Dodaj do ulubionych

Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 19:47
Proszę wszystkie Panie o podzielenie się ze mną opiniami na temat usług
fryzjerskich oferowanych w tym miejscu. Desperacko poszukuję dobrego fryzjera
w tych okolicach i chcę poznać Wasze opinie o tym miejscu...
Obserwuj wątek
    • palker jak fryzjer... 05.02.05, 19:49
      z tej okolicy, to tylko Emilio.
      • Gość: Melinda Re: jak fryzjer... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:07
        Mogę prosić o jakieś bliższe info?
        • palker Re: jak fryzjer... 05.02.05, 20:19
          własciwie to ja go znam tylko z opowiadań znajomych. Podobno świadczy usługi
          nie tylko w swoim zakładzie, ale można go zamówic do domu. Łatwo znaleźć bo na
          fryzjernii jest wielki szyld z napisem: FRYZJER EMILIO CZESZE WSZĘDZIE.
          :-)
          • postkeeper fryzjer Emilio 05.02.05, 20:30
            skoro Melinda desperacko poszukuję dobrego fryzjera "w tych okolicach" i chcę
            poznać Nasze opinie "o tym miejscu", to fryzjer Emilio jest w sam raz.
            Ciekawe, kto pierwszy napisze swoją bezpruderyjna opinię "o tym miejscu" :-)))
            • Gość: Melinda Re: fryzjer Emilio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:45
              W ogóle nie mam pojęcia o co wam chodzi z tym Emilio, mam wrażenie, że to jakiś
              żart. Niestety, ja naprawdę potrzebuję porady, ale od kogoś raczej życzliwego i
              koniecznie orientującego się w temacie. Wierzę, że są tu również takie osoby.
              Ps. Nie czepiajmy się słówek, szkoda na to czasu.
              • palker Re: fryzjer Emilio 06.02.05, 15:39
                toteż ja Ci tylko chciałem umilić czas oczekiwania na ową rzetelna i precyzyjną
                informację:-)))
              • Gość: ski Re: fryzjer Emilio IP: *.home.cgocable.net 06.02.05, 16:14
                DOKLADNIE!!!
              • Gość: ski Re: fryzjer Emilio IP: *.home.cgocable.net 06.02.05, 18:29
                To "dokladnie"bylo do Melindy.Niektorzy maja zarty nie na miejscu.
                • beata_ Re: fryzjer Emilio 07.02.05, 11:28
                  Nie chciałabym się przesadnie czepiać, ale mam wrażenie, że zbyt poważnie
                  traktujecie niektóre wypowiedzi...
                  Dziewczyny, więcej luzu, spróbujcie - na prawdę warto :-)
                  • Gość: skiela1 Re: fryzjer Emilio IP: *.home.cgocable.net 07.02.05, 14:46
                    Pani Beato! my mamy poczucie humoru kiedy sytuacja tego wymaga ale to co
                    wyprawiaja tutaj niektore osoby to sa po prostu zaczepki i prowokacje.Nie
                    spotkalam tego na innych forach gdzie ludzie spokojnie potrafia dyskutowac na
                    rozne tematy i nikt nikogo nie poucza, nie obraza ,poda informacje bez
                    wyciagania wnioskow i szczegolowej analizy zadanego pytania,kidy jest zart-obie
                    strony to wyczuja i nie czuja sie obrazone.Ktos kiedys powiedzial w wywiadzie na
                    temat forow,czatow za sa ludzie ,ktorzy zachowuja sie jak Louis de Fines w
                    filmie Mania Wielkosci.Cos w tym jest .Jezeli taka osobe trzeba uciszac i
                    dopiero lacina jest jak plachta na byka to jest smutne.Prosze nie bronic
                    chamstwa bo wniosek taki ze powinnismy obracac w zart kadzde takie zachowanie.
                    • beata_ Re: fryzjer Emilio 07.02.05, 15:02
                      Ups, ale mi się dostało...

Dobra, już nic nie będę mówić, ale zdania nie zmienię...jeśli można,
                      oczywiście :-) Zbyt serio podchodzicie do forumowych wpisów, ale może to moje
                      skrzywienie - dość długo już poniewieram się i po tym i po innych forach, znam
                      też długo wiele nicków (czasem nawet osobiście), stąd może moje inne spojrzenie
                      na ich wpisy i całą tę naszą forumową "rzeczywistość"...

No nic - ja już milczę, a Wam na prawdę życzę więcej luzu :-)

ps
                      Błagam, proszę nie zwracać się do mnie per "pani", a już zwłaszcza nie
                      per "szanowna pani", dobrze ? :-)

pozdrawiam serdecznie
                      • Gość: skiela1 Re: fryzjer Emilio IP: *.home.cgocable.net 07.02.05, 18:05
                        Beata czy Ty na prawde nie widzisz ze wyluzowac powinni sie wlasnie ci wulgarni
                        forumowicze?Masz racje piszac ze Twoje spojrzenie jest inne poniewaz znasz
                        osobiscie wiele z tych osob .Na forum nie znamy sie i czasami zarty nie sa
                        smaczne tylko dlatego ze nie wiemy kto je przekazuje.No ale temat zartow i temat
                        wulgaryzmow to sa dwie rozne sprawy.I prosimy o wiecej wypowiedzi szanowna Pani
                        Beatko-JUST JOOOOOking:-)))))).
                        • beata_ Re: fryzjer Emilio 07.02.05, 18:55
                          Mowy nie ma! Nie zamierzam wcinać się między wódkę i zakąskę - więcej moich
                          wypowiedzi nie będzie - urywajcie sobie głowy bez mojego udziału :-))

ps
                          prosiłam...tylko nie "szanowna pani" :-)

ps2
                          zaraz powinno mnie oblecieć i z drugiej strony - równowaga w przyrodzie musi
                          być... I po co mi to było ? :-)))
                          • Gość: skiela1 Re: fryzjer Emilio IP: *.home.cgocable.net 07.02.05, 21:34
                            :-)))))))
    • Gość: Melinda Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:39
      Więc ja dalej czekam na porady wtajemniczonych...Przecież chyba musi być gdzieś
      jakiś dobry fryzjer! Dziewczyny, kobiety - pomóżcie!!!
    • Gość: aneta Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:48
      Jesli to jest fryzjer w okolicach rembielińskiej to...
      jest dwojka ktora fajnie strzyże - agata i daniel, starsze Panie strzygły mnie
      po razie - to był ich pierwszy i ostatni -)
      • Gość: Melinda Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:01
        A jak ogólnie oceniłabyś tą dwójkę, którą polecasz - są to bardzo młodzi
        fryzjerzy, czy raczej doświadczeni? Jak cenowo? Ogólnie polecasz ten salon, czy
        znasz jakieś inne, lepsze miejsce?
    • beata_ Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? 07.02.05, 19:00
      Ja mogę polecić zakład na Tarchominie, ale to nie na temat będzie :-)
      • Gość: Melinda Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:04
        Będzie na temat, jak najbardziej bo ja szukam po prostu dobrego, sprawdzonego
        fryzjera i jest mi już obojętne ile będę do niego jechać. Napisz jak najwięcej
        możesz na jego/jej temat i jeszcze jakie Ty masz włosy i co z nimi tam robisz
        :-)
        • beata_ Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? 07.02.05, 19:37
          No nie wiem, czy to będzie to, o co Ci chodzi - włosy mam takie sobie (żeby nie
          powiedzieć - byle jakie) i nic z nimi nie robię z wyjątkiem strzyżenia - na
          bardzo krótko. Wbrew pozorom nie jest to takie proste. Widzę czasem, co
          dziewczyny wyprawiają z innymi klientkami i na oko wygląda to jak należy -
          resztę musisz niestety odbadać sama. Pewne ryzyko istnieje. Zresztą zawsze
          takie ryzyko istnieje, bo to, że ktoś jest zadowolony z usług takiego czy
          innego fachowca, nie oznacza, że KAŻDY będzie zadowolony... zatem pytania tego
          typu lekko mijają się z celem, ale to jest moje zdanie i zakładam, że mogę się
          mylić:-)

ps
          niewykluczone, że to jest właśnie powodem żartobliwych (dalej śmiem tak
          twierdzić) komentarzy :-)

ps2
          o rany, miałam już nic nie mówić :-))

ps3
          Zakład, o którym mówię to "Wesja", ul. Książkowa 9A (przy czym to niezupełnie
          Książkowa , bo mieści się on w ciągu dość wysokich budynków wzdłuż ul.
          Światowida, między Książkową a Topolową - na samym początku ciągu, bliżej
          Książkowej właśnie).
          Zakres usług i ceny możesz omówić telefonicznie - 466 19 51
          Mnie strzyże dziewczyna o imeniu Edyta
    • Gość: Lineczka Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.crowley.pl 07.02.05, 23:04
      Wiecie co??
      Rozwaliliscie ,mnie kompletnie.....
      Kilkanascie postwo, temat studia estetyki, a wszyscy o wszystkim tylko nie
      otym. Gratuluje umiejetnosci trzymania sie tematu, udzielania krotkich
      odpowiedzi na konkretnie postawione pytanie. Poczulam sie jak w polskim sejmie
      czytajac ten watek. A kiedy juz Emilii udalo sie wrocic do pierwotnego watku,
      to czyli studia estetyki Zygmunt, to zaczely sie posty na temat...innego studia
      czy czegos w tym rodzaju.
      P.S. Skoro juz tu weszlam, to zeby dac dobry przyklad innym i nie byc
      goloslowna:studio Zygmunt jest oki, polecam szczerze. Mam nadzieje, ze nie
      urazilam nikogo, chcialam tylko zwrocic uwage na cos, czego nikt nie zauwazyl,
      a co dosc mocno rzuca sie w oczy.
      • Gość: ziomal Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.com.pl / *.abp.pl 07.02.05, 23:08
        Brawo Lineczka!!!!! To jest to! Nareszcie jakaś mądra osoba! P.O.P.I.E.R.A.M!
        Nie wpisywać bzdur!!!!!!!
        • postkeeper Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? 08.02.05, 02:00
          tępota i miernota popierały sie od zawsze:-)
      • Gość: patricia kaas Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? IP: *.com.pl / *.abp.pl 07.02.05, 23:20
        Nareszcie jacyś mądrzy ludzie wkroczyli na forum. Ja też jestem za tym, żeby
        trzymać sie tematu. Pozdr!!!!!!!!!
        • postkeeper Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? 08.02.05, 01:55
          rane boskie!
          nie do uwierzenia, że w jednym wątki znalazło się aż tak wielu smutasów bez
          poczucia humoru - więcej luzu Panowie i panie:-) Pamiętajcie, że poczucie
          humoru to oznaka inteligencji:-)
          • amadynek szkoda 08.02.05, 02:05
            czasu i atłasu na dyskusje z grabarzami finezyjnego docipu. Odpuść tym tępakom
            pozdr.:)
        • postkeeper Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? 08.02.05, 02:02
          owszem, był czas, że na tym forum byli sami mądrzy ludzie. Przy nich byś nie
          poegzystowała ani minuty:)
      • beata_ Re: Studio Estetyki "U Zygmunta" - znacie? 08.02.05, 01:58
        O matko! :-)))
        A kto powiedział, że oprócz (albo zamiast nawet, a co!) wymieniania informacji
        nie można sobie powymieniać poglądów i uwag na inne sprawy? Albo nawet - o
        zgrozo - pożartować sobie w bardziej lub mniej udatny sposób?
        A nawet temat z lekka zmienić? Nie wiem, czy w ferworze krytyki zwróciłaś
        uwagę, że Melinda zainteresowała się jednakowoż informacją o salonie
        fryzjerskim na Tarchominie - głupia sprawa, co? :-)
        No i cały urok w tym, kiedy wątek meandruje...ale to znów tylko moje
        zdanie...eeech, rozmarzyłam się i rozczuliłam wspomnieniami :-)

A przy okazji, też jakby cokolwiek odbiegłaś od tematu w swoim poście - żeby
        być całkowicie w zgodzie ze swoimi poglądami powinnaś zamieścić tylko "ps" :-)

ps
        Emilio, to ten fryzjer, co czesze wszędzie, założycielka wątku zwie się
        Melinada - to tak na marginesie... Również dość mocno rzuca się w oczy - jest
        na samiutkim początku, bez urazy :-))
        • Gość: Melinda Do Lineczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:25
          Dziękuję za wsparcie i za opinię. Proszę, jak będziesz miała chwilę to napisz
          mi do kogo konkretnie tam chodzisz i czy Twoim zdaniem ta osoba potrafi robić
          balejaż, dobierać dobrze kolor itp.
          Z góry dziękuję i pozdrawiam!
          • Gość: Paula Re: Do Lineczki IP: *.eranet.pl 11.02.05, 16:41
            Studio "U Zygmunta" jest bardzo w porządku. Chodzę tam od ok 4 lat. Mnie czesze
            ani Ania. Ceny niezbyt wygorowane ale tez nie najnizsze. Pracuja na kosmetykach
            L'oreal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka