palker 22.04.04, 13:29 Spotkanie "Japończyków" z panią Magdą O. w ten piątek, o godzinie 20.00, w knajpce "La Strada" na ul. Kłopotowskiego koło Floriańskiej w części oranżeryjnej. Nie nawalcie tylko! pozdrawiam Palker Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:32 Przyjete do wiadomości. ps. nawet ważne spotkanie przełożyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:32 palker napisał: > Spotkanie "Japończyków" z panią Magdą O. w ten piątek, o godzinie 20.00, w > knajpce "La Strada" na ul. Kłopotowskiego koło Floriańskiej w części > oranżeryjnej. Nie nawalcie tylko! > pozdrawiam > Palker dokładniej jest to ul. Kłopotowskiego 23/25 (tel. 670 05 27 - podaję na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:39 ja się wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:44 margala napisał: > > ja się wstydzę To przyjdź ubrany :P Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:49 :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:51 sloggi napisał: > margala napisał: > > > > > ja się wstydzę > > To przyjdź ubrany :P czy bikini wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 13:57 powinno. Ona będzie w samych stringach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 14:06 I naszyjniku z kwitnących gerberów. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 14:10 w takim Razie przyJdĘ Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 22.04.04, 14:23 ciekawe na co bardziej poleciałeś: na stringi czy na gerbery? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: jezeli mozna - to o co chodzi?? 22.04.04, 14:32 zawiązał się Spontaniczny Klub Miłośników Śledzika po Japońsku. No i mamy spotkanie organizacyjne w piatek w celu sprawdzenia pogłosek, ze i ten po japońsku też lubi pływac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: jezeli mozna - to o co chodzi?? 22.04.04, 14:40 Hasło: Nagoya Odzew: Nabosakka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorgi Re: jezeli mozna - to o co chodzi?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.04, 18:29 a trzeba spelniac jakies specjalne wymagania aby sie dolaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: melduję obecność 23.04.04, 09:03 Potwierdzam się. Wieczorem będzie pewnie zimno, a ja będę jeszcze musiał wrócić potem na drugą stronę rzeki. Więc na moje bikini narzucę szlafroczek frotte. Chyba będzie pasował? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: melduję obecność 23.04.04, 14:04 Też potwierdzam swe przybycie. Acz w stroju nieco bardziej kompletnym ;-))) P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 19:56 Z zalem melduje, ze w zadnym stroju przybyc nie moge, ale tradycyjne juz czekam na najmniejsza nawet relacje, moze byc relacyjka, relacusia, cokolwiek. Pozdrawiam w imieniu Stowarzyszenia Sympatykow Praskich Japonczykow:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 kto trąbił ? 23.04.04, 23:08 Palkerze, czy to ty mnie otrąbiłeś na wybrzezu szczecińskim ? bo ktoś trąbił, a ja byłam bliska pokazania palca wskazującego, tylko, że miałam pod górkę ... ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: kto trąbił ? 23.04.04, 23:29 musiałabyć sobie zaprawić diodę w czubku palca, abym mógł gest docenić:-) a trąbiłem przyjaźnie ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: kto trąbił ? 24.04.04, 00:03 palker napisał: > musiałabyć sobie zaprawić diodę w czubku palca, abym mógł gest docenić:-) > a trąbiłem przyjaźnie ja:-) W środku trąbiły jeszcze dwie osoby - Skucha i ja:-)) Nie wiem jak on, ale ja też przyjaźnie!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: kto trąbił ? 26.04.04, 09:09 Ja również przyjaźnie, jak najbardziej :-))) Jolu, Palkerze - dziękuję za linki do fotek, doszły i otwierają się. Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:09 Przybyłem, udział wziąłem, srodze się zawiodłem (chyba nie tylko ja), że margala w bikini nie dotarł... A generalnie śmy sobie pogadali, pośmiali, pojedli, popili i wyspowiadali wędrującej spowiedniczce ;-). Na początku atmosfera z lekka stypę przypominała - z racji przytłumionego światła i "nastrojowej" muzyki. Ale za to na koniec, już na świeżym powietrzu, wysłuchaliśmy koncertu techno z gatunku minimal/industrial. Były nawet kolorofony :-) P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:33 trudno. Margala będzie musiał wpaść 8 na wycieczkę w stroju organizacyjnym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:33 Co się odwlecze to nie uciecze... P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
margala alibi margali 25.04.04, 00:10 wybaczcie. bardzo zaluje, ze nie bylem. niestety mam z Wami jedynie kontakt mejlowy i nie moglem poinformowac. otoz wymiana drzwi w moim ford-katronie, ktora planowalem na okolo godzine [czyli od 17 do 18] potrwala znacznie dluuuuuuuuzej. okazalo sie, ze skutkiem kolizji z tramwajem na skrzyzowaniu Szwedzkiej z 11 Listopada byla nie tylko dziura w plastikowym poszyciu drzwi ale takze lekka zmiana geometrii elementow metalowych. pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: alibi margali 25.04.04, 00:24 usprawiedliwiony jesteś, ale żaaaaaaaaaałuj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: alibi margali 25.04.04, 00:48 palker napisał: > usprawiedliwiony jesteś, ale żaaaaaaaaaałuj:-) Nie dobijaj go! :-) Sam się dobije, jak zdjecia zobaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: SSPJ czeka na relacje:) 23.04.04, 23:35 następnym razem Ci nie przepuścimy i zostaniesz doprowadzona siłą (życzliwości i przyjaznych uczuć, oczywiście) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 00:02 palker napisał: > następnym razem Ci nie przepuścimy i zostaniesz doprowadzona siłą > (życzliwości i przyjaznych uczuć, oczywiście) > :-) A jak trzeba będzie, to nawet podstępem! :-)) Ps Telefon w domu sie ostał, więc sms-sa odczytałam po powrocie ze spotkania, ale pozwolę go sobie tutaj przytoczyć:-) "Bielańskie Stowarzyszenie Sympatyków Praskich Japończyków pozdrawia uczestników spotkania i życzy owocujacych w forumowe pomysły wesołych obrad:-))) Spinkaa" Dziękujemy i po owocach jego je poznamy:-))) Spineczkooo, wielka szkoda, że nie mogłaś być:( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 00:20 Było miło i sympatycznie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 09:51 sloggi napisał: Było miło i sympatycznie. pozdr. Aaale się rozgadal.... A w ogóle to oczywiście (jak zwykle) przepełniona jestem paskudnym uczuciem zazdrości - wczoraj musiałam na chwilę chociaz wpaść do brata mego(wczoraszy Jureczek, dzisiaj też pewnie jeszcze jest wczorajszy). Niestety i 8 maja zazdrość zżerac mię bedzie, jako że będę wyjechana z ukochanej stolicy, o czym juz posłusznie zameldowałam Beatce:))) Ponieważ jednak telepie mną nie tylko wspomniana zawiść, ale i ciekawość okrutna, dopraszam się o jakieś fotki wczorajsze, bo mam nadzieję, że (w tym miejscu patrzę wymownie na Palkerka:))) jak zwykle zadbaliście o dokumentację spotkania. Bielany pozdrawiają Pragę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 13:08 Zdjęciowała i Jola - nie bój nic, dokumentacja będzie:-) Ps Nic nie chcę mówić, ale chyba i w prasie coś będzie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 13:20 beata_ napisała: > Nic nie chcę mówić, ale chyba i w prasie coś będzie na ten temat... to nic nie mów, ale w jakiej prasie? i kiedy??? ps Ursynów pozdrawia Północników :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: SSPJ czeka na relacje:) 24.04.04, 13:30 abc2001 napisała: > beata_ napisała: > > > Nic nie chcę mówić, ale chyba i w prasie coś będzie na ten temat... > > to nic nie mów, ale w jakiej prasie? i kiedy??? > > ps Ursynów pozdrawia Północników :) No wiadomo w jakiej, chyba...nie? :-) A kiedy, to nie wiem...w ogóle nie wiem, czy potrzebnie wygadałam... ps Północniczka czyje sie ozdrowiona i wzajemnie pozdrawia Ursynów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 25.04.04, 01:35 Melduję, że linki do zdjęć, które robiłem zostały rozesłane. Bardzo konfesyjnie to wyszło :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 25.04.04, 15:32 tez rozesłałam Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 25.04.04, 16:07 Jolu - do mnie tez? (pytam niesmialo...) ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 26.04.04, 09:16 Dzizas - wyszedłem "mentorsko". Odpowiedz Link Zgłoś
grozycki Re: OGŁOSZENIE dla "Japończyków"DROBNE ALE WAŻNE 26.04.04, 12:01 Teraz 8 maja będziesz musiał się wykazać :) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Jooooluuuuu!!!!!! 26.04.04, 19:57 Dlaczego mnie nie lubiiiiisszzzz????????? (bo mi nie chcesz przyslac tych fotek, buuuuuu:(((( ) Odpowiedz Link Zgłoś