Dodaj do ulubionych

Złodzieje

IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 09:31
Ostatnio w naszej kochanej dzielnicy zostałam okradziona przez człowieka, który mieszka niedaleko mnie, innej narodowości, znanej wszędzie z ubóstwa, żebractwa, smrodu i złodziejstwa. Do tej pory byłam tolerancyjna. Ale kiedy zrobił to "sąsiad" nie będę tolerować tych wszarzy. Lenie śmierdzące, zamiast pójść do uczciwej pracy, szwędają się po ulicach i okradają innych, najlepiej matki z dzieckiem, bo na pewno gonić ich nie będą. Chyba zacznę nosić jakiś glany i nie będę patrzeć na to że dzieci patrzą. Jeśli taki gó...jad jeszcze raz coś takiego zrobi to mu nie daruję. Jak tu być tolerancyjnym? pan lepkie ręce mże się wtedy oduczy.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Złodzieje 03.06.13, 11:25
      Powiadomiłaś policję?
      • Gość: M. Re: Złodzieje IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 12:21
        20 minut po zdarzeniu byłam już na komisariacie i zgłaszałam kradzież. Niestety nasza dzielnica jest "tak bardzo bezpieczna", że likwidują kolejne komisariaty i ten czas dotarcia na komendę był najkrótszy możliwy.
    • Gość: Kasztan Re: Złodzieje IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 16:22
      na zaciszu jest tak bezpiecznie ze np ul Płońską sie nie chodzi, teraz po tym wypadku o ktorym pisalem w oddzielnym watku sytuacja jeszcze bardziej napieta, o dziwo pełno policji sie nagle w okolicy pojawilo a przeciez to tacy mili sąsiedzi z poludniowej czesci Uni Europejskiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka