Dodaj do ulubionych

rewelacyjna promocja TP SA

IP: *.aster.pl 10.09.05, 15:44
wczoraj TP SA nie pytając się czy chcę podarowała mi weekend bez sygnału
telefonicznego, mogę sobie wybierać do woli numery i dzwonić ile chcę :O)
tylko niestety nigdzie się nie dodzwonię bo mój telefon milczy i milczy i nie
wiem kiedy przestanie ....
czy może ktoś jeszcze otrzymał ten rewelacyjny pakiet "cichych weekendów w
słuchawce"
Obserwuj wątek
    • ruda_dunka Re: rewelacyjna promocja TP SA 11.09.05, 02:09
      mieszkasz na targówku? Wczoraj ukradziono tam od cholery kabla telefonicznego ,
      ok.10.000 numerów nie miało sygnału.
      pracownicy TP zasuwali całą noc i całą sobote,żeby to naprawić.Dzis już powinno
      byc OK.
      • pedro265 Re: rewelacyjna promocja TP SA 11.09.05, 10:06
        Ja też miałem ten sam problem, przez weekend nie miałem sygnału. Kiedy w końcu
        się pojawił okazało sie że mam inny numer niż zazwyczaj ?! Czy moze komus tez
        TP.SA podpieła inny numer? Szukam swojego numerka...... =)
        • Gość: Marek Re: rewelacyjna promocja TP SA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.09.05, 06:38
          No ja mialem tez inny numer. I z tego co udalo mi sie ustalic ze znajomymi, to
          chyba wszystkim (z tych co obiela awaria) zmienili numer. Nie udalo mi sie
          trafic na takiego co mial wlasny.

Od 11 od godziny 23 z minutami mam juz wlasny.
          • dupekzoledny Re: rewelacyjna promocja TP SA 12.09.05, 09:53
            gnije tną kable,podłączją się i doładowują na twój koszt karty telefoniczne. z
            tym ze tp uwzględnia reklamacje.
      • mateuszwierzbicki Re: rewelacyjna promocja TP SA 13.09.05, 23:34
        Juz wiadomo, kto ukradł ten kabel. Stado dzikich świn pod wodzą loch z
        warchlakami po prostu ryło w ziemi i wyryło sześć kilometrów kabla. Podobno
        kable telefoniczne to dla dzikich świń wiekszy przysmak niż trufle!
        • Gość: barka Re: rewelacyjna promocja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:31
          Komedia z tą TP-są. Mnie także dotknęła wymieniona awaria. Owszem w poniedziałek
          telefon już był czynny.Ale zawsze jest jakieś ale. Tak się szczęśliwie złożyło
          ;)) że podpięto mnie pod telefon mojej przyjaciółki :o ( geniusze i jasnowidze
          jacyś tam pracują). Do dzisiaj miałyśmy telefon towarzyski.Jak dzwoniłam do
          siebie to łączyłam sie z nią, gdy dzwoniłam gdzie indziej to też łączyło mnie
          tylko z przyjaciółką. Nagadałyśmy się za darmo jak nigdy :)))
          • ruda_dunka Re: rewelacyjna promocja TP SA 15.09.05, 00:12
            W TP jest teraz tak ,ze wszelkie awarie usuwaja firmy kooperujące z TP SA.
            I mają one określony czas na usunięcie awarii, bez względu na jej rozmiar.
            Stąd pomyłki .
            • Gość: DAR~~ Re: rewelacyjna promocja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:36
              Sami przyznajcie, co są winni pracownicy. Jak sę trafi na odważnego to powie co
              zrobić i jak się poruszać w tym bagnie z Francji......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka