Gość: nem IP: *.chello.pl 25.06.04, 20:28 mieszkam na krasnobrodzkiej wlasnie za oknem powstaje mi nowe osiedle... ktos wie ile tego bedzie? zasłoni nam zielen ... szkoda takie byly super widozki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonka7 Re: widoki 04.07.04, 00:37 hmmm ja tez mieszkam na krasnobrodzkiej az wyjrzałam przez okno hmmm nic nie widze a z której strony powstaje to osiedle ???? hmm moze za mało wygladam przez okno (( pozdrawiam przyjaciół i nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rica Re: widoki IP: 62.111.195.* 05.07.04, 09:08 osiedle domów :( powstaje przy samym lasku .... za Ostrodzką i nowo budowaną ulicą do carrefoura. Zaraz siuę okaże ze postawią tam 5 bloków i zielonego juz od nas nie bedzie widac Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: widoki 05.07.04, 23:21 to on je widzi z krasnobrodzkiej ? coś mu sie chyba adresy pomyliły bo ja z krasnobrodzikej nie widze ostródzkiej a mam okna na ulice a zreszta ostatnio na Bródnie to w każda dziure wstawiaja nowy blok ((( coraz ciasniej sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: widoki IP: *.crowley.pl 05.07.04, 10:24 widziałam plany będzie naćkane... bloki raczej niskie najwyższe mają mieć 6 pięter... i niestety zakryją widoki... Odpowiedz Link Zgłoś
mowasqna Re: widoki 05.07.04, 23:25 on to chyba widzi z Krasnobrodzkiej 12 jak mniemam apropos widoków: zdjęcia z Bródna: members.lycos.co.uk/dyzislaw/Brodno.rar dyzislaw.srv.hu/Brodno.rar mowasqna.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś