Dodaj do ulubionych

MINIWILLE - ZLODZIEJE!!!

IP: 194.200.70.* 17.06.04, 16:03
WSZYATKICH ZAINTERESOWANYCH ZAKUPEM DOMOW BADZ MIESZKAN OD MINIWILLI
OSTRZEGAM - PAN PREZES TO SZUST I ZLODZIEJ.
JESTEM JEDNYM Z POSZKODOWANYCH A WIEM ZE BYLO ICH WIECEJ.
NIE DAJCIE SIE SKUSIC ATRAKCYJNA CENA I POGODA DUCHA PANA PREZESA JESLI NIE
CHCECIE DOLACZYC DO GRONA 'WYROLOWANYCH' PRZEZ DEVELOPERA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arni Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 18.06.04, 11:03
      Witam,
      niestety ja juz dolaczylem do grona wyrolowanych. Kilka lat emu wdepnalem w
      inwestycje zwana "Miniwille - Piwoniowa" , na zwrot pieniedzy od spolki mimo ze
      to oni wypowiedzieli mi umowe czekalem rok. Ale i tak jestem szczesliwy ze je
      odzyskalem. podobnio nie wszystkim sie to udalo.
      Kto nie lubi ryzyka i niepewnych inwestycji niech omija z daleka wszelkie
      inwestucje firmy MINIWILLE!!!!
      pozdrawiam,
    • Gość: mmnn Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 18.06.04, 14:01
      odradzam wspolprace z ta firma, wlasciciele to kretacze.
    • Gość: mucha Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 21.06.04, 14:50
      Zgadza sie kawal drania i oszusta!
      WSZYSCY OMIJAJCIE Z DALEKA WSZELKIE INWESTYCJE PANA WLODZIMIERZA SITARZA, CZY
      POD NAZWA MINIWILLE CZY TEZ INNA.
      • sloggi Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! 21.06.04, 15:55
        Czeku używasz kilku podpisów?
        • Gość: Krzysiek Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: *.man.polbox.pl 21.06.04, 17:06
          Bo to bardzo ułatwia rozmowę z samym sobą? ;)
    • arturos01 Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! 21.06.04, 17:09
      Jaki gościu, ja pierdziele.
      Wszyscy widzą, że używasz tego samego IP, do rozmowy z sobą. Nie ładnie się za
      kogoś podpisywać:(
      Pewnie jesteś kim z konkurencji, ale o komputerach to ty nie masz bladego
      pojecia:)
      • Gość: tapirka a ja mam pytanie IP: *.chello.pl 21.06.04, 18:39
        kiedy sie pokazuje moje IP a kiedy tylko informacja ze jestem uzytkownikiem
        chello?
        • arturos01 Re: a ja mam pytanie 21.06.04, 19:36
          Jak jesteś użytkownikiem chello tak jak ja, to sie pojawie tylko
          to .....chello.pl! Jak się łaczysz przez modem i gniazdko telefoniczne to się
          pojawie IP. z poczatkiem numeru
          • Gość: tapirka Re: a ja mam pytanie IP: *.chello.pl 21.06.04, 21:19
            i wszystko jasne, jakie to proste.
            Dzięki ;-)
    • Gość: OKRADZIONY Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 22.06.04, 10:41
      Ciesze sie ze swoja niewiedza o kompuerach moglem rozweselic paru kolesi!
      Smiech o zdrowie chlopaki!!! Mnei niestety nie do smiechu i nie jestem z
      konkurencji a klientem ktory zostal okradziony przez wymieniona firme. Skoro
      jednak niewazne sa przestrogi i nieczciwych praktykach developera to ok. Mnie
      juz jest wszystko jedno, drugi raz wyrolowac sie nie dam, intencja byla dobra
      wszyskich przestrzec!!!
      • sloggi Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! 22.06.04, 11:24
        Intencja udawania dwóch osób?
        Oszustwem chciałeś ostrzec przed rzekomym oszustwem?
    • Gość: OKRADZIONY Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 22.06.04, 12:47
      Drogi Sloggi,
      oszustwo czy tez nie, Ci ktorzy mieli kontakt z niniejsza firma Miniwille
      wiedza czy to jest rzekome oszustwo czy gorzka prawda.
      napewno wszyscy ci ktorzy wpadli na pomysl wspolpracy z Miniwillami napewno
      dokladnie sprawdza wiargodnosc tej firmy.... i taki jest moj cel.
      Ciekawe, ale jakos mam przeczucie ze o ty mozesz nalezec do grona garski
      pracownikow Miniwilli...... a moze mam przyjemnosc z samym panem Prezesem????
      Jesli tak to uszanowane, nieomieszkam wszyskich zainteresowanych zakupem domu
      czy mieszkania przestrzec przed praktykami stosowanymi przez Miniwille.

.....a z kwiatami czasem warto porozmawiac, jesli ktos moze to uslyszec i
      wyciagnac odpowiednie wnioski.
      • dzaff Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! 22.06.04, 13:05
        jakoś w twoich ust takie ostrzeżenieni nie brzmi wiarygodnie
        biorąc pod uwagę występ na początku wątku aż w czterech osobach

a klientów od konkurencji można odciągać w inny sposób
        ale niektórzy tylko chwyty poniżej pasa potrafią

ot Polska właśnie !!
        • Gość: OKRADZIONY Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 22.06.04, 13:43
          .... poprostu brak mi slow....
          To twoj problem, ufaj komu uznajesz za sluszne.
      • sloggi Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! 22.06.04, 14:20
        Gdy kupowałem mieszkanie u pewnego developera sprawdziłem wszystko - co tylko
        dało się sprawdzić. Z umową potuptałem do prawnika, zapłaciłem dwie stówki
        [niestety], ale wszystkie zapisy miałem zweryfikowane - a poprawek było sporo.
        Nie mieszkam w Choszczówce, bo bałbym się kupować domek z kart.
        Ja rozumiem, że zostałeś oszukany, współczuję Ci strat finansowych - co nie
        zmienia faktu, że sposób w jaki chcesz przestrzegać jest nier fair.
        • Gość: OKRADZIONY Re: MINIWILLE - ZLODZIEJE!!! IP: 194.200.70.* 22.06.04, 14:38
          No wlasnie ja tez bylem u prawnika, niestety jak sie okazalo ( po fakcie) nie
          nalezal do najlepszych w swym fachu bo nie wylapal wszystkich luk prawnych za
          ktore srogo przyszlo mi zaplacic. W kazdym razie 'musztarda po obiedzie' jedyne
          co mi pozostalo to tylko rozniesc wiesc w okolicy o nieczciwych prakykach
          developera.
          Moze i masz racje, ze przyjalem nieodpowiednia taktyke, ale akurat taka
          przyszla mi do glowy.
          pozdrawiam
    • lelu Cyryl i Metody 22.06.04, 15:15
      Cyryl jak Cyryl, ale te metody.
      Zakładam jednak, ze nasz kolega miał dobre intencje, więc szkoda byłoby, aby
      jego ostrzeżenie poszło mimo uszu. Może znajdzie się ktoś, o uznanym u nas
      autorytecie, który zna developera i albo potwierdzi zaszarganą o nim opinię,
      albo wręcz przeciwnie- uratuje jego dobre imię.
      • Gość: OKRADZIONY Re: Cyryl i Metody IP: 194.200.70.* 23.06.04, 09:01
        Wszystkim ktorzy potrzebuja potwierdzenia opini o Miniwillach polecam watek na
        forum DEVELOPERZY,"Miniwille-domki Piwoniowa-opinie" z dn.24-07-2003.
        Znajdziecie tam kilka wypowiedzi na ten temat polecam zwlaszcza opinie
        nijakaiej Olgi....... i zapewniam IP jest inne niz moje.
        • sloggi Re: Cyryl i Metody 23.06.04, 09:17
          A ja zapytam Cię o coś innego.
          Nie przeszkadzała Ci "techologia" budowy tych domów?
          • lelu Re: Cyryl i Metody 23.06.04, 09:47
            Czy to są te domy budowane na stelażach podobnych do tych z jakich stawia się
            ścianki działowe z płyt g-k, a potem obkłada wiorowymi płytami OSB?
            Jeśli tak, to to już jest oszustwem.
            • sloggi Re: Cyryl i Metody 23.06.04, 10:21
              Dokładnie to są te domy.
              Jako krótkoterminowa altanka to może i jest dobre - ale nic ponadto.
              • Gość: OKRADZIONY Re: Cyryl i Metody IP: 194.200.70.* 24.06.04, 10:19
                Co do technologii budowy to nie do konca jest tak jak twierdzicie. Owszem
                szkielet domow jest budowany w systemie kanadyjskim, ale scieny - pustak,
                cegla, i cegla klienkierowa.Zreszta nawet jesli chodzi o typowe kanadyjczyki,
                to nie zgodze sie z wasza opinia, mam kilkoro znajomych, ktorzy bez
                najmniejszych problemow zamieszkuja takie domki w polskim klimacie od lat
                nastu.Ale o gustach sie nie dyskutuje. W kazdym razie, zeby domy budowane w
                syst. kanadyjskim czy skandynawskim, trzeba wiedziec jak je zbudowac... w
                obliczu moich doswiadczen z firma Miniwille mam spore watpliwosci czy w
                spelniaja wszelkie wymogi techniczne w zakresie tej budowy, ale dowodow nie mam.
              • Gość: OKRADZIONY Re: IP: 194.200.70.* 24.06.04, 10:21
                Co do technologii budowy to nie do konca jest tak jak twierdzicie. Owszem
                szkielet domow jest budowany w systemie kanadyjskim, ale scieny - pustak,
                cegla, i cegla klienkierowa.Zreszta nawet jesli chodzi o typowe kanadyjczyki,
                to nie zgodze sie z wasza opinia, mam kilkoro znajomych, ktorzy bez
                najmniejszych problemow zamieszkuja takie domki w polskim klimacie od lat
                nastu.Ale o gustach sie nie dyskutuje. W kazdym razie, zeby domy budowane w
                syst. kanadyjskim czy skandynawskim, trzeba wiedziec jak je zbudowac... w
                obliczu moich doswiadczen z firma Miniwille mam spore watpliwosci czy w
                spelniaja wszelkie wymogi techniczne w zakresie tej budowy, ale dowodow nie mam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka