madziasz 18.09.02, 10:14 jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanko do wynajęcia - proszę o info jaki jest tam dojazd z Centrum.... i wogóle jak jest np. z podłączeniem netu itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: światowida 47 18.09.02, 10:20 Do Centrum: 508 - pl.Bankowy, Centrum, Dw.Centralny 509 - Targowa, pl.3 Krzyży, pl.Konstytucji, Metro 510 - Hala Marymoncka, Jana Pawła, Dw.Centralny 518 - R.Starzyńskiego, Krakowskie, pl.3 Krzyży E4 - do Metro Ratusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moko Re: światowida 47 IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.09.02, 13:56 madziasz napisała: > jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanko do wynajęcia - proszę o info jaki jest > tam dojazd z Centrum.... i wogóle jak jest np. z podłączeniem netu itp. jeśli masz na myśli osiedle mostostalu, to mieszka się tam całkiem przyjemnie. wszystkie większe remonty związane z wiekiem dziecięcym już się chyba zakończyły - a było ich sporo: odpadały sufity, przeciekały tarasy i garaże, wszystko więc skuwali. teraz też kują - montują gabinety dentystyczne w jednym z bloków. oczywiście mostostal, który jest winien tych bubli, się tym wszystkim nie przejmował, bo co ich obchodzi że ludzie nie mogą normalnie mieszkać. ale mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już z górki, bo sam tam mieszkam i co mi pozostaje? tylko mieć nadzieję jeśli chodzi o net, to w całym bloku są telefony obsługiwane przez el-net, ja akurat łączę się przez modem i działa. ale była jakaś oferta aster city dotycząca kablówki i internetu, nie skorzystałem bo mi dobrze z modemem. dojazd ok, jest też przystanek nocnego pod samym osiedlem, obok sympatyczny bazar, fryzjer, tylko knajp brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: światowida 47 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 14:56 Gość portalu: moko napisał(a): > madziasz napisała: > > > jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanko do wynajęcia - proszę o info jaki jest > > > tam dojazd z Centrum.... i wogóle jak jest np. z podłączeniem netu itp. > > jeśli masz na myśli osiedle mostostalu, to mieszka się tam całkiem przyjemnie. > wszystkie większe remonty związane z wiekiem dziecięcym już się chyba > zakończyły - a było ich sporo: odpadały sufity, przeciekały tarasy i garaże, > wszystko więc skuwali. teraz też kują - montują gabinety dentystyczne w jednym > z bloków. oczywiście mostostal, który jest winien tych bubli, się tym wszystkim > > nie przejmował, bo co ich obchodzi że ludzie nie mogą normalnie mieszkać. ale > mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już z górki, bo sam tam mieszkam i co mi > > pozostaje? tylko mieć nadzieję > jeśli chodzi o net, to w całym bloku są telefony obsługiwane przez el-net, ja > akurat łączę się przez modem i działa. ale była jakaś oferta aster city > dotycząca kablówki i internetu, nie skorzystałem bo mi dobrze z modemem. > dojazd ok, jest też przystanek nocnego pod samym osiedlem, obok sympatyczny > bazar, fryzjer, tylko knajp brak A ile płacisz za net, że Ci tak dobrze z modemem? Tak z ciekawości czystej pytam..., bo aster to jednak stałka za niewygórowaną cenę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moko Re: światowida 47 IP: 212.76.37.* 21.09.02, 13:24 nawet nie wiem ile płacę. generalnie rachunki za telefon ok. 150-250 zł. miesięcznie, ale większość to za rozmowy. połączenia z numerem el-netu umożliwiającym korzystanie z sieci są po preferencyjnych cenach i naprawdę niedużo kosztują, chyba ok. 50 groszy za 15 minut. jedyny problem że się często rozłącza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: światowida 47 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.09.02, 16:43 Gość portalu: moko napisał(a): > nawet nie wiem ile płacę. generalnie rachunki za telefon ok. 150-250 zł. > miesięcznie, ale większość to za rozmowy. połączenia z numerem el-netu > umożliwiającym korzystanie z sieci są po preferencyjnych cenach i naprawdę > niedużo kosztują, chyba ok. 50 groszy za 15 minut. jedyny problem że się często > > rozłącza. To stosunkowo niedużo, może mało w necie buszujesz:-))) A mnie nie rozłącza...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: światowida 47 IP: 217.153.44.* 21.09.02, 16:59 OOOOOOOOO TO TARCHOMIN!!! FAJNA OKOLICA ALE CZASEM NIEBEZPIECZNA. MIESZKAM TAM OD PONAD 15 LAT.Z CENTRUM 510-DWORZEC CENTRALNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: światowida 47 IP: *.acn.waw.pl 22.09.02, 17:38 Gość portalu: KAMA napisał(a): > OOOOOOOOO TO TARCHOMIN!!! FAJNA OKOLICA ALE CZASEM NIEBEZPIECZNA. MIESZKAM TAM > OD PONAD 15 LAT.Z CENTRUM 510-DWORZEC CENTRALNY. Czasami kradna samochody, czasami kradna tylko alufelgi z garazu. Wiec jak masz auto to go pilnuj. A ochrona to jest do d... do niczego wiecej... ta pod 47. Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś