Gość: ananakofana IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.03.04, 20:19 a kto znany mieszka na bródnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margala Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 28.03.04, 18:55 podobno Balcerowicz mieszkał, ale musiał odejść... Odpowiedz Link Zgłoś
smootek Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 28.03.04, 23:28 Mieszkał. I to długo. Okolice Krasiczyńskiej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 29.03.04, 10:49 margala napisał: > podobno Balcerowicz mieszkał, ale musiał odejść... ...ale odszedł nie zbyt daleko - na Zacisze... a poza tym, aż do śmierci :-(( mieszkał Grzegorz Ciechowski Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 29.03.04, 10:56 No moment - Ciechowski umarł 2 dni po przeprowadzce do Chotomowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greguss Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: 62.233.139.* 30.03.04, 10:17 Balcerowicz mieszkal ma Brodnie na Krasnobrodzkiej,i kiedys byla jedna afera i moze przez to sie przeprowadzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michkos Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.chello.pl 26.06.04, 16:09 Balcerowicz naprawdę mieszkał na Krasnobrodzkiej 19a. Gdy był wicepremierem u Mazowieckiego spotykałem go codziennie przed blokiem, gdy szedłem do szkoły, a on z gorylami jechał do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 28.03.04, 18:56 a jeszcze ze znanych mi osób mieszkają tam dzwie moje ciocie z rodzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: 193.111.166.* 28.03.04, 23:22 nie oszukujmy się, to nie jest miejsce dla "znanych" ludzi bankroot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.04, 10:21 Mieszkali kiedyś Agnieszka Włodarczyk,Wojtek Kowalczyk,bracia Skrzeczowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 29.03.04, 10:51 Gość portalu: edi napisał(a): > Mieszkali kiedyś Agnieszka Włodarczyk,Wojtek Kowalczyk,bracia Skrzeczowie. mam wrażenie, że panowie Skrzeczowie mieszkają nadal, a ponadto Kaja Paschalska chodziła do XIII LO. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 29.03.04, 11:00 Mieszkał fatalny wokalista Kapitan Nemo. Miała warszawskie mieszkanie wokalistka 2+1 pani Dmoch. Przez krótki czas mieszkała Alicja Majewska, teraz mieszka na Zaciszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Althamer 2000 IP: *.stacje.agora.pl 29.03.04, 14:25 Słynny artysta wizualny Paweł Althamer mieszka od dziesięciu lat na B. W swoim rodzinnym bloku przy Krasnobrodzkiej 13 zorganizował zimą 2000 r. performance, w ramach którego mieszkańcy budynku zapalili w swoich mieszkaniach światła tak, że utworzyły napis „2000”. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:38 Kapitan Nemo, czyli Boguś Gajkowski NIGDY nie mieszkał na Bródnie. Ma piękny dom we Włochach (taka dzielnica), który był kiedyś stary i brzydki, a teraz jest ładny. Może ma sobowtóra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greguss Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: 62.233.139.* 30.03.04, 10:19 skrzeczowie tez jeszcze mieszkaja na krasnobrodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 31.03.04, 18:27 Pani Dmoch też nie mieszka na Bródnie. Tylko na Saskiej kępie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.04.04, 13:40 Mieszkał,kiedyś ( był to rok bodajże 1975 )Andrzej Frajndt z grupy wokalnej PARTITA.Widziałem go kiedyś jak pruł ul Kondratowicza motorowerem marki KOMAR.Andrzejek ubrany był w kurtkę szwedkę i fioletowe rozszerzane spodnie z pluszu (poezja ).Pędził tak ,że miał komary na zębach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareq Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.04.04, 08:03 Mieszkał kiedyś w moim bloku tzn na Malborskiej Ryszard Szurkowski Odpowiedz Link Zgłoś
deadly_nightshade Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 14.06.04, 11:00 Konkretnie na Suwalskiej 30 mieszkal. Odpowiedz Link Zgłoś
elek75 Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 13.05.04, 10:48 naprzeciwko mnie (tzn. w pekinie) mieszkał p Mędrzak (ten co grał Stasia w "Pustyni i puszczy") ale wyprowadził się z 10 lat temu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.chello.pl 13.06.04, 13:17 Wojtek Kowalczyk mieszkał na Bródnie, chyba na Wyszogrodzkiej jakoś albo Wysockiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 13.06.04, 13:36 Wojtek mieszkał na Krasnobrodzkiej niedaleko stadionu Poloneza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.chello.pl 13.06.04, 14:11 to spoko i balcerowicz na Krasnobrodzkiej i ja, jaka sławna ta moja ulica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) 14.06.04, 09:49 Balcerowicz mieszkał dokładnie na Krasiczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michkos Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.chello.pl 26.06.04, 16:16 Może Balcerowicz wcześniej mieszkał też na Krasiczyńskiej, ale na Krasnobrodzkiej 19a mieszkała na mur beton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek75 Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.crowley.pl 14.06.04, 09:32 nie sądzę bo chodził do podstawówki na Krakusa (moja mama go uczyła).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathrine Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.murator.com.pl 25.06.04, 14:31 Janusz Zajdel - slynny pisarz (nagrody J. Zajdla przyznaje sie pisarzom z nurtu fantasyki) mieszkał na Suwalskiej 8 do smierci. Do dzis mieszka tam jego zona i chyba corka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michkos Re: a kto znany mieszka na bródnie ;) IP: *.chello.pl 26.06.04, 16:14 Kowal mieszkał koło stadionu, ale chyba na Turmonckiej 15 lub 17. Pamiętam, jak po spotkaniu z Sampdorią w pucharach (Kowal wtedy strzelił dwie bramki) tam podblokiem była impreza. Odpowiedz Link Zgłoś