Gość: Yavrum IP: *.aster.pl 02.10.05, 15:33 Mam pytanie ...może wiecie czy lokal po Zozoli jest do wynajęcia,chetnie otworzylibyśmy tam rest.turecką (oryginalną) ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kielek Re: Kebab IP: *.cbr.tp.pl 03.10.05, 12:06 Chyba jest wolny, tylko, że Zuzola nie zbankrutowała, tylko nie miała odpowiednich warunków sanitarnych do prowadzenia lokalu gastronomicznego, więc chyba o to powienieneś na pocztku pytać myśląc o tym lokalu... Kebab w tej okolicy to super pomysł - choć jeden jest niedaleko na osiedlu JW przy Odkrytej. Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: Kebab 14.10.05, 01:12 Na odkrytej nei ma żadnego osiedla Jw. Jest na Ksiązkowej. o to ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 345 Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:09 Super pomysł !!! Popieram . Bedę stałym klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kebab IP: *.aster.pl 05.10.05, 14:26 Zozolkę juz ktos mi podebrał...ale zapraszam na pycha kebab.........z ręką na sercu mówię najlepsza kuchnia turecka w wawce ...Jerozolimskie przy Millenium Plaza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kebab IP: *.pioneer.com.pl 06.10.05, 08:02 Prawda jest taka ze najlepsze Kebab jest nad morzem, w Warszawie nigdzie takiego nie jadłem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kebab IP: *.aster.pl 06.10.05, 09:36 EEEEEEEEEEEE tam..........:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
trebor112 Re: Kebab 22.10.05, 21:26 W Częstochowie przy skrzyżowaniu głównych dróg jest knajpa z kebabem, na której widnieje szyld: "Prawdopodobnie najlepszy kebab w Polsce". Zawsze kiedy jestem lub przejeżdżam przez Częstochowę jem tam kebab i o dziwo, zgadzam się z napisem na szyldzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turkish fan Re: Kebab IP: *.spray.net.pl 08.10.05, 16:13 Masz na myśli Balbinę? Zajefajny kebab, w wakacje tłukłem się codziennie przez pół Warszawy żeby tam zjeść. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kebab IP: *.aster.pl 08.10.05, 17:20 Oczywiście że Balbinkę :)) kucharzem jest moje Szczęscie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Ursusek Re: Kebab IP: 212.87.2.* 13.10.05, 17:22 Najlepszy Kebab na swiecie (i nie tylko stricte kebab, ale cale menu dan, serwowanych nie tylko w bułce) jest na Dw. Zachodnim, w pawilonie obok petli autubusowej MZA. Polecam. Acha - i ceny sa naprawde bardzo przystepne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi1234 Re: Kebab IP: 195.94.201.* 13.10.05, 15:49 Lokal wolny, tylko nie przeznaczony do gastronomii, niestety. A szkoda, bo knajpek jedzeniowych na Tarchominie brak, jak malo czego. W przeciwienstwie do sklepow spozywczych, ktorych takiego zatrzesienia nigdy i nigdzie nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kebab IP: *.aster.pl 13.10.05, 16:13 Raczej nie zanosi się na to aby coś się zmieniło na naszej tarchomińskiej pustyni w kwestii lokali gastronomicznych,wspólnoty niechca wynajmować lokali na takie przybytki....ponieważ...tarrraaam....lokatorom nie podobaja się zapachy rozchodzace sie po klatkach schodowych,mieszkaniach,wlasni dzis bylam na rozmowach w kilku ciekawych miejscach.....:(( szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi1234 Re: Kebab IP: *.atman.pl / *.atman.pl 15.10.05, 11:52 A to ciekawe, ze np. na ursynowie nie ma takiego problemu. Lokatorzy inni? Czy moze budownictwo po prostu solidniejsze?? Mimo tego, mam nadzieje, ze impas zostanie w koncu przelamany i tu tez, na Tarchominie, bedzie gdzie posiedziec ze znajomymi przy dobrym jedzonku. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kebab 22.10.05, 18:23 Na Pradze Pólnoc też lokal z kuchnią arabską/turecką by się przydał:) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Kebab 22.10.05, 18:31 jest taki i to od dawna. Na dodatek dają tam swietne jedzenie: serwisy.gazeta.pl/cjg/2,30508,,,,5415311,P_KNAJPY2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Kebab IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.10.05, 11:36 kebab bedzie znowu na ul. ksiazkowej od strony osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Kebab 26.10.05, 12:01 IMHO świetne dawali kilka lat temu. Ostatnio to już nie jest to samo... Ale to jednak zdecydowanie wyższa półka cenowa niż ta, o której traktuje ten wątek jak sądzę... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kebab 26.10.05, 16:51 Le Cedre rzeczywiście ma bardzo dobre jedzenie, ale te ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Pizzeria 26.10.05, 12:37 Zozola została otwarta ponownie? Widziałem lokal o tej nazwie przy ul. Strumykowej 40A (na północ od Ordonówny - d. Topolowej). Odpowiedz Link Zgłoś
noshadow Re: Pizzeria 27.10.05, 19:05 Zuzola - tak - otworzyli ponownie -to ta sama Zuzola Odpowiedz Link Zgłoś