domator8 24.04.06, 21:53 Witam, chcę zarejestrować psa. Byłam w urzędzie dzielnicy Białołęka i dowiedziałam się, że mam zapłacić 1 zł od psa w kasie. To wszystko? Żadnego numerka dla psa? Dziwne. Może ktoś z psiarzy wie coś więcej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagmara Re: rejestracja psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 20:23 Nie wszystko. Zalecam od razu aparaturę do sprzatania po swoim czworonogu :-) Naprawdę, jak wszyscy się za to weźmiemy od początku to może coś z tego wyjdzie. Jak na razie, masto mamy zasr...e. A numerku chyba rzeczywiście żadnego nie dostaniesz; ja bym się cieszyła, że mniej formalności niż więcej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
domator8 Re: rejestracja psa 25.04.06, 21:47 swoje obowiązki znam, bez obaw. Nie zdziwiło Cię, że w ogóle zainteresowałam się rejestracją psa? Pytałam o rejestrację, nie o sprzątanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: rejestracja psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:14 tak to wszystko.Raz na rok w marcu wpłaca się do kasy gminy 1 zł. Odpowiedz Link Zgłoś