malinka48 03.02.05, 21:35 tam słychać na tej pradze???????/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: No i co... IP: *.rwe.com 03.02.05, 21:37 siedze w robocie.... ale juz tylko 23 minuty i jade na namyslowską..... pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: No i co... IP: *.rwe.com 03.02.05, 21:42 no przeca wiem :-) ,regularnie przegladam forum :-) robota tez blisko bo na oszmianskiej, wiec ma 22.08 jestem w chacie :-))) pozdrawiam - jasiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: No i co... IP: *.home.cgocable.net 03.02.05, 21:45 wszyscy(albo prawie wszyscy) jemy dzisiaj paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Słychać szelest ... 04.02.05, 10:03 ... rozwijanego papieru, w którym są jeszcze dwa pączki. Jeden właśnie zniknął w moim żołądeczku, a drugi ... ach, jak pomyślałam o tych 250 kaloriach, to mi prze- szła ochota. Lepiej wypiję herbatę malinową (uwielbiam!). I ciszę też słyszę, bo bardzo kocham ciszę! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Słychać szelest ... 04.02.05, 11:25 pączków nie jadłam,za to byłam w Sfinksie w Alejach na panierowanym kalafiorze:))i piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pora na kalafiora 04.02.05, 15:12 Panierowany kalafior? Brzmi nieźle, chociaż zamieniłabym kalafiora na brokuły. Bardzo lubię brokuły, ale piwa nie piję. Do czego pije się Palkerówkę? Do ciasta z malinami? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Pora na kalafiora 04.02.05, 15:15 a co to za trutka ta Palkerówka?????:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Pora na kalafiora 04.02.05, 15:17 Palker pochwalił się, że robi nalewkę aroniową o dziwnie brzmiącej :-) nazwie Palkerówka. Zastanawiałam się, czy pije się ją tylko do ciasta z malinami, czy też można do czegoś innego. Autor, autor, gdzie jest autor?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Pora na kalafiora 04.02.05, 18:40 hehehe licz na siebie,autor zdechł,naobiecywał i zmył się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Twórca nalewki właśnie nalewa sobie ... 04.02.05, 18:45 ... czwarty kieliszek Palkerówki. Po czym powie, że on bardzo przeprasza, ale w tym roku to nie może nas poczęstować, bo w ł a ś n i e mu się skończyła. A w następnym sezonie aronia mu nie obrodzi i ... zostaniemy na lodzie. Lodowaty ten twórca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Twórca nalewki właśnie nalewa sobie ... 04.02.05, 18:48 a niech mu ta aronia stanie w gardle:)))bez łaski my sobie zrobimy miodóweczkę:)))z cytrynką:) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Miodówka pysznica 04.02.05, 19:02 Miodówka pysznica ostatnio zaatakowała niektóre mieszkania w rejonie Placu Hallera. Ktokolwiek wie, jak przeciwdziałać zgubnemu skutkowi jej istnienia, niech wpisze tutaj cenne uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Miodówka pysznica 04.02.05, 19:09 oszzzzzzzz przechlapane masz,jaki atak? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Miodówka pysznica 04.02.05, 19:29 hehehe moje zapasy,jesuuuuuu.Mam na działce dużo słoików,z jakimiś przetworami mojej babci:))).Moge zaproponować,w niedzielę coś na ślodko z musztardą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Zapasy po pas 04.02.05, 19:48 Sama nie tak dawno chwaliłaś się, że czego to Ty nie robisz i ja myślałam, że to chodzi o zapasy na zimę. A tymczasem chodziło pewnie o inne, słodsze rzeczy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_malinka48 Re: No i co... 10.02.05, 16:35 A jak się czujesz po popielcu? Cisza, spokój, zaduma, czy zadyma? Odpowiedz Link Zgłoś
fly111 Re: No i co... 10.02.05, 17:28 Praga ? kolo mnie jezdzi jakby wiecej policji i strazy miejskiej, nie wiem co jest grane Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: No i co... 10.02.05, 18:10 HALLERA-musze poprawic zeby mi sie nie dostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_malinka48 Re: No i co... 10.02.05, 18:14 O kurcze na mojej Pradze, "oskubali" Bank? W takiej porządnej dzielnicy, z prawdziwymi mieszkańcami Stolicy, do których peryferiom jest bardzo daleko? Nieprawdopodobne............ Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: No i co... 10.02.05, 21:34 :))może dowcipny jeteś czy jestaś,ale nie jestes malinką:))) -doskonałe zdanie wowwwwww- blebleble Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Prago! Dzielnico moja! 12.02.05, 18:53 Prago! Dzielnico Moja! Ty jesteś jak piękne słońce na niebie! Ile Cię cenić trzeba, ten tylko się dowie, kto mieszka u Ciebie! Gosia (wierszyk z ubiegłego wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_malinka48 Re: Prago! Dzielnico moja! 12.02.05, 19:02 Chyba mi się litery zlewają. Czy dobrze czytam: "Prago, dziewico moja...?" Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Prago! Dzielnico moja! 12.02.05, 19:08 Dziewicą to jest Syrenka Warszawska! A Praga jest dojrzałą i mądrą kobietą nie-dziewicą, która wie, czego chce i co ma omijać w swoim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zniszczona_krystyna Re: Prago! Dzielnico moja! 12.02.05, 19:43 pra_malinka48 napisała: > Chyba mi się litery zlewają. > Czy dobrze czytam: > "Prago, dziewico moja...?" Dziś prawdziwych Dziewic na Pradze już nie ma...... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Prago! Dzielnico moja! 12.02.05, 19:57 Krystyno! Zniszczona Dziewczyno! Co jest Twojego zniszczenia przyczyną??? Odpowiedz Link Zgłoś
zniszczona_krystyna Re: Prago! Dzielnico moja! 12.02.05, 20:09 pra_gosia napisała: > Krystyno! Zniszczona Dziewczyno! > Co jest Twojego zniszczenia przyczyną??? Paninym pytaniem jezdem zmuszona udoświadomić pani, ze jezdem podobnież jak praska kamienica na Wileńskiej ulicy. Trzymam się mocno ino facjata jakby nadwerężoną jest z deczka. Dziś sobota, bigos pyka, wątroba mnie stęka, czas trzasnąć lornetki po golonkie, bo siem za oknem od cerkwy ściemnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Zniszczona Krystyno! 12.02.05, 20:15 Podobno śmiech to zdrowie! Ja tego doświadczyłam po przeczytaniu Pani wypowiedzi, Pani Krystyno! Pośmiałam się i od razu przestała boleć mnie głowa! Zniszczona Krystyno, może czas na reno- wację twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś