Dodaj do ulubionych

OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE

22.04.04, 13:29
Spotkanie "Japończyków" z panią Magdą O. w ten piątek, o godzinie 20.00, w
knajpce "La Strada" na ul. Kłopotowskiego koło Floriańskiej w części
oranżeryjnej. Nie nawalcie tylko!
pozdrawiam
Palker
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:32
      Przyjete do wiadomości.
      ps. nawet ważne spotkanie przełożyłem.
    • palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:32
      palker napisał:

> Spotkanie "Japończyków" z panią Magdą O. w ten piątek, o godzinie 20.00, w
      > knajpce "La Strada" na ul. Kłopotowskiego koło Floriańskiej w części
      > oranżeryjnej. Nie nawalcie tylko!
      > pozdrawiam
      > Palker

dokładniej jest to ul. Kłopotowskiego 23/25 (tel. 670 05 27 - podaję na wszelki
      wypadek)
    • margala Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:39

ja się wstydzę
      • sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:44
        margala napisał:

>
        > ja się wstydzę

To przyjdź ubrany :P
        • palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:49
          :-))))))))))))
        • margala Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:51
          sloggi napisał:

> margala napisał:
          >
          > >
          > > ja się wstydzę
          >
          > To przyjdź ubrany :P

czy bikini wystarczy?
          • palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:57
            powinno. Ona będzie w samych stringach:-)
            • sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 14:06
              I naszyjniku z kwitnących gerberów.
              • margala Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 14:10
                w takim
                Razie
                przyJdĘ
                • palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 14:23
                  ciekawe na co bardziej poleciałeś: na stringi czy na gerbery? :-)))
                • Gość: jorgi jezeli mozna - to o co chodzi?? IP: *.aster.pl 22.04.04, 14:24
                  • palker Re: jezeli mozna - to o co chodzi?? 22.04.04, 14:32
                    zawiązał się Spontaniczny Klub Miłośników Śledzika po Japońsku. No i mamy
                    spotkanie organizacyjne w piatek w celu sprawdzenia pogłosek, ze i ten po
                    japońsku też lubi pływac:-)
                    • sloggi Re: jezeli mozna - to o co chodzi?? 22.04.04, 14:40
                      Hasło: Nagoya
                      Odzew: Nabosakka
                      • Gość: jorgi Re: jezeli mozna - to o co chodzi?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.04, 18:29
                        a trzeba spelniac jakies specjalne wymagania aby sie dolaczyc?
                        • jolajola1 melduję obecność 22.04.04, 22:55

• sqh Re: melduję obecność 23.04.04, 09:03
                            Potwierdzam się.

Wieczorem będzie pewnie zimno, a ja będę jeszcze musiał wrócić potem na drugą
                            stronę rzeki. Więc na moje bikini narzucę szlafroczek frotte. Chyba będzie
                            pasował?

:-)))
                            • piniek Re: melduję obecność 23.04.04, 14:04
                              Też potwierdzam swe przybycie. Acz w stroju nieco bardziej kompletnym ;-)))

P.I.nie.K.
                              • spinkaa SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 19:56
                                Z zalem melduje, ze w zadnym stroju przybyc nie moge, ale tradycyjne juz czekam
                                na najmniejsza nawet relacje, moze byc relacyjka, relacusia, cokolwiek.
                                Pozdrawiam w imieniu Stowarzyszenia Sympatykow Praskich Japonczykow:)))))
                                • jolajola1 kto trąbił ? 23.04.04, 23:08
                                  Palkerze, czy to ty mnie otrąbiłeś na wybrzezu szczecińskim ?
                                  bo ktoś trąbił, a ja byłam bliska pokazania palca wskazującego, tylko, że
                                  miałam pod górkę ...
                                  ty ?
                                  • palker Re: kto trąbił ? 23.04.04, 23:29
                                    musiałabyć sobie zaprawić diodę w czubku palca, abym mógł gest docenić:-)
                                    a trąbiłem przyjaźnie ja:-)
                                    • beata_ Re: kto trąbił ? 24.04.04, 00:03
                                      palker napisał:

> musiałabyć sobie zaprawić diodę w czubku palca, abym mógł gest docenić:-)
                                      > a trąbiłem przyjaźnie ja:-)

W środku trąbiły jeszcze dwie osoby - Skucha i ja:-)) Nie wiem jak on, ale ja
                                      też przyjaźnie!:-)
                                      • sqh Re: kto trąbił ? 26.04.04, 09:09
                                        Ja również przyjaźnie, jak najbardziej :-)))

Jolu, Palkerze - dziękuję za linki do fotek, doszły i otwierają się.
                                • piniek Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:09
                                  Przybyłem, udział wziąłem, srodze się zawiodłem (chyba nie tylko ja), że
                                  margala w bikini nie dotarł...

A generalnie śmy sobie pogadali, pośmiali, pojedli, popili i wyspowiadali
                                  wędrującej spowiedniczce ;-). Na początku atmosfera z lekka stypę przypominała -
                                  z racji przytłumionego światła i "nastrojowej" muzyki. Ale za to na koniec,
                                  już na świeżym powietrzu, wysłuchaliśmy koncertu techno z gatunku
                                  minimal/industrial. Były nawet kolorofony :-)

P.I.nie.K.
                                  • palker Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:33
                                    trudno. Margala będzie musiał wpaść 8 na wycieczkę w stroju organizacyjnym:-)
                                    • piniek Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:33
                                      Co się odwlecze to nie uciecze...

P.I.nie.K.
                                    • margala alibi margali 25.04.04, 00:10
                                      wybaczcie. bardzo zaluje, ze nie bylem.
                                      niestety mam z Wami jedynie kontakt mejlowy i nie moglem poinformowac.

otoz wymiana drzwi w moim ford-katronie, ktora planowalem na okolo godzine
                                      [czyli od 17 do 18] potrwala znacznie dluuuuuuuuzej. okazalo sie, ze skutkiem
                                      kolizji z tramwajem na skrzyzowaniu Szwedzkiej z 11 Listopada byla nie tylko
                                      dziura w plastikowym poszyciu drzwi ale takze lekka zmiana geometrii elementow
                                      metalowych.

pozdrawiaM.
                                      • palker Re: alibi margali 25.04.04, 00:24
                                        usprawiedliwiony jesteś, ale żaaaaaaaaaałuj:-)
                                        • beata_ Re: alibi margali 25.04.04, 00:48
                                          palker napisał:

> usprawiedliwiony jesteś, ale żaaaaaaaaaałuj:-)

Nie dobijaj go! :-)
                                          Sam się dobije, jak zdjecia zobaczy!
                                • palker Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:35
                                  następnym razem Ci nie przepuścimy i zostaniesz doprowadzona siłą (życzliwości
                                  i przyjaznych uczuć, oczywiście)
                                  :-)
                                  • beata_ Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 00:02
                                    palker napisał:

> następnym razem Ci nie przepuścimy i zostaniesz doprowadzona siłą
                                    > (życzliwości i przyjaznych uczuć, oczywiście)
                                    > :-)

A jak trzeba będzie, to nawet podstępem! :-))

Ps
                                    Telefon w domu sie ostał, więc sms-sa odczytałam po powrocie ze spotkania, ale
                                    pozwolę go sobie tutaj przytoczyć:-)

"Bielańskie Stowarzyszenie Sympatyków Praskich Japończyków pozdrawia
                                    uczestników spotkania i życzy owocujacych w forumowe pomysły wesołych
                                    obrad:-))) Spinkaa"

Dziękujemy i po owocach jego je poznamy:-))) Spineczkooo, wielka szkoda, że nie
                                    mogłaś być:(
                                    • sloggi Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 00:20
                                      Było miło i sympatycznie.
                                      pozdr.
                                      • spinkaa Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 09:51
                                        sloggi napisał:
                                        Było miło i sympatycznie.
                                        pozdr.

Aaale się rozgadal....

A w ogóle to oczywiście (jak zwykle) przepełniona jestem paskudnym uczuciem
                                        zazdrości - wczoraj musiałam na chwilę chociaz wpaść do brata mego(wczoraszy
                                        Jureczek, dzisiaj też pewnie jeszcze jest wczorajszy). Niestety i 8 maja
                                        zazdrość zżerac mię bedzie, jako że będę wyjechana z ukochanej stolicy, o czym
                                        juz posłusznie zameldowałam Beatce:)))
                                        Ponieważ jednak telepie mną nie tylko wspomniana zawiść, ale i ciekawość
                                        okrutna, dopraszam się o jakieś fotki wczorajsze, bo mam nadzieję, że (w tym
                                        miejscu patrzę wymownie na Palkerka:))) jak zwykle zadbaliście o dokumentację
                                        spotkania.
                                        Bielany pozdrawiają Pragę:)))
                                        • beata_ Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 13:08
                                          Zdjęciowała i Jola - nie bój nic, dokumentacja będzie:-)

Ps
                                          Nic nie chcę mówić, ale chyba i w prasie coś będzie na ten temat...
                                          • abc2001 Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 13:20
                                            beata_ napisała:

> Nic nie chcę mówić, ale chyba i w prasie coś będzie na ten temat...

to nic nie mów, ale w jakiej prasie? i kiedy???

ps Ursynów pozdrawia Północników :)
                                            • beata_ Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 13:30
                                              abc2001 napisała:

> beata_ napisała:
                                              >
                                              > > Nic nie chcę mówić, ale chyba i w prasie coś będzie na ten temat...
                                              >
                                              > to nic nie mów, ale w jakiej prasie? i kiedy???
                                              >
                                              > ps Ursynów pozdrawia Północników :)

No wiadomo w jakiej, chyba...nie? :-) A kiedy, to nie wiem...w ogóle nie wiem,
                                              czy potrzebnie wygadałam...

ps
                                              Północniczka czyje sie ozdrowiona i wzajemnie pozdrawia Ursynów:-)
    • palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 25.04.04, 01:35
      Melduję, że linki do zdjęć, które robiłem zostały rozesłane.
      Bardzo konfesyjnie to wyszło :-)))
      • jolajola1 Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 25.04.04, 15:32
        tez rozesłałam
        • spinkaa Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 25.04.04, 16:07
          Jolu - do mnie tez? (pytam niesmialo...) ;-) )
          • sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 26.04.04, 09:16
            Dzizas - wyszedłem "mentorsko".
            • grozycki Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 26.04.04, 12:01
              Teraz 8 maja będziesz musiał się wykazać :)
              • spinkaa Jooooluuuuu!!!!!! 26.04.04, 19:57
                Dlaczego mnie nie lubiiiiisszzzz?????????
                (bo mi nie chcesz przyslac tych fotek, buuuuuu:(((( )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka