybiotyku ani leków przeciwbólowych. Dostałam dwutygodniowe zwolnienie lekarskie! Widocznie więc były ku temu podstawy. Dziś 3tyg po usunięciu ósemki nadal mam problemy z jedzeniem, odczuwam ból na linii żuchwy i czeka mnie kolejna wizyta u specjalisty. Tym razem kompetentnego! Uważajcie!
    • frania_pestka Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 26.09.16, 18:50
      Świetnych dentystów znajdziesz w Odencie na Żoliborzu. Ja chodziłam głównie do dr Obłoj, bo leczyłam się ortodontycznie, ale nie ma problemów, z którymi by sobie nie poradzili.
      • kasiator Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 28.09.16, 10:21
        Ja od kilku lat chodzę do Kliniki dr Kowalika na ul. lektykarskiej. Świetni lekarze, przystępne ceny przede wszystkim krótkie terminy :)
    • kamilgolota Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 31.01.17, 08:49
      Niedaleko Bielan (na Żoliborzu) jest Medispot bardzo miła klinika dent. ja tam chodzę jak się coś dzieje i jeszcze nigdy nie wystąpiły problemy z tymi zębami które tam leczyłem. jestem zadowolony z nich
    • mkoltun Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 04.02.17, 21:42
      Ja z kolei od niedawna chodzę do Artdental na Gwiaździstej 5a. Leczy tam dwóch stomatologów, pani dr Karolina Żurek i pan, którego nazwisko wyleciało mi z głowy. Miałam robiony pantogram, wypełnienie i leczenie kanałowe. Na pewno wpadnę tam na czyszczenie zębów po zdjęciu aparatu ortodontycznego. Mają bardzo szerokie spektrum zabiegów, łącznie z implantami. Byłam bardzo zadowolona ze wszystkich wizyt, gabinet jest schludny, nowoczesny, mają nowoczesny sprzęt. Bardzo miła Pani w recepcji, widać, że mają dużo pacjentów, ale wchodzi się punktualnie. Zarówno pani Żurek jak i pan doktor mają fajne podejście do pacjenta i czuć ich fachowość i troskę podczas wizyty. I nie żałują znieczulenia, rozumieli doskonale, że mnie boli bardziej niż innych 😉
      • spacechill Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 22.02.17, 20:24
        Chodzę do kliniki Zbigniewa Kowalika i jestem zadowolona. Ostatnio okazało się, że moje dziecię powinno nosić aparat ortodontyczny. Górne (stałe) jedynki są za bardzo wysunięte do przodu, no i z wiekiem się to nie zmieni. Poszłyśmy do dr. Kaszy Kołodziejskiej, która została lekarzem mojej małej. I musze przyznać, że doktor ma podejście i delikatną rękę, dziecko wyjątkowo spokojnie znosiło wszystkie zabiegi przy zakładaniu aparatu ruchomego.
    • Gość: Kama Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.ip.inter-reh.pl 10.04.17, 10:07
      Na pewno ProDentist na Placu Grunwaldzkim. Bardzo miła pani doktor i higienistka idealnie wyczyścila mi zeby. Ceny przystępne.
    • Gość: Kinicza Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: 5.135.9.* 25.05.17, 16:38
      Moimi faworytami są dentyści z White Dental na Żeromskiego – profesjonaliści z pasją do zawodu i uśmiechami nie schodzącymi z twarzy – dla mnie bomba! 😃
    • piotr.pecka Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 29.06.17, 15:18
      Ze swojego doświadczenia odsyłam do White Dental Clinic na ul. Żeromskiego z jakimkolwiek problemem z zębami. Ani ja, ani nikt ze znajomych/rodziny, którzy tam uczęszczają nigdy się na nich nie zawiódł!
      • djpit77 Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 09.10.17, 21:14
        Moja opinia o White Dental Clinic na Żeromskiego: Ja tam miałam robione 6 zębów (u dr. L...) - dr. bardzo miły ale było dużo korekt, do dziś mam wrażenie nie dokładnie zrobionego zgryzu. Po wymianie plomb czy zaklejeniu małych dziur... okazało się że trzeba rozwiercać od nowa i 4 zęby do kanałowego !!! no ludzie.- wg. mnie skopana robota - wszystko na szybko!! Potwierdziła moje odczucia wizyta w innej porządnej klinice - odrazu dostałem informacje o plombach zrobionych nie fachowo i do kategorycznej poprawy by zgryz był prawidłowy, plomby źle ukształtowane na odwal. Tak więc.... gruba kasa w błoto ale chcecie to tam chodźcie i płaćcie, tylko na pewno nie za JAKOŚĆ.
    • welwet22 Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 01.03.18, 13:48
      Tutaj spis z zakresem działania, niestety bez opinii.
      www.stomatolodzywarszawa.pl/bielany/
    • Gość: madziarska Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? IP: *.static.ip.netia.com.pl 26.08.19, 14:12
      na Bielanach nie polecam nikogo, ale polecam klinikę Demeter, którą można znaleźć i na Żoliborzu i na Pradze
    • sabisabina Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 02.09.20, 12:33
      Dental Fraternity na Wrocławskiej. Mają świetnych stomatologów. Ja i mój mąż jesteśmy pod ich opieką. Jesteśmy zadowoleni. Dla mojego męża najważniejsze by dentysta leczył bezboleśnie (cały facet):). Są ok. Dodatkowo mają bardzo dobrą obsługę.
    • arekkosi Re: dobry dentysta na bielanach- polecicie kogoś? 04.10.20, 14:03
      Wyrywałem 8 na Bielanach w Smileup.
      Dla mnie pierwsza klasa, chirurg stomatolog, po kwadransie byłem wolny.
      I opieka telefoniczna dzień po.... Niespotykane!
      Czułem sie w centrum uwagi.
      Zdecydowanie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka