Dodaj do ulubionych

szkoły podstawowe - 223?

18.11.08, 11:07
Powoli rozglądam się za szkołą dla mojego synka. Tak czy inaczej muszę go
dowozić wiec odległość nie ma kluczowego znaczenia.
Zastanawiam sie nad 223, ale nie mam pojęcia jak tam teraz jest. Może ktoś ma
dziecko w tej szkole i może się wypowiedzieć.
Pod uwagę biorę też Przymierze Rodzin. Ale tam ostatnio jakoś tłumnie się robi.
Będę wdzięczna za wszystkie opinie o szkołach. Potrzebuję pomocy w wyborze :-)
Obserwuj wątek
    • basia471 Re: szkoły podstawowe - 223? 02.11.14, 14:52
      Jeżeli ktoś chce posłać w 2015 roku dziecko do szkoły 223 to niech się bardzo głęboko zastanowi-nie polecam. Szczególnie dziecko z orzeczeniem do p. Kurzac (wspomagająca p. pedagog)-nic nie pomoże, a może nawet zaszkodzić dziecku. Główna pani pedagog w tej szkole również nie pomoże-odradzam. Mogłabym napisać książkę na temat tej szkoły. Piszę krótko, żeby ostrzec-odradzam klasy integracyjnej szczególnie.
      • basia471 Re: szkoły podstawowe - 223? 02.11.14, 14:53
        Chodzi o I klasę.
        • boryska Re: szkoły podstawowe - 223? 06.11.14, 12:06
          Chyba zdaje sobie Pani z tego sprawę, że może Pani mieć w sądzie sprawę o pomówienie.
      • Gość: julcia65612 Re: szkoły podstawowe - 223? IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.15, 10:05
        Ja jednak odradzam to szkole jako uczennica ... Nauczyciele nie radza sobie z uczniqmi ktorzy maja orzeczenie lekarskie ... Ponadto nauczyciele na przerwach niby maja dyzury ale np moi koledzy zaczeli sie bic a 3 nauczycielki nawet nie zwrocily uwagi poniewaz byly zajete swoimi rozmowami
        • Gość: julcia65612 Re: szkoły podstawowe - 223? IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.15, 10:20
          Dotego wiekszosc nauczycielek nie daje rady prowadzic lekcji... Najgorsza jest religia... I najgorsze co jest to niesprawiedliwy system punktowy ja w zeszlym roku (gdy nie bylo jeszcze punktow) mialam zzachowania 5 A teraz mam 3... przyznaje ta szkola nie ma samych wad ma rowniez zaletymiedzy innymi tablice multimedialne dla najmlodzszych dzieci. Jest tez wspaniale boisko
    • Gość: aga11 Re: szkoły podstawowe - 223? IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.15, 13:08
      psycholog rzadzi wszkole
      • Gość: manka Re: szkoły podstawowe - 223? IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.15, 07:00
        Polecam. Mój syn z orzeczeniem chodzi do tej szkoły. Jak każda, ma wady i zalety. Czuje, ze moje dziecko jest objęte odpowiednią opieka w szkole. Czujemy się wspierani.
        • Gość: m. Re: szkoły podstawowe - 223? IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.15, 07:02
          Dodam jeszcze, że wiele też zależy od podejścia rodziców. Mamy bardzo dobre relacje w szkole. Ale żadna ze stron nie jest roszczeniowa .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka