IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 18:51
TVP podała, że nie ma prądu na Grochowie. Zakorkowana jest Radzymińska na
Szmulkach w kierunku Marek. Polecam objazd obok Dworca Wschodniego.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc burza IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.05, 19:52
      nie ma mnie teraz w polsce i jestem ciekawa jak to bylo z ta burza w okolicach
      zacisza i brodna,przezyliscie?:)
      • rene8 Re: burza 29.07.05, 20:04
        Poczta na Bazyliańskiej padła bo padł system. Kablówki nie był(nie wiem czy juz
        jest),komórki głuche.
        Czegoś takiego jeszcze nie widziałam!!!
    • Gość: zep Re: po burzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:13
      park Praski niemal w polowie polamalo; od godziny nie ustaja syreny karetek i
      strazakow; woda w przejsciu podziemnym pod Targową byla do kolan
    • tarantula01 Nie ma to jak Ikarus. 29.07.05, 20:16
      Ten typ autobusu bez problemu przejeżdżał przez wszelkie kałuże, które powstały
      po dzisiejszej ulewie na ulicach miasta. Jechałem E-4: pierwsza kałuża -
      skrzyżowanie Wisłostrady z ul. Krasińskiego przejechałby, ale pod estakadami
      Wisłostrady ugrzązł w kałuży Jelcz jeżdżący na linii 110. No i inaczej jak
      skręcić w Wisłostradę w stronę mostu Gdańskiego się nie dało. Na tej ulicy dwie
      pomniejsze kałuże nie były problemem dla autobusu (osobowe jechały trawnikiem
      lub nawet chodnikiem). Z wisłostrady E-4, które jechało za 511, skręciło w ul.
      Krajewskiego, a potem w Zakroczymską i tu była druga duża kałuża (woda leciała
      m.in. z wiaduktów zjazdowych z mostu Gdańskiego. 511 (Man) wjechał w kałużę,
      ale się wycofał. E-4 bez problemu przejechał. Co ciekawe za E-4 jechał osobowy
      VV Golf (superwóz), ale chyba tylko cudem przejechał, bo woda zakrywała
      miejscami światła samochodu. Druga próba przejazdu 511 była pomyślna. W drodze
      Wisłostradą na północ, dwie kałuże przejechane bez problemu.
    • margala na Zaciszu 29.07.05, 20:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25821&w=27110714
    • chaladia Re: po burzy 29.07.05, 21:20
      Gość portalu: Marcin napisał(a):

> TVP podała, że nie ma prądu na Grochowie. Zakorkowana jest Radzymińska na
      > Szmulkach w kierunku Marek. Polecam objazd obok Dworca Wschodniego.

Zaprawdę i zaiste, jechałem tamtędy. Pusto, kałuże spore, ale woda lepiej
      wsiąka w tę czarną szlakę niż odpływa kanalizacją deszczową na "cywilizowanych"
      ulicach. Przy Markocie sporo połamanych drzew, ale się jakoś przecisnąłem.

Problem za to był na Sokolej, gdzie drzewa waliły się pokotem. Straż pożarna je
      wycinała, ale organizacja słaba, piły mieli chyba dwie tylko...

Przy stacji benzynowej obok salonu VW/Audi kaluża miała głębokość z pół metra.
      Przejechałem przed dystrybutorami, bo bym się utopił... Podobnie głęboka kałuża
      utworzyła się przy podjeździe na wiadukt PKP obok OBIego. Przejechałem po
      chodniku, choć nawet tam było z 10 cm wody...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka