Gość: monia59 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:13 Dziendobry Jestem z Koszalina i potrzebuje kwatery do wynajecia 5 dni w miesiacu , wiąze to się z moimi przyjazdami do ośrodka wczesnej interwencji "KRASNAL". pROSZE O ODPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmoonika Re: szukam kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 07:59 Ja mam pokój w którym często nocują moje koleżanki. Na pradze północ.Jeśli jesteś zainteresowana to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: szukam kwatery 17.05.05, 12:35 Gość portalu: mmoonika napisał(a): > Ja mam pokój w którym często nocują moje koleżanki. Na pradze północ.Jeśli > jesteś zainteresowana to napisz Podaj mail pod którym może Monika z Koszalina napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmoonika Re: szukam kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:45 Osobiście złożyłam propozycję Monice, nie było mowy o Tobie. Dlatego dam Ci mój mail jak dowiem się jakie stanowisko ty zajmujesz w tej sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: szukam kwatery 17.05.05, 16:08 sloggi zajął stanowisko pomocnicze - nie widać? proponujesz coś dziewczynie, a nie piszesz gdzie ma cię 'łapać' - żadnego adresu, żadnego kontaktu... no chyba, że w domyśle jest twój 'gazetowy' mail... eech...te ludzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: szukam kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:28 f.l.y napisała: > proponujesz coś dziewczynie, a nie piszesz gdzie ma cię 'łapać' - żadnego > adresu, żadnego kontaktu... > > no chyba, że w domyśle jest twój 'gazetowy' mail... Przecież może ją "złapać" na forum, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmoonika Re: szukam kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 07:35 Może kontaktować się ze mną na tym forum. A jak ta "Monika" to jakiś facet - zboczeniec, podam mu maila lub adres i bedzie do mnie pisał jakieś głupoty lub co gorsza nawiedzał. Trzeba być ostrożnym. W ogóle trochę nie rozumiem dlaczego w imieniu Moniki pisze "sloggi". Czy to on w imieniu Moniki będzie też mieszkał?? Mimo wszystkiego jeśli Monika jest zainteresowana moją propozycją proszę o kontakt narazie na tym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś