malinka48 28.01.05, 21:45 albo brak komputerów w domu:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czterydychy Re: Martwe forum... 28.01.05, 21:55 Melduję się... z domu. Ciepłej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Martwe forum... IP: *.home.cgocable.net 28.01.05, 23:45 Raczej brak komputerow,zauwazylam ze najwiecej postow jest podczas godzin pracy,na weekend bardzo malo-tak wyglada ze duzo osob korzysta za sluzbowych komputerow...Ale nie jest tak zle.popatrz na forum Warszawy ,czy jest zywsze??moim zdaniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Martwe forum... 29.01.05, 09:14 Forum nie jest Martwe, tylko Morze :))) A może wszyscy wyjechali nad to Morze Martwe? Czy ktoś z Was kąpał się w nim i czy to pra- wda, że jest słone do obrzydliwości i dlatego nie można w nim się utopić? Mój kolega był na specjalnym leczeniu w okolicach Morza Martwego, ponieważ podobno (nie wiem, czy to prawda) leczą tam bielactwo. Ale o szczegóły go nie pytałam, bo on o swojej choro- bie nie chce rozmawiać, ma do niej uraz psychiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Martwe forum... IP: *.home.cgocable.net 29.01.05, 14:07 Ci co nie maja komputerow na pewno mieliby cos do powiedzenia a ci co maja nie chca podejmowac dyskuji- albo za optymistycznie,za pesymistycznie albo ktos jest oburzony ze watek beznadziejny albo nie wprowadzaj polityki(a nuz znajdzie sie za duzo dyskutujacych)i tak dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Martwe forum... IP: *.chello.pl 29.01.05, 15:11 nie ma to jak forum wieżowców i inne tematy na ssc.jest to międzynarodowe forum z polskim subforum.Dodam że forum te zostało ogłoszone najwiekszym forum 2004roku.Dziennnie na miedzynarodowym jest ok 1000userów aktywnych,na polskim ok 70-80.Prężnie działaja spotkania w Warszawie i Poznaniu. Wada:uzaleznienie od forum Odpowiedz Link Zgłoś
molekula Re: Martwe forum... 29.01.05, 15:30 A może w tej części Warszawy ( w moim przypadku Tarchomin) jest mniej ludzi uzależnionych od komputera? To byłoby pocieszające, że wolimy życie w realu niż w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Martwe forum... 30.01.05, 16:42 dobre,masz piwo u mnie:)))wiem,że spłacacie kredyty hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Martwe forum... 30.01.05, 17:26 Przepraszam - co ma piernik do wiatraka, a kredyt do przedkładania życia realnego nad netowym...? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Martwe forum... 30.01.05, 17:41 ma kasaaaaaaaa hehehhee nie starczyło na net Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Martwe forum... 30.01.05, 21:19 Chyba zbyt daleko idące wnioski wyciągasz, ale Ty tak lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Martwe forum... 30.01.05, 21:41 Na Starej Pradze nie powinni mieć kasy, bo ciągle te ruiny remontują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek11 Re: Martwe forum... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:59 pozdrawiam z granicy starej pragi z nową :-) kredyt spłacam, ale na net jeszcze mi styknęło ... jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
molekula Re: Martwe forum...Do malinki48 31.01.05, 21:34 Zapomniałam dodać, że kredytu aktualnie nie spłacam, ale może w niedalekiej przyszłości będę, co nie zmieni mojego trybu życia w sposób zasadniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Martwe forum... IP: *.home.cgocable.net 31.01.05, 14:58 A jednak brak komputerow w domu i nuda w pracy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
molekula Re: Martwe forum...Do malinki_48 31.01.05, 21:32 Jaki brak komputerów? W domu mamy dwa : służbowy laptop i jeden z dostępem do netu on line. W pracy nie mam przeważnie czasu na wchodzenie na forum. A w domu? - teraz dopiero mam wolną chwilkę, ale nie posiedzę długo, muszę się położyć wcześnie spać, bo jutro czeka mnie ciężki dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Martwe forum...Do malinki_48 IP: *.home.cgocable.net 31.01.05, 22:24 Co sie tak chwalisz,ze Ty masz to nie znaczy ze wszyscy......... Odpowiedz Link Zgłoś