Gość: olivia60 IP: HUPROXY* / *.eeft.com 16.01.03, 16:55 Nie wiem czy slyszeliscie nowiny ale na ul. Kuflewskiej spalil sie sklem Rema 1000. Piekarnia ocalala - reszte szlag trafil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Rema 1000 IP: *.zigzag.pl 16.01.03, 18:39 Co za paradoks:Z piekarni przy Rondzie Zaba nie zostal kamien na kamieniu a tu dziwnym trafem ocalala. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka Re: Rema 1000 16.01.03, 22:46 Mogę potwierdzić. Uczęszczam tam na wyginanie. Na wyginaniu po pożarze nie było dziś ogrzewania i ciepłej wody i śmierdziało - ale nie zamnknęli klubu. Zastanawiałam się czy w trakcie pożaru - nieźle się musiało hajcować - forsa z bankomatu euronetu sama wypadała:)))))) Podobno po ugaszeniu w zgliszczach siedziała kasjerka i resztę nie spaloną do końca sprzedawali po 2 złote. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Rema 1000 17.01.03, 20:22 kuleczka napisała: > Podobno po ugaszeniu w zgliszczach siedziała kasjerka i resztę nie spaloną do > końca sprzedawali po 2 złote. Żywa ta kasjerka była, czy zjarana? Odpowiedz Link Zgłoś
agick potwierdzam... 20.01.03, 16:22 jako rorodwity pragus z targówka, że Rema poszła z dymem... bankomat też - a to był jedyny w okolicy bankomat euronetu. why - nie wie nikt... chyba tylko Ci spalili i Ci, którzy na takie rozwiązanie przystali.. :) Odpowiedz Link Zgłoś